Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Ankara - MT]

REKLAM ALANI

Motosikleti
    R6
    Vodafone'a gerenk yok, sayenizde geyik ayağımıza geldi yau
    [COLOR="Blue"][B]"Ey yaşam, senin bunca değerli oluşun ölüm sayesindedir."

Lucius Annaeus Seneca [/B][/COLOR]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Honda Titan 125(mavilim), XT600(Haydut)
    Alıntı 06bluedragger adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dayı behle azsora ordayık amcamla barabar geliyoz o çorabını giycek bende canbebe bezimi birazdan ordayık..
    buyrun gelin ben büyüğe danışıyorum şu an sizde danışışırsınız

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    şimdi gelir amcam o zaman kolla kendini retkit..

Motosikleti
    YEMEHE DT 125 R(inş.) KTM 640 adventure
    murti dayı amcama laf ettirmem bah bozuşuruk valla...
    amcanız guurrrbaan olsun size! allah allaaah

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    Alıntı motorize ekip adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    amcanız guurrrbaan olsun size! allah allaaah
    çorabına gurban olem noel amcam bah murti dayım neler diyo neler..

artıkın ben gısmet olursa gelicem angaraya çarşamba toplaşmasına face of face görüşürük..

Motosikleti
    HYOSUNG 650 GT
    sevgili ankara nın güzel insanları yaw bu sehire bu kadar yagmur yagarmıydı size bir sorum olacak benım naked ın ön amörtisörlerini indirtsem biraz daha yatık kullansam nasıl olur?mantıklı mı?
    [COLOR="Black"]hayatta [/COLOR][COLOR="White"]tek [COLOR="Black"][COLOR="Red"]aşk [/COLOR][/COLOR][COLOR="Black"]beşikt[/COLOR][/COLOR][COLOR="red"]aşk[/COLOR]:bounce:.................:flower:06 B 1903 :flower: [COLOR="Red"][COLOR="Black"]ç[COLOR="Red"]A[/COLOR]rşı [/COLOR][/COLOR]heryerde

Prometheus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '14 BMW R1200GS
    Alıntı PaskalNouma adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sevgili ankara nın güzel insanları yaw bu sehire bu kadar yagmur yagarmıydı size bir sorum olacak benım naked ın ön amörtisörlerini indirtsem biraz daha yatık kullansam nasıl olur?mantıklı mı?
    Allah akıl fikir versin diyorum sadece
    Onur Yollarda
    Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
    YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    hocam iyi hoş da frenleme esnasında fren mesafeniz birazdaha artacaktır ön frene asılsanız bu sefer arka teker havaya dikilecek kasislerden gecerken altını sürtme olasılığınız artacaktır aero dinamik yapısı bozulacaktır vs vs boşverin hocam siz orjinal binin tavsiyem..

SilentScream - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Yamaha MT-09 Tracer
    amaç ? yani bunu yaparak rüzgardan felan korunmaya çalışacaksan yapma derim ...

Motosikleti
    HYOSUNG 650 GT
    hocam iyi hoş da frenleme esnasında fren mesafeniz birazdaha artacaktır ön frene asılsanız bu sefer arka teker havaya dikilecek kasislerden gecerken altını sürtme olasılığınız artacaktır aero dinamik yapısı bozulacaktır vs vs boşverin hocam siz orjinal binin tavsiyem..
    zaten yakında tatılce cıkacagım motorumla bu oturus pozısyonu pek yormuyor ama hızlanınca ruzgar rahatsız edıyor en guzelı gelecek sezon bır race almak...bu arada bart offline görünüyor herhalde birilerini buldu keske haberim olsaydı ben de katılırdım
    [COLOR="Black"]hayatta [/COLOR][COLOR="White"]tek [COLOR="Black"][COLOR="Red"]aşk [/COLOR][/COLOR][COLOR="Black"]beşikt[/COLOR][/COLOR][COLOR="red"]aşk[/COLOR]:bounce:.................:flower:06 B 1903 :flower: [COLOR="Red"][COLOR="Black"]ç[COLOR="Red"]A[/COLOR]rşı [/COLOR][/COLOR]heryerde

