biraz tanıdık işi vardı ehliyette, zorlasam daha ucuz da olurdu ama sevmiyorum oyle pazarlik işini.
neyse kısaca anlatmaya çalışayım durumumu ankara'lı motosikletçi arkadaşlar hepinizden yardım beklemekteyim.
ben yaklaşık 2 ay önce motosiklet sahibi olmaya karar verdim, arabalardan hoşlanmıyorum ve hem keyfli hem işime yarayacak olması açısından motosikleti tercih ettim. 21 yaşındayım ve Siyasal Bilgiler Fakültesinde okuyorum.
durum bu olunca tabi anne baba parasina kalmasini da istemedim ve okulu da bitirmeden işe girmeye hem tecrube edinmeye hem kendi motorumu almaya karar verdim. şimdi bir ayım dolmak üzere maaşım fena degil başlangıç için bir dış ticaret firmasında çalışıyorum ve umarim bir ybr 125 ve aksesuarlara yetecek kadar param olacak bir miktar da borçlanarak ekim ayına(ehliyeti alana) kadar.
bu kararı verdim vereli araştırıyorum sürekli kaskıdır montudur hangi motor bana daha uygun olur vb diye ama hep teorik bunlar çünkü çevremde hiç motosiklet kullanan yok:( iyi ki bu ve takip ettiğim yabancı forumlar ve siteler var ben de bilgilenebiliyorum.
neyse demem şudur ki, lütfen uygun olan bi arkadaş bi haftasonu pazar buluşmasına ardçı olarak alsın, haftaya mont eldiven ve kaskımı almayı planlıyorum bu konuda da bir sıkıntım yok. ankara'daki ufak fuara gelip bazılarınızla tanısma fırsatı bulmustum ama konusacak soracak cok seyim vardi ve zaman cok azdi:(
şimdiden teşekkürler. olmasa bile en azından bir kafeye gidildiginde veya yine bir fuar organizasyonu vb oldugunda katilacagimdan emin olabilirsiniz;)