Aman Allahım Doktorum civanım Bursa'ya senmi gidiyorsun Benim jeton yeni düştüDoktorum civanım yapma etme bu iş YBR 125 kullanmaya benzemez. Her ne kadar bölünmüş yol olsada Bursa yolu yoğun olur..Bozuyük ten sonra ve inegöl kestel arası tek yön ve ağır vasıtaların konvoy halinde gittikleri rampalı,virajlı yollar Fazer de tecrüben az atla git otobüsle veya uçakla.Tecrübe deneyim kazan ondan sonra gidersin motorla ciddiyim yoksa bizleri üzme
Ben sadece uyardım Çünki Fazerde deneyimi yok birde uzun yol şakaya gelmez
evet evet kestane şekerini bol getir doktorcum. Dört gözle bekliyoruz seni
bart hocam dikkatli git gel,
biz uçak, gemi, tren, araba, kamyon, motor ayırmaksızın yola gideni merak eden bir milletiz. Sen iyi sürücü olsanda etraftakilere güvenmeyiz.
Haydi hayırlı yolcukluklar
"kick start my heart"
bursa yolu - ankara bursa yolu , ankara eskişehir bozöyük bursa ise yol çok zor değil ama devamlı gidilirse yorucu olabilir, 1000 km tecrübe 400 km gitmek için yetermi artar mı ben bilmem büyüklerim bilir bursaya belirttiğim yoldan giderken olan mezitler bölgesinde yolu genişlettiler 3 şeritli bir yol oldu bildiğim kadarıyla az bir kısım iki şerit kaldı, dikkatli gidilirse rahat yani , sizde sanırım bu yolu diyorsunuz çünküsüm bilecik üzerinden yol 380 den fazla yapar ve bozöyük bilecik arası güzel olmasına rağmen trafiği kamyonu bol cinnet gecirten sevimsiz bir yoldur
umarım yardımcı olur , tecrübe 100.000 de olsa aman dikkat , şakası yok
şimdiden iyi seyahatler , özendim doğrusu
Murti özelden mesaj attım almadınmı? Zinciri gerdirdinmi?
Arkadaşlar doktoru merak etmeyin. Yarın toplantıya gelirse orada motorla gitmekten vargeçiririz hep beraber. Olmadı iki motorunda anahtarını alır ona bi otobüs bileti veririz olur biter.
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)