Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Ankara - MT]

REKLAM ALANI

Motosikleti
    YEMEHE DT 125 R(inş.) KTM 640 adventure
    off hacılar off open hacılar open

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    bart1969 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    fz6 fazer 2005/yamaha ybr 125 2004(satmaktan şu ar
    arkadaşlar herkes herkese mesaj yollarken bir bağlamda kendimizden de endişe ediyoruz.orhun kardeşim kaygısında çok haklı.
    ben de burdan tüm ankaraya ve henüz motoru olmayan arkadaşlarımıza ufak bir mesaj göndermek istiyorum(sazan gibi kimse tek tek bana mı dedin diye yazmasın )arkadaşlar gurup toplantılarında görüyorum pek çok arkadaşımız olayı beyninde bitirmeden motor almak yada motor büyütmek istiyor.yapacağınız tek şey kendi potansiyellerinizi bir kez daha tartıp kendi kendinize bir kez daha şu soruyu sormanız:
    "eminmiyim".
    9 harfli şu kelimenin içini bazısı bir anda doldururken bazısı bir ömürde dolduramıyor.ama bu soruyu kendinize sorarken emin olmadan yaptığınız hataların tüm motor camiasının yollardaki durumunu etkilediğini unutmayın.
    sizler emin olmadan yola çıkıp vefat ettiğinizde motor tehlikelidir öldürür mentalitesi kemikleşip diğer tüm araçlar tarafından yok sayılıyoruz.bu da belki vefat eden arkadaş gibi kale alınmamamızda kendimizi yanlış lanse etmemiz en büyük neden olmasın sakın?
    EMİNMİSİN?
    bazen bir saat bir ömre bedeldir.yaşadığın anın tadını bilmek gerek.mutluluk denilen şey kolay bulunmaz ki,kaybetmemek için düşünmelisin.paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir(çok atmiim bir de bilgi).

caya104 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    05 Honda Today-99 Honda Transalp vardı
    Allah rahmet eylesin.
    Arkadaşlar gerek motor gerekse araba kullanırken diğer araçların hatalarını da tolöre edebilecek kadar dikkatli olmanızı yani şu ana kadarki dikkatinizin en az iki katını göstermenizi sizden rica ediyorum.
    " Hayat üçbuçukla dört arasındadır.

Ya üçbuçuk atarsın ya da dört dörtlük yaşarsın..."

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Asya 150 T - I
    Alıntı bart1969 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    EMİNMİSİN?
    Murat abi, Ankara trafiği falan diye bu konuyu çok konuştuk ama ben eminim yaaa

