yapmayın yaww bu ilk CD çok kötü idi. ama geyiği çok başarılı.. yok 12 saniyede kafanı tara.. yok baktığın yere düşersin, yok 88,89 ettimi sana 2 saniye, yok ışıkta kamyon arkasına durursan nasıl yapışmalı..
bu arada fotoğraflar hani???
bu arada kampa gelecekler topluca çadır alacaktı.. Ama toplantıda bu konu hiç konuşulmadı. ben çadır alacam. beraber gidelim diyen olur mu? veya önerisi olan...
yoksa gidip praktikerden alacam bugun....
ben yoktum izleyemedim 1 cd yi ama yukarda anlattıkların önemli konular her ne kadar bizlere basit basit gelsede. Şimdi bunları kimler uyguluyor diye bir anket açılsa eminim yüzde 90 lık bir kısım uyguladığını söyleyecek. Peki gerçek trafikte bunları gerçekten uygulayanların oranı %10 u geçmiyor
çadırını çift katlı al
merhaba,
sonun da sevgili zat'ımı emin ellere teslim edip, twister getirdim istanbuldan.. motorsuzluk zormuş valla...
umarım en kısa sürede sizlerle tanışır, şu gıpta ile devamlı takip ettiğim gezilere sohbetlere dahil olurum...
ilk tanışma zor, sonrası kolay.
Sanırsam herhalde galiba zannımca haklısın gibi abi.
Yine de dün akşam buluşmadan ayrılıp eve gelirken bırakayım dedim ve bu sabaha kadar içmedim. Sabah dediğim saat 13:00 benim için sabah tabi neyse bi kaç saat sonra kriz başladı ama ben inat ettim bi kere indim aşşağı eczaneden hem nikotin bandı hem sakızı kaptım. Şu ana kadar bant yeterli oldu yani yaptığı bi numara yok aslında canım hala sigara istiyor ama o kalp çarpıntısı, titreme ve kaslarla damarların çekilmesimi diyeyim onlar olmuyor. Sadece elimde bi boşluk ve damağımda sigaranın tadı eksik eee onda katlanabiliyorum.
Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğim.
Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...
hadi bakalım bizdende sana tam destek öncü olursun belki bizde bırakırız
Akşamüstü Eskişehirdeki komşumuzun 4 yaşındaki oğlu ile aramızda geçen telefon konuşması :
Ben : Egemen nasılsın?
Egemen : İyiyim Aytaç abla sen nasılsın?
Ben : Ben de iyiyim canım.
Egemen : Bana aldığın mickey mouseli bardak için teşekkür ederim.
Ben : Rica ederim. Başka istediğin bir şey var mı?
Egemen : Yok. ( Bu kısa cevaptan sonra 5 sn. sessizlik.)
Egemen : Aytaç abla?
Ben : Efendim canım?
Egemen : Bilgisayar nerede?
Ben : Bilgisayarı getirdim ben buraya, Ankaraya.
Egemen : Motorunu unutmuşsun.
Ben : O dursun orada, sen bak, kimse ellemesin
vay be, aferin lem Gürbüzcell Elimizden gelen bir şey olursa söyle
Ulen nikotin bandı, nikotin sakızı derken zengin edeceksiniz Novartis'i
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
Sağolasın abi. İnşallah başırılı olurum. Darısı tüm sigara içenlerin başına.
Teşekkürler örttttttttttmenüüüüüüüm.....
Sayın hobareytörüm teşekkürler, sağolun. Sizin firmanın vardı da almadıkmı yafuuuu? Hem sigara firmalarını yeterince zengin ettik. Şimdi sıra ilaç firmalarında....
Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...
sigaraya hayır, sigaralı fotolara, sigaralı vidyolara, sigara içilen kapalı ortamlara hayır..
sigarasız sabah olmuyor!
not: Ferdi Tayfur'dan alıntıdır
aslen yozgatlı dayıcım ama doğma büyüme keçiörenliyim..
ooohhhh!!!
onur topicden kovalar
dayım enseme tokat patlatır
amcam eğlenir
şamar oğlanına döndüm bide tibet öküzü damgası yedim tam oldu..
Şu an bu konu içerisinde 101 kullanıcı var. (0 üye ve 101 misafir)