bende anlamadım ama gizli gizlii bulusmalar olmuyor her halde....susturucu takarız motorlara sessiz geliriz
Sessiz sessiz buluşmak mı Hiç yapmazlar öyle şeyler
Evet genelde gürültülü toplaşıyorlar ama ara ara sessiz de toplaşma olabiliyor
Mesela az sonra her an ama her an bir buluşma olabilir
bencede 25 karakter
Evetttt aynı fikre sahip olduğumuza göre gelelim fotoğraflara
Saat 12 yi gösterdiğinde gecenin kahramanları Murat abi ve Emrah yola çıkmışlardı
Sonra gele gele benim mahalleye kadar geldiler. Neden Gece Yemeği için
Buyrun bu gece parkta aniden yapılan 3 kişilik toplaşmaya dair birkaç adet fotoğraf ...
Her şeyi anlatıyorlar, çılgın olduğumuza dair yapılacak yorumlara gerek yok
soğuk ve soğuktu yani üşüdüm!
ajan gibi gece gece naptınız
ekmek tomtisler kamuflaj de miiii
"kick start my heart"
o zaman ben pazar günü beypazarı gezisi yapmayı planlıyorum. Organize olunabilinirse beraber gidelim.
Başlangıç.............. Esat Bp istasyonu saat..............07.00
2. Durak .............. Konya yolu (ODTÜ) kavşağına gelmeden) Bp istasyonu (Burger King önü) Saat............................................07 .30
3. Durak.............. Sincan Optimum önü saat............08.00
4. Durak.............. Beypazarı ................................11.00
Beypazarında gezi, yemek, sohbet ve saat..................15.00 aynı güzagahtan dönüş.
Durak sayısını ve yerlerini değiştirebiliriz. Eğer ilgi olmazsa ben kendim ve bir artçı arkadaşım katılacak. Hadi bi gayret organize olalım. Hem tanışmış ta oluruz.
pazar günü Çankırı da olacağım için katılamam. Bir şey dikkatimi çekti Sincan Beypazarı arası 3 saat mi sürecek
15 dönüş saatiymiş abi, iyi oku
Esat BP'de buluşmak da motosiklet dünyası için yeni bir atılım sanırım Kızılay YKM'nin önünde buluşsaydık oldu olacak
baysalorhun şehir içi grup sürüşü tehlikeli olduğu için mümkün olan en rahat yerde toplanılır. Mesela biz Eskişehir Yolu Opet-Kafes, İstanbul Yolu Honda Efe PO, Konya Yolu Opet, Samsun Yolu Shell vs. yerlerde toplanıyoruz.
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
tamam o zaman güzargahı, saatleri ve oplanma mekanını siz belirleyin. Ben bu konuda daha az deneyimliyim.
Önemli olan toplanarak bi yerlere gitmek gelmek. Ben her türlü varım.
yarım ekmekten birşey olmaz
tüh koliler onu bekliyordu ama
"kick start my heart"
Yarım ekmek, yanında da 1,5 salatalık
Dediğim gibi eşyalar için üzgünüz
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)