Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Ankara - MT]

REKLAM ALANI
    Gürcell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150 Zat tı. :P
    Yafu doktor ne kıskanacam. tamam fatomun shopunu yapma sal gitsin. gecenin 03 ünün 12 sinde azerin bülbülünün konunun özünde pek bi çekiciliği kalmıyor. Sana benzetme ve büyütme işlerinde başarılar diler ben biricik ve hatta sevgili yatağımla olan randevuma kaçarım. Sana da aynını tavsiye eder iyi geceler ve hatta tatrı rüyalardan bir demet sunarım. Kendine iyi bakasın. Bünyeyi fazla yormayasın.

not:şu bizim terapiye ne zaman devam edeceğiz? şu sıralar bi sohbet cidden bana iyi gelir.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    bart1969 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    fz6 fazer 2005/yamaha ybr 125 2004(satmaktan şu ar
    Alıntı Gürcell adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yafu doktor ne kıskanacam. tamam fatomun shopunu yapma sal gitsin. gecenin 03 ünün 12 sinde azerin bülbülünün konunun özünde pek bi çekiciliği kalmıyor. Sana benzetme ve büyütme işlerinde başarılar diler ben biricik ve hatta sevgili yatağımla olan randevuma kaçarım. Sana da aynını tavsiye eder iyi geceler ve hatta tatrı rüyalardan bir demet sunarım. Kendine iyi bakasın. Bünyeyi fazla yormayasın.

not:şu bizim terapiye ne zaman devam edeceğiz? şu sıralar bi sohbet cidden bana iyi gelir.
    kardeşim terapi için erken gelmek lazım toplantıya.ama toplantı çarşamba.ve ben anca belki saatinde gelirim.şöle yaparız sen biraz geç dönersin sona kalırız.sana bir yarım saatimi ekstra ayırırırm.
    şşt murat amacım senle geyik yuapmak değildi ha sakın kırılma.ben azer bülbülün şahsında değilim.sadece avatardaki resmi benzettim.seni de defalarca gördük yani sen şahsen hiç kimseciklere benzemeyen ankaranın nadide bir şahsiyetisin.
    dardayım aney şarkısını zamanında çok dinledik(öyle günlerimiz de oldu hadi geçin len dalganızı diğer arkadaşlar.)

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Honda Titan 125(mavilim), XT600(Haydut)
    Alıntı bart1969 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benziyorsun demedim.avatardaki fotoyu benzettim dedim:

al sana doktor avatarın büyük hali minicik avatarla uğraşma. Bakalım benziyormuyum

Motosikleti
    kardeşim terapi için erken gelmek lazım toplantıya.ama toplantı çarşamba.ve ben anca belki saatinde gelirim.şöle yaparız sen biraz geç dönersin sona kalırız.sana bir yarım saatimi ekstra ayırırırm.
    şşt murat amacım senle geyik yuapmak değildi ha sakın kırılma.ben azer bülbülün şahsında değilim.sadece avatardaki resmi benzettim.seni de defalarca gördük yani sen şahsen hiç kimseciklere benzemeyen ankaranın nadide bir şahsiyetisin.
    dardayım aney şarkısını zamanında çok dinledik(öyle günlerimiz de oldu hadi geçin len dalganızı diğer arkadaşlar.)
    yok abi benzemiyormuşsun.yani o şarkıyı neden dinledik dersen 5 senekarsda memuriyet yapacak yiğit varsa değil dardayımı tüm arebesk top listleri ezberler len.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Honda Titan 125(mavilim), XT600(Haydut)
    şşt murat amacım senle geyik yuapmak değildi ha sakın kırılma.
    Geyik candır kırılmış gibi mi dururyorum doktorcum

Prometheus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '14 BMW R1200GS
    Alıntı Bin9yüz85 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    www.photobucket.com

Murat abi sağolsun
    Ona kim öğretmiş sorsana bi

ya bu arada murat kaç haftadır senin avatardaki fotoyu kime benzettiiğimi düşünüyordum.ya o fotodaki azer bülbül değil mi?
    yok doktor bu fotoğraftaki FAZER BÜLBÜL
    Onur Yollarda
    Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
    YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ

Motosikleti
    Konuyu azerimin bülbülünden alıp kask konusuna getireyim bari.

