hadi bakalım bekliyoruz fotoları gezi dönüşünde...
Waaaay vay vayyy... Demek Ankaranın gece kuşları bu saatlerde siteye damlıyor. Birşey daha öğrenmiş oldum....
ya arkadaslar nasılsınız ya uyku problemım var ve canım sıkıldı cadırım olsa bende gıdecektım bır de bırsey soracagım bugun otobana cıkan oldumu ben cıktım acayıp ruzgar vardı sızı de rahatsız ettımı?
bırde bu naked galıba bana gore dıll cok ruzgar alıyo cbr 600f yada vfr 800 bundan sonrakı hedefım
[COLOR="Black"]hayatta [/COLOR][COLOR="White"]tek [COLOR="Black"][COLOR="Red"]aşk [/COLOR][/COLOR][COLOR="Black"]beşikt[/COLOR][/COLOR][COLOR="red"]aşk[/COLOR]:bounce:.................:flower:06 B 1903 :flower: [COLOR="Red"][COLOR="Black"]ç[COLOR="Red"]A[/COLOR]rşı [/COLOR][/COLOR]heryerde
İki hedefin de çok iyi seçim dostum. CBR 600 F'ten ben şahsen çok memnunum.
[COLOR="Blue"][B]"Ey yaşam, senin bunca değerli oluşun ölüm sayesindedir."
Lucius Annaeus Seneca [/B][/COLOR]
cbr 600f ın gorunusu cok hosuma gıdıyor bırde bugun bı tanesı yanımdan gectı sesı muthıs ya,ıkı sılındırın sesı cıkmıyor oyle,malesef motor almadan sana uygun olup olmadıgını anlamıyosun belkı de cbr 600 f de bana gore degıldır alınca gorecegız artık sanırım,sanırım boyumda uzun oldugundan ne yapsam yatamıyorum motorum ustune bır turlu kurtulamıyorum ruzgardan,bu ankara ne bıcım bır sehırıdr yapacak hıc bı sey yok,evde fılm ızle ızle nereye kadar,ayrıca bızımkıler neden bu havada gıtmısler kı emınım buz gıbıdır oraları
er6n de cok hosuma gıdıyordu ama senın de dedıgıne gore ruzgar problemı ondan var,dostlar yarın bır organızasyon mu yapsak ne dersınız????ya benımde cenem dustu ,seytan azapta gerek nobetten cıkınca bole oluyo
neyse kımsenın nıyetı yok galıba yarın yıne tek basıma dolasırım bende:(
[COLOR="Black"]hayatta [/COLOR][COLOR="White"]tek [COLOR="Black"][COLOR="Red"]aşk [/COLOR][/COLOR][COLOR="Black"]beşikt[/COLOR][/COLOR][COLOR="red"]aşk[/COLOR]:bounce:.................:flower:06 B 1903 :flower: [COLOR="Red"][COLOR="Black"]ç[COLOR="Red"]A[/COLOR]rşı [/COLOR][/COLOR]heryerde
bıra varsa dunden hazırım
yaa bişey sorucam 19 mayısta yine bir organizasyon varmı
[B][COLOR="Red"]Ne Mutlu Türküm Diyebilene[/COLOR][/B]!!!:cat:
benım nılgım yook
kimden öğreneceğiz acaba geçen günde yazdım ama bir cevap alamadım.
yenı baslık acılır yada buradan takıp edebılırsın
Hımm.anladım ama zaman geldi takip ediyorum ama hiçbir kıpırdanma yok.
Tavsiyen için teşekkür ederim, sağolasın. Zaten Asfalt meleği ile beraber baktık. İkimizde çok ısınamadık gdr ye. Yinede bilen birileri varsa sormaktan zarar gelmez demiştim.
Bakalım kısmetse bu hafta 4.44 e gelir inşallah ls2 ler...
Yafu bu arada nerede bu Ankara mt? kadro tamamen kayıp....
Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)