bart1969 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    fz6 fazer 2005/yamaha ybr 125 2004(satmaktan şu ar
    Alıntı murti06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    doktor al bir yirmilik rakı. İki ayrı kadeh koy masana bir ondan bir bundan iç. Karşında kim olmasını istiyorsan diğer kadeh onun olsun. Winamp de Zeki Müren çalsın of diyorum hatta sen en iyisi bir büyüğe danış doktor yirmiliği boş ver büyükler her zaman daha doğrusunu bilir doktor
    offf murat yakmışsın ortalığı be.de ben alkolu sevmiyorum ya.
    bazen bir saat bir ömre bedeldir.yaşadığın anın tadını bilmek gerek.mutluluk denilen şey kolay bulunmaz ki,kaybetmemek için düşünmelisin.paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir(çok atmiim bir de bilgi).

Gürcell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150 Zat tı. :P
    Alıntı bart1969 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    offf murat yakmışsın ortalığı be.de ben alkolu sevmiyorum ya.
    Sen canını sıkma doktor. Alkol ayrım yapmaz sen sevsen de sevmesende o hepimizi seviyor.....
    İçelim güzelleşeliiiiiiiim abilerim bennnnnnnnim............

Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...

Motosikleti
    Alıntı Gürcell adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sen canını sıkma doktor. Alkol ayrım yapmaz sen sevsen de sevmesende o hepimizi seviyor.....
    İçelim güzelleşeliiiiiiiim abilerim bennnnnnnnim............

ben çok çok özel anları özelleştirmenin dışında alkol tercih etmiyorum.terapiye uymaz.dinç kafa ile yapılan terapi kalıcı olur.
    bazen bir saat bir ömre bedeldir.yaşadığın anın tadını bilmek gerek.mutluluk denilen şey kolay bulunmaz ki,kaybetmemek için düşünmelisin.paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir(çok atmiim bir de bilgi).

Motosikleti
    dinç kafa ile yapılan terapi kalıcı olur.
    Bu Dinç Kafa nın telefon numarası veya adresi varmı abi sende? Nasıl buluruz bu adamı? Benim onunla kesin terapi yapmam lazım. Hem de en kalıcısından.

Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...

Motosikleti
    HYOSUNG 650 GT

CBF150 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 BMW R 1200 GS Adventure
    Doktor hayrola canın sıkılıyor herhalde,

Motosikleti
    Alıntı CBF150 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Doktor hayrola canın sıkılıyor herhalde,
    biz doktorlar hep böyleyiz.

Motosikleti
    HYOSUNG 650 GT
    bu hafta polıklınıkcıyım mesaı de ara ara bakma sansım oluyor ınternete,vfr 800 bır gün benim olacaksın ülen...

yaw usta senın nıck nıye cbf150?transalp yapsana

ilk ler unutulmaz diyosan o baska ılk ask,ilk motor..cok duygusal gördüm seni

CBF150 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 BMW R 1200 GS Adventure
    biz doktorlar hep böyleyiz.
    Yavvv ben bu doktorları akıllı,uslu,entel,dantel işinde gücünde light zannederdim siz bariz sıyrık çıktınız beee

[QUOTE

yaw usta senın nıck nıye cbf150?transalp yapsana

ilk ler unutulmaz diyosan o baska ılk ask,ilk motor..cok duygusal gördüm seni[/QUOTE]

Trasalp yapınca bu kezde R 1200 GS Adventure yapmak gerekecek boş ver kalsın böyle iyi.

Motosikleti
    Ya ne güzel hazır yakalamışken ben sorularımı sorayım sırayla o zaman.

Sayın doktorlar ben acaip miskinleştim hiç bişey yapasım yok. Bunalım modundayım. Ne yapcez?

Ve Sayın sigortacılar.

Ben ev ve iş yeri sigortası yaptıracağım bana bi adres veriversenizde yaptırıveriversem diyoruuum.

Sayın komutanlarıma soracak sorum yoktur.

Başka hangi meslekler kaldı? illaki onlara da sorum vardır.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)

Bu Konudaki Etiketler