Turan Güneş'te sancak mahallesine
yakınmıyız?
Turan Güneş'te sancak mahallesine
yakınmıyız?
"kick start my heart"
hatırladım şimdi. Benim eski semt 95 te ayrıldık biz ordan. Şimdi Etimesguttayım yakın sayılır dimi hatta komşu sayılırız
Beypazarlı yokmu arkadaşlar hiç
tüh yaww toplanmışsınız dün gece, okurken keşke ben de olsaydım dedim. Bu forum inşallah hep böyle canlı kalır. Fotoğrafları bekliyorum.
yardıma ihtiyaç olursa hafta içi ve cum.tesi saat 18 00 den sonra gelebilirm. O zamana çoktan bitirirseniz yiyecek ve içecek bişeyler getirebilirim.
Ama ama tabak çanakları sarıp sarmalama işi İstanbulda olmayacak mı
Ben ancak Ankarada mutfağı yerleştirmene yardımcı olabilirim
Evet yaw dün akşam kokoreç köfteden sonra bir canlandı topik, sonradan uzamasın diye bir şey yazamadım
Dediğin gibi canlı kalsın burası veee güzel güzel toplaşmalar yapalım
Ev taşıma, buz pateni yapma, cafede pinekleme, tırmanma, atlama, zıplama etkinlikleri mesela
hatta tabu bile oynayabiliriz. Yeni Tabu extra çıkmış çok başarılı. Hem pactionary hem kukla oynu hem de hafıza bölümleri var eskisi çok sıkmıştı.
Neyse oyun bahane.... hep söyle böyle bişeyler yapalım deniliyor ama tarih ve yer veren yok. Bu iş grup moderatörüne düşer sanırım.
Eee Ankara MT napıyoruz bu akşam
KFC ye gidip doyurucu menüden mi yesek acep
Aspava, Haci Arif, Kebap 49 dururken K.F.C. 'de ne olaki
"kick start my heart"
yaw arkadaslar sanal mısınız gercekmı,ne zaman nereye gıdeceksınız bır turlu yakalayamadık sızı
[COLOR="Black"]hayatta [/COLOR][COLOR="White"]tek [COLOR="Black"][COLOR="Red"]aşk [/COLOR][/COLOR][COLOR="Black"]beşikt[/COLOR][/COLOR][COLOR="red"]aşk[/COLOR]:bounce:.................:flower:06 B 1903 :flower: [COLOR="Red"][COLOR="Black"]ç[COLOR="Red"]A[/COLOR]rşı [/COLOR][/COLOR]heryerde
çaktırma sadece gitmiş görmüş gibi yapıyoruz
gidecekseniz yer zaman bildirin ben de geleyim ( bi aksilik çıkmazsa)
Şu an bu konu içerisinde 51 kullanıcı var. (0 üye ve 51 misafir)