Ninjammİnsanın doğasında var işte bir yerden girmek gerekiyor inan herkes çok cana yakın sıcak kanlı ve motor ayırt etmek gibi bir sorunda yok keşke ben seni görebilseydim geldiğin gün.... Kendimden örnek vereyim bende ilk gittiğim gün kimseyi tanımıyordum ve aklımda acaba bunlar cokmu havalılar gibi bir fikir vardı ve biraz kendimi zorladım ve girdim muhhabete şimdi ise yine cogunu tanımam ama bi ayrıcalıkda yok Ha ninya ha diğeri hepsi aynı yani sevgiler...Ben bir perşembe akşamı Kafes e geldim baya bir motorcu arkadas orada oturmuşlardı sohbet muhabbet falan. tek scoterlı benim aceba o yüzdenmi kimse pas vermedi
Açıkyol
.Aslına bakarsan ayrıgayrı da yok.Hepsi bizim arkadaşımız dostumuz
Olay bu..
Dün farketti izmirde biz 50 -60 kişi ile buluşuyoruz dedi ankarada topunu bi araya getirsen olmaz zaten okadarSen de farketmişsindir
Birde budur olayHerşey bir merhaba'ya bakar.Selamına yanıt vermeyen motorcu olamaz diye düşünüyorum
Gelelim pazar gününe sizin Planlarınızı alt üst edeyimde görün siz tek kelime ile bana uyacaksınız tadını cıkaracaksınız... Ve scooterdı,yavaş giderdi yok gelemezdi gibi bahaneleri geçin..
Ehliyetiniz ve korumalarınız varmı ozaman Pazar günü saat 10,00'da Anatolia'nın önünde olmanız dileği ile
Şimdi olayı netleştiriyorum merak edenlere.... Pazar günü ne olacak ?
23.07.2006 Pazar
saat: 10:00 ( saate uyun ) Erken kalkmaktan bi zarar gelmez :D
Buluşma yeri: Anatolia Showland ( Yeri değiştirmiyorum )
Saat: 10,30'da hareket ederiz ona göre
Gidilecek yer: Cumartesi ve Pazar günü Gölbaşından 10 km sonra Model araba yarışlarını olacak izlemeye gidileceğiz.Tabi biz Pazargünü gideceğiz bu arada oraya kimler gidecek derseniz sadece biz değiliz diğer grub ile orada birleşme gibi bir durumumuz söz konusu. Daha sonrasında yine isteğe göre baska yerlere gidilebilir..
Arkadaşlar sadece kendinizi biraz zorlayıp katılın derim ben de Anatolia showlande gelicem sizinle birlikte hareket edicem..
23 TEmmuz Pazar Anotolia Buluşma
Katılanlar;
1.EgeKnn ( burada olmayabilir )
2.ninya
3.mithrelios
4.gupilya
5.ohyeah
6.açıkyol
7.Just_Life ( Artcısı )
8.watergun
Gelicekler ismini yazdırsın, gelemeyeceklerde...