Motosikleti
    gene mesaim bitiyor ve ben gene yollara düşüyorum.
    çarşamba toplantıları olsa da olmasada doktorunuz hep yollarda.yolculuğum sevgi ve umut yolculuğu.
    grupta birbirinden güzel ve birbirinden samimi arkadaşlarla tanıştım.bu benim için bu seneki en büyük kazanımdı.ve itiraf ediyorum her anlamda bu sene hayata biraz daha farklı bakabildiğimi hissettim.
    kiminizi diğerlerinizden çok sevdim.şimdi onları buraya yazarsam diğerleri küser.ama adını yazmadığım ve beni sevenler lütfen grup adına daha olumlu nasıl ilerleme kaydedeceğiz biraz düşünelim.yoksa grup farkında değiliz ama güç kaybediyor(ve belki de dağılıyoruz).
    biz tıpçılar sağlıkta parametreleri hep rakkamlarla görmeyi severiz.bunu şunun için söylüyorum:
    şimdiye kadarki gezi ve sohbetrlerimize gelip giden en az 50 kişi olmuştur .bu 50 kişinin bir kısmı benden çok tecrübeli bir kısmı da ben gibi yeni başlıyor.
    kimin bilgisi ne seviyede olursa olsun bunların içinden zaman ayırıpta çok sevdiğim ve kişiliini beğendiğim en az 10 kişi olduk.pekii bu sayı neden oransal olarak az oldu derseniz bir şekilde belki frekansımız çok yüksek tutacak arkadaşlar ile çok vakit geçiremedik.
    ben şahsen grubun bu bir şeyleri paylaşmayı daha çok istekli arkadaşlarımızdan daha çok şeyler bekliyorum(hepinizden değil şşt grup yaramayanlar kendinizi bilin).
    bir bağlamda bazı arkadaşlarımız beni muhalif doktor ilan ettiler ama amacım cidden büyük ve güçlü bir topluluk olabilmek.
    şimdi geri dönük bir iki eleştiri getirmek istiyorum ve sizlerden bu bağlamda çözüm üretmenizi bekliyorum:
    -malesef motosiklet ülkemizde erkekler arasında daha yaygın ve grupta bayan üyemiz pek yok.bu çok normal bir şey.ama bizlerde kapalı erkek klup gibi davranmaya devam edersek malesef adına aile diyebileceğimiz bir grup olamayız.
    -bu pazar günki toplantımız bence iyi bir toplantıydı.çünki ben fark etmemiştim
    benim yanıma misafir getirdiğim arkadaşım fark etti ve bana direkt şöyle dedi:
    "murat gruptakiler seni cidden seviyorlar" ve gruba çok az bir süre gelip az bir gözlemle bunu bana bir arkadaşımın söylemesi murat bu grubun daha iyi olması için ne yapılabilir diye kafamda bir düşünce oturttu.evet ben de hepinizi tek tek seviyorum.ama özellikle bazılarınızı daha çok seviyorum.ve muhtemelen onlarla ilerde daha da yakın olacağız.
    -diğer bir eleştrimse malesef geyiği ve her şeyi ti ye almayı çok çok seviyoruz.hiç fark etmemiş olabilirsiniz ama bazı şeyler zaman ister.motora yeni başlayan birinin ilk düşüncesi bilgisini arttırmak,ikinci düşüncesi kendine candan bir yol arkadaşı elde etmektir.hal böyle olunca fark etmiyorsunuz ama bazı gelenler sessizce kaybolup bir daha uğramıyorlar bile.şimdi kimse işi gücü bahana etmesin sonuçta sağlam bir grup olabilirsek bu pek çoğumuz için hayatımızın bir parçası çok rahat olabilir.
    her neyse çok uzattım,okumak isteyecekleri sıkmayayım,eğer yazdıklarımı biraz ciddiye alan olursa ki pek çoğunuzda numaram var,olmayanlar da özelden fikirlerini olumlu olumsuz belirtirlerse sevineceğim.en azından zahmet ettim şöle 15 dakkamı ayırdım bazı şeyleri olmadan haber veriyorum iki hafta sonra yan yana gelecek 5 kişi kalmazsa muhalif doktorunuzun haklı olduğunu anlarsınız.(en azından yanılıyormuyum doğru bazı şeyler mi söyledim bir iki yorum yaparsanız mutlu olacağım.)
    bazen bir saat bir ömre bedeldir.yaşadığın anın tadını bilmek gerek.mutluluk denilen şey kolay bulunmaz ki,kaybetmemek için düşünmelisin.paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir(çok atmiim bir de bilgi).

Motosikleti
    R6
    Şevki Bey için çok üzüldüm. Allahtan rahmet diliyorum. (Söylenilenlere göre) Hem dikkatli bir sürücü olması, hem full koruma gezmesi, hem motosikletinin ER5, yani aşırı süratli veya torklu bir makine olmayışı hemde çocuğunu aldıktan sonra değilde henüz alamadan kaza geçirmiş olması birazda 'olacağı varsa oluyor' düşüncesini akla getiriyor. Yanlış anlaşılmasın biz alabileceğimiz tüm önlemleri almalıyız elbette fakat yine de bazen kurtuluş olmuyor.

Bu da benim gibi uzun yola çıkacak arkadaşların mevcut korkularını sanırım kat be kat artırmakta. Yine moralim çok bozuldu. Bu haberleri okuya okuya sıramızı bekliyoruz resmen. . .

Murat abicim çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum. Denizli'deyim, takip edemedim, şimdi gördüm. Kusuruma bakma ne olur..
    [COLOR="Blue"][B]"Ey yaşam, senin bunca değerli oluşun ölüm sayesindedir."

Lucius Annaeus Seneca [/B][/COLOR]

SilentScream - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Yamaha MT-09 Tracer
    Alıntı Seda adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şevki Bey için çok üzüldüm. Allahtan rahmet diliyorum. (Söylenilenlere göre) Hem dikkatli bir sürücü olması, hem full koruma gezmesi, hem motosikletinin ER5, yani aşırı süratli veya torklu bir makine olmayışı hemde çocuğunu aldıktan sonra değilde henüz alamadan kaza geçirmiş olması birazda 'olacağı varsa oluyor' düşüncesini akla getiriyor. Yanlış anlaşılmasın biz alabileceğimiz tüm önlemleri almalıyız elbette fakat yine de bazen kurtuluş olmuyor.

Bu da benim gibi uzun yola çıkacak arkadaşların mevcut korkularını sanırım kat be kat artırmakta. Yine moralim çok bozuldu. Bu haberleri okuya okuya sıramızı bekliyoruz resmen. . .

