geldiim geldimm.
nerde etkinlik var ben oraya.sorguna gelmek isterdim.belki lisenin pilav günü erken biterse dönüşte gelirim yanınıza.
geldiim geldimm.
nerde etkinlik var ben oraya.sorguna gelmek isterdim.belki lisenin pilav günü erken biterse dönüşte gelirim yanınıza.
bazen bir saat bir ömre bedeldir.yaşadığın anın tadını bilmek gerek.mutluluk denilen şey kolay bulunmaz ki,kaybetmemek için düşünmelisin.paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir(çok atmiim bir de bilgi).
selamün aleyküm angaralılar nöörüyonuz..
hımm..
ben bi bikini alayım varmı pembe fırfırlı..
Örme bikini biliyorum da, tshirt nasıl örülür onu anlayamadım
[COLOR="Blue"][B]"Ey yaşam, senin bunca değerli oluşun ölüm sayesindedir."
Lucius Annaeus Seneca [/B][/COLOR]
geyik yapmayın hemen az ciddi olun ne böyle yav
berber bir virüsmüş zaten. Her gittiği yerde bulaştırıyor. Az önce yanımdaydı yeni gitti. Benim ev karantina altına alındı
kahretsin banada bulaştı
murat abi geçmiş olsun banada msnden bulaştırdı ne yapacam bilemiyorum istemeden onun gibi davranıyorum geyik yapmamak için kendimi zor tutuyorum..
sen gene iyi beni cam fanusa kapattılar.
yakında mt yi toptan karantiya alırlar berber yüzünden
şşt ankara sıkılıyorum ben ya.halime çözüm olmaz mı gece buluşması?
bazen bir saat bir ömre bedeldir.yaşadığın anın tadını bilmek gerek.mutluluk denilen şey kolay bulunmaz ki,kaybetmemek için düşünmelisin.paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir(çok atmiim bir de bilgi).
doktor al bir yirmilik rakı. İki ayrı kadeh koy masana bir ondan bir bundan iç. Karşında kim olmasını istiyorsan diğer kadeh onun olsun. Winamp de Zeki Müren çalsın of diyorum hatta sen en iyisi bir büyüğe danış doktor yirmiliği boş ver büyükler her zaman daha doğrusunu bilir doktor
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)