Arkadaşlar Ankara da bu kaskı satan bir yer biliyormusunuz? Yada kullanan varmı acaba?

-Ürün Özellikleri:

* LS2 Delta Güneş Vizörlü Çeneden Açılır Kask
    * COKPOSİTE FİBER malzeme
    * Dıştan kontrollü açılıp kapanabilen entegre güneş vizörü
    * Çıkarılabilir ve yıkanabilir yanak padleri ve iç astar
    * Kırılmayan ve çizilmeyen ön cam
    * Havalandırma kanalları
    * 1550 gr.
    * Orjinal taşıma kılıfı
    * LS2 İspanyol
    * Ön cam beyaz renklidir, ön cam siyah renk seçeneği için kask yedek parça bölümüne bakabilirsiniz
    * ECE 22.05 Onay Belgeli

CBF150 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 BMW R 1200 GS Adventure

Arkadaşlar Ankara da bu kaskı satan bir yer biliyormusunuz? Yada kullanan varmı acaba?

-Ürün Özellikleri:

* Havalandırma kanalları
    * 1550 gr.
    * Orjinal taşıma kılıfı
    * LS2 İspanyol
    * Ön cam beyaz renklidir, ön cam siyah renk seçeneği için kask yedek parça bölümüne bakabilirsiniz
    * ECE 22.05 Onay Belgeli
    Çeneden açılan kaskı tavsiye etmem ben kullanıyorum.Pratik ama çok rüzgar alıyor ve ağır bir kask.Fullface düşün bence

Motosikleti
    Alıntı CBF150 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çeneden açılan kaskı tavsiye etmem ben kullanıyorum.Pratik ama çok rüzgar alıyor ve ağır bir kask.Fullface düşün bence
    Öncelikle tavsiyen için teşekkür ederim. Şu anda zaten açık kask kullanıyorum. Tek sorunum yazın güneş olduğu zaman numaralı gözlüğü çıkart numaralı güzeş gözlüğünü tak işkence oluyor.
    Çeneden açılır olması benim için iyi çeneyi sadece serin havalarda kapatırım diye düşünüyorum. Ses olayına gelince beni fazla rahatsız etmiyor sonuçta 80 üzerine çıkamıyorum bile...

fullface e gelince acaip bunalıyorum onun içinde daral geliyor, kafayı çiziyorum... yani bana göre değil...

CBF150 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 BMW R 1200 GS Adventure
    Öncelikle tavsiyen için teşekkür ederim. Şu anda zaten açık kask kullanıyorum. Tek sorunum yazın güneş olduğu zaman numaralı gözlüğü çıkart numaralı güzeş gözlüğünü tak işkence oluyor.
    Çeneden açılır olması benim için iyi çeneyi sadece serin havalarda kapatırım diye düşünüyorum. Ses olayına gelince beni fazla rahatsız etmiyor sonuçta 80 üzerine çıkamıyorum bile...

fullface e gelince acaip bunalıyorum onun içinde daral geliyor, kafayı çiziyorum... yani bana göre değil...
    Sen pastaneciydin değilmi senin ne işin olur full face ile tas kaskta taksan idare eder seni

Motosikleti
    Sen pastaneciydin değilmi senin ne işin olur full face ile tas kaskta taksan idare eder seni
    abi adam pastanede garsonlara hava atacak.bizi bağlamaz ki.hem o vitesden de hoşlanmıyor.takıp 2 ye geyiği hızlandırsak olmaz mı?

Motosikleti
    Yamaha MT-09 TRACER

4.44 motorda ls2 satılıyor...bi oraya sor istersen...
    emek 4. cadde 44 numara bahçeli...tolga abi vardır orda ilgilenir olmasa da getirtir...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Asya 150 T - I
    Alıntı Prometheus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ona kim öğretmiş sorsana bi
    Soruyorum bakalım : Kim öğretmiş

Alıntı Prometheus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yok doktor bu fotoğraftaki FAZER BÜLBÜL
    Bu arada sen Emrahla fazla takılma istersen

Bilmem anlatabildim miiii

Motosikleti
    Alıntı ER6iNbay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    4.44 motorda ls2 satılıyor...bi oraya sor istersen...
    emek 4. cadde 44 numara bahçeli...tolga abi vardır orda ilgilenir olmasa da getirtir...