Murat abicim çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum. Denizli'deyim, takip edemedim, şimdi gördüm. Kusuruma bakma ne olur..
    aman sedacım dikkatli git marmoka , bu meret ss veya çıplak dinlemiyo maalesef olacağı varsa oluyo işte , uslu git...

Motosikleti
    R6
    Sağol Burakcım ama insan iki arada bir derede kalıyor. Yine de söylediklerini kulağıma küpe yapacağım
    [COLOR="Blue"][B]"Ey yaşam, senin bunca değerli oluşun ölüm sayesindedir."

Lucius Annaeus Seneca [/B][/COLOR]

Motosikleti
    Yamaha MT-09 TRACER
    şevki arkadaşımıza gerçekten çok üzüldüm mekanı cennet olsun diliyorum, eşine ve çocuklarına sabır diliyorum...

murat abi ne oldu bişi mi oldu yoksa ameliyat mı oldun ellerden...

seda aman dikkatli git gideceğin yere...yavaş git ama git

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    gene mesaim bitiyor ve ben gene yollara düşüyorum.
    çarşamba toplantıları olsa da olmasada doktorunuz hep yollarda.yolculuğum sevgi ve umut yolculuğu.
    grupta birbirinden güzel ve birbirinden samimi arkadaşlarla tanıştım.bu benim için bu seneki en büyük kazanımdı.ve itiraf ediyorum her anlamda bu sene hayata biraz daha farklı bakabildiğimi hissettim.
    kiminizi diğerlerinizden çok sevdim.şimdi onları buraya yazarsam diğerleri küser.ama adını yazmadığım ve beni sevenler lütfen grup adına daha olumlu nasıl ilerleme kaydedeceğiz biraz düşünelim.yoksa grup farkında değiliz ama güç kaybediyor(ve belki de dağılıyoruz).
    biz tıpçılar sağlıkta parametreleri hep rakkamlarla görmeyi severiz.bunu şunun için söylüyorum:
    şimdiye kadarki gezi ve sohbetrlerimize gelip giden en az 50 kişi olmuştur .bu 50 kişinin bir kısmı benden çok tecrübeli bir kısmı da ben gibi yeni başlıyor.
    kimin bilgisi ne seviyede olursa olsun bunların içinden zaman ayırıpta çok sevdiğim ve kişiliini beğendiğim en az 10 kişi olduk.pekii bu sayı neden oransal olarak az oldu derseniz bir şekilde belki frekansımız çok yüksek tutacak arkadaşlar ile çok vakit geçiremedik.
    ben şahsen grubun bu bir şeyleri paylaşmayı daha çok istekli arkadaşlarımızdan daha çok şeyler bekliyorum(hepinizden değil şşt grup yaramayanlar kendinizi bilin).
    bir bağlamda bazı arkadaşlarımız beni muhalif doktor ilan ettiler ama amacım cidden büyük ve güçlü bir topluluk olabilmek.
    şimdi geri dönük bir iki eleştiri getirmek istiyorum ve sizlerden bu bağlamda çözüm üretmenizi bekliyorum:
    -malesef motosiklet ülkemizde erkekler arasında daha yaygın ve grupta bayan üyemiz pek yok.bu çok normal bir şey.ama bizlerde kapalı erkek klup gibi davranmaya devam edersek malesef adına aile diyebileceğimiz bir grup olamayız.
    -bu pazar günki toplantımız bence iyi bir toplantıydı.çünki ben fark etmemiştim
    benim yanıma misafir getirdiğim arkadaşım fark etti ve bana direkt şöyle dedi:
    "murat gruptakiler seni cidden seviyorlar" ve gruba çok az bir süre gelip az bir gözlemle bunu bana bir arkadaşımın söylemesi murat bu grubun daha iyi olması için ne yapılabilir diye kafamda bir düşünce oturttu.evet ben de hepinizi tek tek seviyorum.ama özellikle bazılarınızı daha çok seviyorum.ve muhtemelen onlarla ilerde daha da yakın olacağız.
    -diğer bir eleştrimse malesef geyiği ve her şeyi ti ye almayı çok çok seviyoruz.hiç fark etmemiş olabilirsiniz ama bazı şeyler zaman ister.motora yeni başlayan birinin ilk düşüncesi bilgisini arttırmak,ikinci düşüncesi kendine candan bir yol arkadaşı elde etmektir.hal böyle olunca fark etmiyorsunuz ama bazı gelenler sessizce kaybolup bir daha uğramıyorlar bile.şimdi kimse işi gücü bahana etmesin sonuçta sağlam bir grup olabilirsek bu pek çoğumuz için hayatımızın bir parçası çok rahat olabilir.
    her neyse çok uzattım,okumak isteyecekleri sıkmayayım,eğer yazdıklarımı biraz ciddiye alan olursa ki pek çoğunuzda numaram var,olmayanlar da özelden fikirlerini olumlu olumsuz belirtirlerse sevineceğim.en azından zahmet ettim şöle 15 dakkamı ayırdım bazı şeyleri olmadan haber veriyorum iki hafta sonra yan yana gelecek 5 kişi kalmazsa muhalif doktorunuzun haklı olduğunu anlarsınız.(en azından yanılıyormuyum doğru bazı şeyler mi söyledim bir iki yorum yaparsanız mutlu olacağım.)
    Hepsini okuyamadım doktor..Ama eminim ki güzel şeyler yazmışındır..Tebrik edeyim bari seni....

