Vodafone'a gerenk yok, sayenizde geyik ayağımıza geldi yau
Vodafone'a gerenk yok, sayenizde geyik ayağımıza geldi yau
[COLOR="Blue"][B]"Ey yaşam, senin bunca değerli oluşun ölüm sayesindedir."
Lucius Annaeus Seneca [/B][/COLOR]
şimdi gelir amcam o zaman kolla kendini retkit..
sevgili ankara nın güzel insanları yaw bu sehire bu kadar yagmur yagarmıydı size bir sorum olacak benım naked ın ön amörtisörlerini indirtsem biraz daha yatık kullansam nasıl olur?mantıklı mı?
[COLOR="Black"]hayatta [/COLOR][COLOR="White"]tek [COLOR="Black"][COLOR="Red"]aşk [/COLOR][/COLOR][COLOR="Black"]beşikt[/COLOR][/COLOR][COLOR="red"]aşk[/COLOR]:bounce:.................:flower:06 B 1903 :flower: [COLOR="Red"][COLOR="Black"]ç[COLOR="Red"]A[/COLOR]rşı [/COLOR][/COLOR]heryerde
hocam iyi hoş da frenleme esnasında fren mesafeniz birazdaha artacaktır ön frene asılsanız bu sefer arka teker havaya dikilecek kasislerden gecerken altını sürtme olasılığınız artacaktır aero dinamik yapısı bozulacaktır vs vs boşverin hocam siz orjinal binin tavsiyem..
[COLOR="Black"]hayatta [/COLOR][COLOR="White"]tek [COLOR="Black"][COLOR="Red"]aşk [/COLOR][/COLOR][COLOR="Black"]beşikt[/COLOR][/COLOR][COLOR="red"]aşk[/COLOR]:bounce:.................:flower:06 B 1903 :flower: [COLOR="Red"][COLOR="Black"]ç[COLOR="Red"]A[/COLOR]rşı [/COLOR][/COLOR]heryerde
bazen bir saat bir ömre bedeldir.yaşadığın anın tadını bilmek gerek.mutluluk denilen şey kolay bulunmaz ki,kaybetmemek için düşünmelisin.paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir(çok atmiim bir de bilgi).
http://img411.imageshack.us/img411/3...rdem0kkgo8.jpg
http://img143.imageshack.us/img143/8...rdem9tjfj8.jpg
burayı cok sessiz gördüm canım))
bu hafta polıklınıkcıyım mesaı de ara ara bakma sansım oluyor ınternete,vfr 800 bır gün benim olacaksın ülen...
yaw usta senın nıck nıye cbf150?transalp yapsana
ilk ler unutulmaz diyosan o baska ılk ask,ilk motor..cok duygusal gördüm seni
Yavvv ben bu doktorları akıllı,uslu,entel,dantel işinde gücünde light zannederdim siz bariz sıyrık çıktınız beee
[QUOTE
yaw usta senın nıck nıye cbf150?transalp yapsana
ilk ler unutulmaz diyosan o baska ılk ask,ilk motor..cok duygusal gördüm seni[/QUOTE]
Trasalp yapınca bu kezde R 1200 GS Adventure yapmak gerekecek boş ver kalsın böyle iyi.
Ya ne güzel hazır yakalamışken ben sorularımı sorayım sırayla o zaman.
Sayın doktorlar ben acaip miskinleştim hiç bişey yapasım yok. Bunalım modundayım. Ne yapcez?
Ve Sayın sigortacılar.
Ben ev ve iş yeri sigortası yaptıracağım bana bi adres veriversenizde yaptırıveriversem diyoruuum.
Sayın komutanlarıma soracak sorum yoktur.
Başka hangi meslekler kaldı? illaki onlara da sorum vardır.
Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)