Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Ankara - MT]

REKLAM ALANI
    mithrelios - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mts 950
    biraz tanıdık işi vardı ehliyette, zorlasam daha ucuz da olurdu ama sevmiyorum oyle pazarlik işini.

neyse kısaca anlatmaya çalışayım durumumu ankara'lı motosikletçi arkadaşlar hepinizden yardım beklemekteyim.

ben yaklaşık 2 ay önce motosiklet sahibi olmaya karar verdim, arabalardan hoşlanmıyorum ve hem keyfli hem işime yarayacak olması açısından motosikleti tercih ettim. 21 yaşındayım ve Siyasal Bilgiler Fakültesinde okuyorum.

durum bu olunca tabi anne baba parasina kalmasini da istemedim ve okulu da bitirmeden işe girmeye hem tecrube edinmeye hem kendi motorumu almaya karar verdim. şimdi bir ayım dolmak üzere maaşım fena degil başlangıç için bir dış ticaret firmasında çalışıyorum ve umarim bir ybr 125 ve aksesuarlara yetecek kadar param olacak bir miktar da borçlanarak ekim ayına(ehliyeti alana) kadar.

bu kararı verdim vereli araştırıyorum sürekli kaskıdır montudur hangi motor bana daha uygun olur vb diye ama hep teorik bunlar çünkü çevremde hiç motosiklet kullanan yok:( iyi ki bu ve takip ettiğim yabancı forumlar ve siteler var ben de bilgilenebiliyorum.

neyse demem şudur ki, lütfen uygun olan bi arkadaş bi haftasonu pazar buluşmasına ardçı olarak alsın, haftaya mont eldiven ve kaskımı almayı planlıyorum bu konuda da bir sıkıntım yok. ankara'daki ufak fuara gelip bazılarınızla tanısma fırsatı bulmustum ama konusacak soracak cok seyim vardi ve zaman cok azdi:(

şimdiden teşekkürler. olmasa bile en azından bir kafeye gidildiginde veya yine bir fuar organizasyonu vb oldugunda katilacagimdan emin olabilirsiniz;)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    CBR 600 F
    slm arkadaslar bende buradayım. bulusmalara elimden geldigince katılmaya calısacagım, Ahanda soz bide

amore - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Grand Eagle 250
    Alıntı mindtrap adlı üyeden alıntı
    Meraba arkadaslar,
    Ankara'da Ulusan motor disinda motor kullanma egitimi veren yer var mi?, Bilkent'e yakin olmasi tercih sebebi. Bide hayabusa kullanabilecegim duzeye gelmek isterim donanimini, teknigini begendiginiz egitim merkezlerini soyleyin kardesinize.
    bildiğim kadarıyla ulusan yer değiştirdi artık eski hipodrom (migros karşısı) yerine anatolia showland ın orda bi yerde verceklermiş eğitimi biraz daha yakın sana yani. bir de çankaya incekte eğitim veren bi yer vardı. onun telefonunu fln honda efe den alabilirsin.

EgeKnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    MT ankara grubu...........

17 temmuz pazartesi gece saat 1 de yola çıkarak salı sabahı ankarada olacağım iş için geliyorum ve yaklaşık 1 hafta 10 gün kadar kalıcam bilginiz olsun

ninya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sym joymax 250 z plus
    Alıntı EgeKnn adlı üyeden alıntı
    MT ankara grubu...........

17 temmuz pazartesi gece saat 1 de yola çıkarak salı sabahı ankarada olacağım iş için geliyorum ve yaklaşık 1 hafta 10 gün kadar kalıcam bilginiz olsun

Ne o ege kalacak yer ve yiyecekmi istiyosun

gel gel haberleşelim ayarlarız bişeyler

ahmet6946 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki gn 125
    alper yarın ne yapıyoruz varmı bir gelişme
    Birgün alacağım DL650

Motosikleti
    sym joymax 250 z plus
    valla kimseden ses yok ahmet yapacak bişey yok abi ben pazar saat 14.00 itibariyle boşum bu aksam buraya bakacak olan arkadaslar eger boşsa yarın öglene kadar bi organizasyon yapalım gidelim biryerlere.

gupilya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Truva 250 TR
    sucuk ekmek partisi varsa ben varım

Motosikleti
    sym joymax 250 z plus
    yapalım abi senimi kırıcaz ya kimse gelmezsse birlikte yeriz yarın benim işlerim var ama saat 14.00 de3 boşum yada siz takılın ben sonradan geliyim oda olur ben derimki sucuk ekmek yapılsın incek tarafında . abi organize edelim de bari yarın bulusalım ben sonradan katılırım size. kesin gelirim.

gupilya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Truva 250 TR
    bence ikiden sonra yapalım hep beraber hem serin de olur. buluşma yeri olarak dikmen 9. km deki pazar yerini öneriyorum. saat 14.30

watercolours - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speederbike
    benim kuzenim gelecek, sonra komşular pikniğe çağırdı, sonra bir kan bağışı yapacağım, sonra da devlet kpds yapmaya karar vermş. yani pazar doluyum
    May the Force be with McLaren Mercedes

TÜRETKEN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDIAL 150 ZAT
    abi gezelim artk ya sıkıldm ben yanlz takılmaktan

Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    ninya

yatacak yer ve yiyecek sorunu yok ben daha fazlasını arıyorum şöle güsel bir rakı masası fena olmaz MT Ankara elemanlarıyla bir tanışalım bakalım ahh Pro nerdesin yaw bunlarda iş yok

gceterez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    alooo millet motur.nete ne oldu???!!!

sabah sabah giremedim çok sinir oldum
    Ramzeyden gerisi yalan....:)

watercolours - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speederbike
    şemdinli mt toplanır da ankara mt toplanamaz diyorum.
    May the Force be with McLaren Mercedes

Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    ankaradayım ulen kimse umursamadı be alacağınız olsun izmire gelirsiniz siz

eby78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Benelli TNT 25
    ben varım pzr bır organızasyon yapılacaksa ozeldem msj atın yerı zamanı ona gore gelırım

Motosikleti
    Aprilla Pegaso,Hyosung 250comet(satılık)
    Yahu arkadaşlar,ayıp oluyor ama,ta İzmir'den modumuz kalkıp geliyor,siz hala toplanacak mıyız diye soruyorsunuz
    Tabii ki bu pazar toplanıyoruz,nokta.
    ninya,ahmet,ohyeah,gupilya,eby toplanın!başka kimler vardı yahu kaç zamandır buluşamıyoruz,unuttum valla çoğunuzun yüzünü.
    Ne sınav,ne başka bir engel yok bu pazar ona göre

Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    ayıp len size izmire gelseniz girişinde karşılardık sizi kaç gündür yazıyom sayfanıza bırakın toplanmayı buluşmayı cevap bile yazan çıkmadı üzüldüm açıkçası ben 1 hafta buradayım bu 3. gelişim ankaraya ama yol bilmem iz bilmem akşamları ne yapıcam bilmem YUH size beee

watergun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha ybr 125
    Hafta sonu yapılacak olan toplantıya beni de dahil edin ankaralılar. ninya msn im vardı sen de fakat online yakalayamıyorum. Yer ve tarih belirtin kesinlikle gelirim

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)

Bu Konudaki Etiketler