Olm iç açıcı şeyler yazsana.... Daha güzel görünümlü mesela.... Noktlama ve paragraf hususuna dikkat et.... Okumak zor yaw yazılarını...
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Prometheus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '14 BMW R1200GS
    doktor kiim, iç açıcı şeyler yazmak kim Felaket tellalı adam
    Onur Yollarda
    Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
    YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Asya 150 T - I
    Alıntı Prometheus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Belki de acı gerçekleri söylüyordur, kimbilir

Motosikleti
    Alıntı Prometheus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    katılım ücreti istemiyosan bende sana katılıyorum

gupilya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Truva 250 TR
    Allah rahmet eylesin mekanın Cennet olsun Şevki

Motosikleti
    yazı uzun olduğundan okumadan yazmış olabilirsiniz.
    onurcuğum ben burda kişisel eleştiri yapmıyorum.lütfen sen de yapmayıver.ben grup adına 2 fikir yürüttüm.
    1.erkek klübü gibi olmayalım.
    2.geyik ve herşeyi tiye alıp yeni gelenleri kaçırmayalım dedim.
    bir husus da muhabbetlerimizi kişisel ilişkilerkle sınırlamayalım.
    gürsel arkadaşımızdan dün çok olumlu bir mesaj aldım.kendi keşke aynı şeyleri buraya da yazsa idi.özel şeyler değil ama benim adıma yazma diyebilir,müsaadesi olursa buraya yazacağım.
    motorize ekip berber emrah kardeşim miydin.yani ona götre cevap yazacaktım da yanlış olmasın.

Motosikleti
    honda twister-ocakta pegasso
    onurcuğum ben burda kişisel eleştiri yapmıyorum.lütfen sen de yapmayıver.ben grup adına 2 fikir yürüttüm.
    gürsel arkadaşımızdan dün çok olumlu bir mesaj aldım.kendi keşke aynı şeyleri buraya da yazsa idi.özel şeyler değil ama benim adıma yazma diyebilir,müsaadesi olursa buraya yazacağım.
    motorize ekip berber emrah kardeşim miydin.yani ona götre cevap yazacaktım da yanlış olmasın.
    evet evet,
    bak benim gibi yaşlı olup da bir türlü toplantıları takip edemeyenler bir de sizin çok samimi (ki kötü anlamda anlamayın) sohbetlerini görünce "bunlar artık aşmış pek bi aralarına katılamam" diye düşünerek ayaklarım geri geri de gitmedi değil.

hadi lütfen gaz verin de sizlerle tanışayim, artık can sıkıcı olan yanlız haftasonu turlarından kurtulayim...:-))

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Asya 150 T - I
    Alıntı keyfkeka adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hadi lütfen gaz verin de sizlerle tanışayim, artık can sıkıcı olan yanlız haftasonu turlarından kurtulayim...:-))
    Hafta sonu için vakit geç olabilir, bu akşam toplantı var, kaçırmayın derim

Motosikleti
    doktor valla okumadım ne yazdğını şöle küçük küçük yazsanızda vakit kaybetmesek

arkadaşlar bugün murti06 ameliyata giricek! dualarımızı ondan esirgemiyelim ALLAH acil şifalar versin! murat abi

Motosikleti
    Alıntı motorize ekip adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    doktor valla okumadım ne yazdğını şöle küçük küçük yazsanızda vakit kaybetmesek
    emrahcım sen espri yapmaya devam et.nasılsa okumaya vakti olan birileri çıkar.

SilentScream - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Yamaha MT-09 Tracer
    murat abi geçmiş olsun , umarım yakın zamanda aramıza dönersin...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 38 kullanıcı var. (0 üye ve 38 misafir)

Bu Konudaki Etiketler