Arkadaşlar Merhaba Aranıza Bende Katıldım... En Kısa Zamanda Bir Gezide Bulunmak Istiyorum....
Arkadaşlar Merhaba Aranıza Bende Katıldım... En Kısa Zamanda Bir Gezide Bulunmak Istiyorum....
psst ankara ,ankaralılar,ankarada olanlar vs ee bu gece ne yapıyoz valla sıkıntıdan patlıyorum.birisi bişey yapaılm demiycek mi ya?son dakka hesabı yani...
bazen bir saat bir ömre bedeldir.yaşadığın anın tadını bilmek gerek.mutluluk denilen şey kolay bulunmaz ki,kaybetmemek için düşünmelisin.paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir(çok atmiim bir de bilgi).
son dakka beraber çiftlikte ya da bi yerde maçı izleyelim???
Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...
Gürcel abi hava durumunu sundu
Maçı izleyeceklere iyi seyirler
Gürcell hocam sen yarın gelecen di mi?
Yafu 250 gr faydam dokunsun istedim. millet hava durumuna bakmadan çıkıyor sonra sırılsıklam oluyor. Ee tabi bu kardeşinizin içi el vermiyor haybeye ıslanılmasına.
En önemliside Havalar nasıl olursa olsuuuun sizin havanız güzeeel olsuuuun.....
Hey gidi günler heeeey....
Pek bi muhterem robocop bey abiciğim yarın gelmek illaki yapacaklarım arasında lakin hava durumuna göre her an yan çizebilirim haberiniz olsun.
Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...
yarın hava nasıl
2555555555555
yaw tuncay sen nasıl bı futbolcusun futbolcumusun adam son dakıkada ıska gecıyor yaw arkadaslar motorsıkletle ne alakası var demeyın ınsanın haletı ruhıyesıne gore motor surusude degısıyo,bu adamlar benı öldürecek
[COLOR="Black"]hayatta [/COLOR][COLOR="White"]tek [COLOR="Black"][COLOR="Red"]aşk [/COLOR][/COLOR][COLOR="Black"]beşikt[/COLOR][/COLOR][COLOR="red"]aşk[/COLOR]:bounce:.................:flower:06 B 1903 :flower: [COLOR="Red"][COLOR="Black"]ç[COLOR="Red"]A[/COLOR]rşı [/COLOR][/COLOR]heryerde
turkıye de yasayıpta sakın kalabılen ınsana sasarım ben gurcell cım
[COLOR="Black"]hayatta [/COLOR][COLOR="White"]tek [COLOR="Black"][COLOR="Red"]aşk [/COLOR][/COLOR][COLOR="Black"]beşikt[/COLOR][/COLOR][COLOR="red"]aşk[/COLOR]:bounce:.................:flower:06 B 1903 :flower: [COLOR="Red"][COLOR="Black"]ç[COLOR="Red"]A[/COLOR]rşı [/COLOR][/COLOR]heryerde
bu ne biçim futbol bu ne biçim takım yazıklar olsun...
ben izleyemedim uyduda atv ye neden şifre koymuşlar beya
kaç kaç bittiki maç?....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)