Abi sağolasın. Allah ne muradın varsa versin...

Diğer dalga geçen ekiple bizzat görüşeceğimdir. sizi gidi geyikgiller siziiii.....

Motosikleti
    HYOSUNG GV250...06 BY 7262

-Ürün Özellikleri:

* Havalandırma kanalları
    * 1550 gr.
    * Orjinal taşıma kılıfı
    * LS2 İspanyol
    * ECE 22.05 Onay Belgeli

ben aldım bu kask dan hemde 2 tane.. motorumu cok arastırıp aldığım gıbı kask secımımı de oyle yaptım.. cox trıpden daha rahat daha ucuz hemde ..ama aynı fıyatda olsa bunu alırdım cok kullanıslı bıraz buyuk ama yenı bı dızayn ıspanyol patentlı bu arada ben ınternetten aldım 190 ytl ye

Motosikleti
    Alıntı TOLGADRB adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben aldım bu kask dan hemde 2 tane.. motorumu cok arastırıp aldığım gıbı kask secımımı de oyle yaptım.. cox trıpden daha rahat daha ucuz hemde ..ama aynı fıyatda olsa bunu alırdım cok kullanıslı bıraz buyuk ama yenı bı dızayn ıspanyol patentlı bu arada ben ınternetten aldım 190 ytl ye
    Dostum sağolasın teşekkür ederim. Sanırım sen Feyizoğlundan aldın. Bakalım 4.44 de yoksa bende oradan alacağım gibi.

Bu arada sana zahmet olmazsa eğer kaskın bi kaç resmini yollayabilirmisin? internetteki resimleri pek yardımcı olmuyor ne yazıkki... Almadan önce detaylı bakabilsem iyi olurdu, umarım elinde resmi vardır. Şimdiden ilgine teşekkür ederim. Sağolasın.

Motosikleti
    Yamaha MT-09 TRACER
    Dostum sağolasın teşekkür ederim. Sanırım sen Feyizoğlundan aldın. Bakalım 4.44 de yoksa bende oradan alacağım gibi.

Bu arada sana zahmet olmazsa eğer kaskın bi kaç resmini yollayabilirmisin? internetteki resimleri pek yardımcı olmuyor ne yazıkki... Almadan önce detaylı bakabilsem iyi olurdu, umarım elinde resmi vardır. Şimdiden ilgine teşekkür ederim. Sağolasın.
    al gürsel kardeş...
    biraz daha detaylı resimler...
    belki işine yarar...
    hatta dur üşenmeyim de fotoları buraya koyayım belki başkalarının da işine yarar...

Motosikleti
    Alıntı ER6iNbay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    al gürsel kardeş...
    biraz daha detaylı resimler...
    belki işine yarar...
    hatta dur üşenmeyim de fotoları buraya koyayım belki başkalarının da işine yarar...
    Abi Walla sağolasın. Şimdi ben ne desem boş... Cidden teşekkür ederim....

Yarın 4.44 e gidip 1 tane alııyorum tabi ellerinde varsa....

Edit:

Bugün gittim lakin ellerinde yokmuş....
    Hafta içi tekrar bakacağım...

Yıba çarşısında gdr marka buldum. Aynı özelliklerde.
    Bu marka hakkında bilgisi olan varmı?

Motosikleti
    YEMEHE DT 125 R(inş.) KTM 640 adventure
    slm arkdaşlar! bugün aldığım telefon haberiyle öğrendimki murti06 2cm lik bir çamurda motoru yatırmış bahane olarakta bacağıma kıramp girdi demiş bizim küccük emrah ise astsubay emrah! oda çayırda motorun ön tekerini kayrırmak suretiyle çayıra yatmış bunlar kamp alnında meydana gelen saat 17:00 da alınan haberlerdir

Apprentice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşlar bugün Ulusan Motor'a gittim. Hem motorlara baktım biraz, hem de eğitim verdiklerini öğrendim.

8 saat teorik, 12 saat pratik eğitim verdiklerini söylediler.
    Bu eğitime katılan, bilgisi olan var mı?
    "kick start my heart"

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)

Bu Konudaki Etiketler