Millet! Çarşamba buluşma varmı?
Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...
???????????????????????????????????????????????
Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...
eve dönenler-yoldan gelenler-tüm sevdiklerim-eve dönmekte zorlananlar
ve bil umum isimsiz sevgililer ankaraya hoş geldiniz............
bazen bir saat bir ömre bedeldir.yaşadığın anın tadını bilmek gerek.mutluluk denilen şey kolay bulunmaz ki,kaybetmemek için düşünmelisin.paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir(çok atmiim bir de bilgi).
Doktor seninle yüz yüze oturup konuşamayacakmıyız yavvvv.Balık partisinden beri görüşemiyoruz.Biz Eldivan'dan dönerken sen Eldivana gidiyordun.Grupla buluşabildinmi?Bu gün sabahta SSK hastanesinin önündeki trafik ışıklarında gördüm.Sola sinyal vermiş hastaneye girecektin herhalde!.Bana yeşil yandığı için duramadım.
bazen bir saat bir ömre bedeldir.yaşadığın anın tadını bilmek gerek.mutluluk denilen şey kolay bulunmaz ki,kaybetmemek için düşünmelisin.paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir(çok atmiim bir de bilgi).
Başlık açılmadığına göre buluşma yerini bilmeyenler, Karıştıranlar ve etrafında dönüp girişi bulamayanlar için bu resimler umarım yardımcı olur.
anatolyaya devam yani?
ok uyar yolu ancak öğrendik zaten
Ankara-MT selamlar...
bi konuda yardımınıza ihtiyacım var.
beni 96-2006 arası ankarada yaşadım. şu an çorumdayım görev nedeniyle.
geçen yaz izmirde yedek subayken 2001 suzuki gs500 aldım yaklaşık 6000 km kadar kullandım ve şimdi eşimin otomobil ihtiyacı için motorumu bi arkadaşımın arabasıyla takasladım.
ama bu yazda motosikletsiz geçmez sanki
şimdi arayışa girdim ama bütçe de kısıtlı. 6000 YTL civarı bi makine arıyorum
tercihim cadde motosikleti. ve en önemli kıstasım model yılının yüksek olması ve tercihan su soğutmalı olması.
benim suzuki hava soğutmalıydı malum gerçi hiç hararet problemi yaşamadım izmir gibi sıcak be yerde kullanmama rağmen ama hem biraz yaşlı olması korkuttu hep acaba hararet yapar mı ya da uzun yola çıksam sıkıntı yaratır mı diye...
o yüzden şimdi su soğutmalı ve asgari 2004-2005 model bi motor arıyorum.
aklıma bi tek kawasaki er-5 geliyor.
sahibinden.com da iki tane var ankarada 7000 istemişler mesela.
acaba sizin bildiğiniz siteden olsun başka yerden olsun bu özelliklerde motosikletini satan bi arkadaş varsa irtibata geçebilirim...
bi de ben ankarada kısa bi süre mondial agk 125 kullandım o yüzden hiç bilmiyorum ankarada bi motor bulsam kime ekspertiz yaptırabilirim.
Alp_tunay izmire transfer olmasa onunla bakardık ankarada
durum budur arkadaşlar... varsa böyle bildiğiniz bi motor ya da sahibinden.com daki makinaları biliyosanız ve ekspertizi nerede yaptırabileceğim konusunda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim..
haber bekliycem. kazasız sürüşler...
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
chopperrider, benim motor satılık, Ankara'dayım, ama motor 2001 virago. Eğer ilgilenirsen (toplantıya gelirsen görürsün zaten) görüşebiliriz. Bakımını Metin Usta'ya yaptırıyorum Selamlar.
Murat Hocam avatarı değiştirmişsin bu arada
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)