Diyarbakırmı??????????
Yafu ne ettin waterim, colourum?....
Diyarbakırmı??????????
Yafu ne ettin waterim, colourum?....
Geyinizi bölüyorum kusura bakmayın ama bişi dicem dostlar
…09….Temmuz 2006 …pazar….günü sizlerle belirleyeceğimiz saatler arasında
Kızılay Ankara Kan Merkezi’nde kan bağışı kampanyası düzenliyoruz.
Amacımız kan bağışçılarımız ve kan ihtiyacı olan kişiler arasında gönüllülük bağını kurmak.
Siz de düzenlediğimiz kampanyalarda bağışladığınız kanla üç kişininJ hayatını kurtarıyorsunuz.
Bu kampanyalarda gösterdiğiniz ilgi ve desteğiniz için teşekkür ederiz.
Unutmayın ki; KAN YAŞAM İÇİN BİR ARMAĞANDIR.
BİLGİNİZ İÇİN:
-18-65 Yaş arası
-50 kg üzeri sağlıklı her birey kan bağışlayabilir.
Kan vermeden önce yorgun, uykusuz ve aç olmamalı,
Son 24 saat içinde aşırı miktarda alkol almamış olmalıdır.
Kullanılan ilaçlar, aşılar doktora bildirilmelidir.
Resimli ve resmi bir kimlik belgesi (ehliyet, nüfus cüzdanı, vb) ibraz etmeniz kayıtların doğru ve güvenli olması açısından zorunludur.
Kan bağışladıktan sonraki mutluluğu yaşamak ve yaşattığınız mutluluğu
görmek için sizleri kan bağışlamaya davet ediyoruz.
SAĞLIK VE MUTLULUKLA KALIN…
Hepinizi gurup zaman yer kavramlarını silerek hayat kurtarmaya davet ediyoruz o gün yakalarımıza takacağımız kızılay rozetlerine ertesi gün baktığınızda bir sonraki gün baktığınızdada mutlu olup huzur bulacaksınız çünkü birilerinin hayatını kurtarmış olacaksınız
Aslnda o bir KARŞIYAKALI
emre senin açtığın başlık
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=17108
Aha işte, ben de bu hafta nasıl bir bölücü eylem öıkacak diye merak ediyordum. Arkadaşlar, ya toptan pikniğe gidin vicdansız olun, ya da toptan kan bağışlayın kahraman olun. ama bir kere de ankara'yı bölünmemiş göreyim ya
May the Force be with McLaren Mercedes
Walla ben hafta sonu Ayaş tarafında piknikteydim.Yer çok güzel giriş ücretli ağaçlık piknik alanı çok geniş erken gidersek iyi yerler var oraları kapabiliriz piknik alanının içinden küçük bir çayda akıyor motor yıkanır(ben yıkadığım için yazdım )(Ben gönüllü erken gider yer tutarım) çok güzel olur ne dersiniz ???
Birgün alacağım DL650
Yaw çok zevkli bu scooter olayı...
Ehliyeti alayım gelecem sizinle...
Eylülde anca..
arkadaşlar ilk kazamı yaptım
karşıdan gelen araba şukura girmemek için önüme kırdı ben sağa kırp firene asıldım motor kaydı allahtan koruma demirlerim ve kask, mont vardı sadece sağ sinyal çamı krıldı. ilk kazam olduğu için ço korktum.......
ugurozvar adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun dostum.
Arabadakiler yardım ettilermi bari?
Geçmiş olsun ugurozvar kardeş sende bişey yokya gerisi hallolur.Ankarada çukur malesef bolca var daha dikkatli olamak lazım .
Birgün alacağım DL650
geçmiş olsun Ankarada her gün her akşam trafikte bir öküze raslamak mümkün allahtan ucuz atlatmışsın
slm outcast
ben de çayyolundayım ve burada motorlu çok insan görüyorum tanışmak gerek
bir gün cayyolunu da toparlayalım o zaman hep bırlıkte yaparız bişeyler mesela bu pazar için mangal olayı düşünüyorum bakalım kımler gelebılecek. kımse gelmesse evde yaparım bi sucuk yumurta yerim napıyım..
ninya dediğin gibi pazar günü bişeyler yapalım hem çay yolu arcadiumda lunapark kurdular ardından oraya gidip eğleniriz biraz
Bizim devlet idaresinde takip ettiğimiz prensipleri, gökten indiği sanılan kitapların dogmalarıyla asla bir tutulmamalıdır. Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil, doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz
M.Kemal ATATÜRK
YOK ABİ BİZİMKİLERİN TOPLANMAYA FALAN BİR NİYETİ YOK ANLAŞILDI KENDİ BAŞIMIZIN ÇARESİNE BAKALIM EN İYİSİ
Birgün alacağım DL650
Ya beyler hala anlamadınızmı?
buluşamama nedeniniz benim.
nazarım değiyor size o yüzden buluşamıyorsunuz.
(ben motoru ve ehliyeti alana kadar böyle valla kusura bakmayın. isteyerek olmuyor ama yinede nazar bu işte değiyor)
ben şu ankara dayım ankara lı MT mi oldum şimdi ??
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
Keşke bu pazar ben gelebilsem ama sınavlarımdan ötürü biraz zor gözüküyor, buluşmanın çayyolunda olanını 1 hafta sonraya ertelesek
sene 2536. dev panolarda [MT] ankara yazısının altında dev puntolarla şöyle yazıyor: " artık sonunda haftaya buluşuyoruz".
May the Force be with McLaren Mercedes
ankara da son iki saati kalan geçici bir ankara lı olarak kınıyorum seni water ....
watercolours adlı üyeden alıntı
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
Aslında neden buluşmanın Çayyolunda olanını erteletmek istediğimi pek anlayamadım Herhalde ben gelemezken dibinmde buluşmayın bari diye düşündüm
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)