yarın akşam dersim var erken biterse gelirim , sonra md ye gidiyo mt ye gelmiyo demesinler diye sölüyom (onura) , zaten bi tek gökay la serkan geldi he he
yarın akşam dersim var erken biterse gelirim , sonra md ye gidiyo mt ye gelmiyo demesinler diye sölüyom (onura) , zaten bi tek gökay la serkan geldi he he
hav ar yu du? mt naberr naaptınız
kronık ınsomnıa burada hanımmmmmmmmyaw bende soyle bır bunye war ısten cıkınca 2 saat evde pınekleme sonra 9-10 gıbı kanım kaynar sevgılımı koluma takarım(gt 650)bahcelıde 3-5 tur atarım belkı bıraz aoc yaparım ,gurcell nabersın sevgılı dostum dıkkkat edıyorum da sen hep onlıne sın yaw nasıl oluyo bu ıs lutfen acıklarmısın kardessss
yaw seytandıyor arabanı sat al bı ss,yaw ankarada olmasam bı sn dusunmem de eylulden sonra ss ı ne yapacagım mechul
[COLOR="Black"]hayatta [/COLOR][COLOR="White"]tek [COLOR="Black"][COLOR="Red"]aşk [/COLOR][/COLOR][COLOR="Black"]beşikt[/COLOR][/COLOR][COLOR="red"]aşk[/COLOR]:bounce:.................:flower:06 B 1903 :flower: [COLOR="Red"][COLOR="Black"]ç[COLOR="Red"]A[/COLOR]rşı [/COLOR][/COLOR]heryerde
Ohooooooo ben gelemem bu kadar kurala. Beni bozar, almayayım teşekkür ederim. Ben Anatolia ya gider oturur beklerim. İllaki gelen giden birileri olur.
Bu arada cbf150 Süleyman abiciğim bana özelden numaranı veya adresini yazarsan yarın şu sigorta için yanına uğrayayım bari.
Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...
örtmeniiiiiim murat abi enseme tokat attıı..
ben gelebilirim ama antalyadan gelmem 8 saat sürer uyarsa hemen geleyim işim bitince sitelere geçer hatunun yanına uğrarım..
seda ankara da kıslar boyle gectıkce ki tecrubeyle sabıttır buzzzzzzzz gıbı gecıyo arabadan vazgecmek zor ama bı ıhtımal arabanın modelını dusurup bı ss almak da olabılır bı yandan hala acemıyım ss gecmek ne kadar mantıklı offfff ıcınden cıkamıyorum bazen ama ege yada akdenız kıyısında bır yerde olsam hıc dusunmem,gt 650 ye sıcacık bır bodrum katını ayarlıcaz artık,bu arada sen kıs aylarında kullanıyomusun motoru?
[COLOR="Black"]hayatta [/COLOR][COLOR="White"]tek [COLOR="Black"][COLOR="Red"]aşk [/COLOR][/COLOR][COLOR="Black"]beşikt[/COLOR][/COLOR][COLOR="red"]aşk[/COLOR]:bounce:.................:flower:06 B 1903 :flower: [COLOR="Red"][COLOR="Black"]ç[COLOR="Red"]A[/COLOR]rşı [/COLOR][/COLOR]heryerde
Sürekli olarak kullanmıyorum ama yerler kuru olduğu sürece kullanıyorum. İnsan dayanamıyor zaten. Motoru aldığım zaman kışın hayatta binmem diyordum, öyle olmuyormuş. İki katı termal içlik olmak üzere dört kat giyinip çok bindiğimi bilirim bu kış. Büyük risk aslında, lastik mümkün değil ısınmıyor ama dediğim gibi dayanamadım. Araba her zaman lazım. Sadece motorla hayat geçmez. İnsan alışverişe bile gidemiyor motorla.
[COLOR="Blue"][B]"Ey yaşam, senin bunca değerli oluşun ölüm sayesindedir."
Lucius Annaeus Seneca [/B][/COLOR]
kışın motora inip binmek için en az 1 saatinizi ayırmanız lazım ankarada...ve sadece binmek için..yok onu giy yok bunu giy içimede bişi giyeyim...giy babam giy...giyip çıkarana kadar bütün avantajı kaybediyom ya...ankara için bahsediyorum...
Kimseye söylemeyin ben işkenceden pardon eğitim dc si izlemekten kaçtııııııım....
Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...
Türkcell erkenden geri dönmüşün yine. Neyse siteyide boş bırakmamak lazım dimi :D
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)