Bilmeyenlere duyurulur, AOÇ dondurması çok güzel oluyormuş, önceki gün sade yedim, dün kakaolu yedim,
bugün neli yesem acaba
Aytaç zaten 2 çeşit diil mi o dondurmalar?
[COLOR="Blue"][B]"Ey yaşam, senin bunca değerli oluşun ölüm sayesindedir."
Lucius Annaeus Seneca [/B][/COLOR]
slm Ankara MT'nin güzel insanları.Bugün kazamdan tam bir hafta geçmiş bulunmakta ve hatta kaza sonrası olan bikaç dakika içerisindeyiz.Demin anasayfada şööyle bi gözattım dedim Ankara'ya bi gidip geliimgirdim birde ne göreyim 251.sayfadasınız birden duygulandım ve demin yazdıklarımda o anda içimden gelen şeylerdi.
Bi dua ediyorum şuan.Allah'ım sen beni ordan sağ çıkardın,sana şükürler olsun ama bişey istiyorum senden:
-artık motorcuların canı yanmasın ve bu son olsun Allah'ım ve artık bizleri farketsinler şu trafikte
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
Ahmet neler döktürmüşsün yaw, şükürler olsun ki; bu sefer ucuz atlattık. Bundan sonra her şey gönlünce olsun canım
Arkadaslar haftasonu ıcın planınız var mı?yalnız gezılmıyor yaw
[COLOR="Black"]hayatta [/COLOR][COLOR="White"]tek [COLOR="Black"][COLOR="Red"]aşk [/COLOR][/COLOR][COLOR="Black"]beşikt[/COLOR][/COLOR][COLOR="red"]aşk[/COLOR]:bounce:.................:flower:06 B 1903 :flower: [COLOR="Red"][COLOR="Black"]ç[COLOR="Red"]A[/COLOR]rşı [/COLOR][/COLOR]heryerde
bu gece kötü bir gece lanet bir gece çok fena çoook
Buyrun arkadaşlar, bu geceye ait birkaç adet fotoğraf, Eryaman Göksu Parkı
Kötü bir gece belki ama bu fotoğraflar moralimizi biraz yerine getirir umarım
Tüm Ankaralı Motorculara Kucak Dolusu Sevgiler
Teşekkür ederiz, sevgi saygı bizden
motorize murti tehlikeli bir ekip oldu böyle heheheh...
bu ne ya hergece çay partileri domates salatalık partileri olmuyo böle...
valla göksu göleti çok güzel isterseniz bu akşam orda toplaşalım
saat kaçta ?? Ben gelirim b aksilik olmazsa..
benim için fark etmez kaçta derseniz olur 19:00 olabilir mesela
ben 20.00 gibi orda olabilrim. Çok kişi gelse de tanışsak artık..
Ben Göksuda oturuyorum ama motorum serviste :( Yinede yanınıza gelirim .
saati 1800 e kadar belirleyelim iş çıkışında eve uğramadan gelmeyi planlıyorum. 20.00 gibi göksunun içindeki deniz fenerin yakınlarında buluşalım mı?
gelenler...
murti06, baysalorhun, parrarescue, başka???
Şu an bu konu içerisinde 22 kullanıcı var. (0 üye ve 22 misafir)