Demet geçmiş olsun Anneninde iyi olmasına sevindim. Haftaya bekliyoruz
Demet geçmiş olsun Anneninde iyi olmasına sevindim. Haftaya bekliyoruz
gene sıkıntılı bir gece ve ben gene hızımı alamadım,ve ben gezmeliyim yaaa.........
bazen bir saat bir ömre bedeldir.yaşadığın anın tadını bilmek gerek.mutluluk denilen şey kolay bulunmaz ki,kaybetmemek için düşünmelisin.paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir(çok atmiim bir de bilgi).
Procuğumun sanatsal resimlerini bekliyoruz....
Pararescue bana gönderirse ben de birkaç düzenleme yapıp eklerim
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
Tabii ya hep enduro hep enduro nereye kadar di mi ama Eşimle ilk motosikletimiz olan ve de fazlacana kullanma fırsatı bulamadığımız mio'muz da sonunda sizinle tanıştığına çok sevindi. Akşam heyecanla bize içini döktü biz de ona bundan sonda onunla daha çok ilgileneceğimize söz verdik Yakında (umarım) eşim daha çok motosikletle haşır neşir olduğunda kendisi de mio ile kısa mesafeli turlara benimle gelir umuduyla artık
Özgürcüğüm, Onur duymasın enduro hakkındaki söylediklerini
eee nerede resimler
Başkalarının kusurlarından bahsetmek istediğin vakit, kendi kusurlarını hatırla. O zaman başkalarının kusurlarıyla alakadar olmaya hakkın olmadığını hatırlarsın.
bir kısmı bir önceki sayfada gerisini bekliyoruz
Demet ablacım çok ama çok geçmiş olsun
Murat abi gece gece döktürmüşsün yine
İşte bendeki fotoğraflar
Emrahın makinedeki fotoğrafları ben de çok merak ediyorum
Gürcell artık toplaşmalarada gelmez motoruna oturduk diye
Abi şimdi ayıp ettin işte.
Ben yalnız bi adamım tek aşkım biricik motorum. Onunla başbaşa takılıyoruz. Önceleri Gencay vardı ama şimdi İstanbul a gitti. Şimdi sadece çarşamba günleri sizlerin yanında kendimi yalnız hissetmiyorum. Yani ne olursa olsun benden kurtuluşunuz yok.
Haaa tabi motorum bundan sonra sizi görünce ardına bakmadan kaçarsa onu bilemem.
Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...
eski olmayan şahsıma ait bir atasözüm var:
-sevgi-gezmek ve motosiklet her türlü yaranın ilacıdır.kalbini rahat hissetmeyenler bunu bir daha düşünsün.ben hep yollardayım .telim olanlar çaldırırsa en geç 5 dakkaya ordayım(çaldırmaya cesaretiniz varsa)
bazen bir saat bir ömre bedeldir.yaşadığın anın tadını bilmek gerek.mutluluk denilen şey kolay bulunmaz ki,kaybetmemek için düşünmelisin.paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir(çok atmiim bir de bilgi).
bak şöyle yapalım. Türkcell in motorunu alalım elinden. Hatta almaya gerek yok o kendini köprüden atacak motorunuda miras olarak sevgili abisine bırakacak (sevgili abi ben oluyorum ) atlayım o zat ı muhterem motorla sende artçı ol Eskişehir'e gidelim. Ben orda senin limuzinin bakımınıda yaparım sonra peş peşe Eskişehir'den geri döneriz
Ooooh ne ala ne alaaaaaaaa....
Benimde mezarımda kemiklerim sızlasın değilmi?
Yok abi motorumla beraber atlayacaktım ama sevgili abisi ben oluyorum diyince beni sevdiğini anladım ve atlamaktan vaaaaaaz geçtiiim...
ihiii...
Şaka bi tarafa Aytaç hadi sende getir artık motoruda scooter sayısını üç yapalım.
Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...
Murat abi süper fikir ama Gürcel abi duymasın
Gürcel abi scooter sayısını 3 yapmak için sabırsızlanıyorum
Murat abi ciidden sana da yakışmış benim motor yafuuu....
Şu an bu konu içerisinde 174 kullanıcı var. (0 üye ve 174 misafir)