Arkadaslar etlik-tandoğan-bahçeli-aoç-yenimahalle-etlik bölgelerinde asayis berkemal, sıkıldım yahu
Arkadaslar etlik-tandoğan-bahçeli-aoç-yenimahalle-etlik bölgelerinde asayis berkemal, sıkıldım yahu
[COLOR="Black"]hayatta [/COLOR][COLOR="White"]tek [COLOR="Black"][COLOR="Red"]aşk [/COLOR][/COLOR][COLOR="Black"]beşikt[/COLOR][/COLOR][COLOR="red"]aşk[/COLOR]:bounce:.................:flower:06 B 1903 :flower: [COLOR="Red"][COLOR="Black"]ç[COLOR="Red"]A[/COLOR]rşı [/COLOR][/COLOR]heryerde
arkadaşlar hafta sonunu boş geçirmeyip bir gezi yapsak hiç fena olmayacak rota konusunda önerisi olanlar yazsın yarın toplaşmada değerlendirip karar verelim. Benim aklıma Karagöl geliyor
sen mi çekeceksin masrafları. Önümüzdeki hafta banaz kampı var doktorcum. Beklemediğim bir şey oldu ve çok duygusal zamanlar yaşıyorum şu aralar. Yoksa ben gelirdim Bursa'ya
nefett.. ne yapıyoruz arkadaşlar yarın akşam buluşuyor muyuz?
bart bu arada şu deri kıyafetler için bakınacak mıyız? yada bana yeri tarif et ben gidip bakayım
bu arada haftasonu için plan sahipleri kimler?
----------------------------------------
Arkadaşlar ben nick imi değiştirdim eski hesabımı nasıl sileceğim bulamadım. konu hakkında bilgisi olan varmı yafu?
gürsel, mürsel, gencay kardeşim(doğru ismi tuturdum mu?buğra kardeş bize yardım eden asvalt abin bak bu(şaka şaka) )
gencaycım hiç deriye heves etme yaramaz.geçen gece arkadaşı bırakırken donduğumuzu unutma:
sıcakta içinde çorba olursun,soğukta aynen geceki yolculuk.ama illa istersen itfaiye meydanındaydı yeri tam hatırlamıyorum dükkanı gidip bakmak lazım.ama hiiç heves etme şekli dışında deri giyilmez.deri her mevsim bahar yada belki hafif sonbahar iklimli yerlerin kıyafeti olabilir ancak.
burada (batıkent) olay çıktı ben geri soktum yerine artık çıkmıyı
Şu an bu konu içerisinde 71 kullanıcı var. (0 üye ve 71 misafir)