selam dostlar uzun zamandır bakamıyorum işlerin yogunlugundan falan arada bir bakınıyorum işte benim cbf 150 her koşulda gidiyo valla ben lastikleri değiştirmiştim pirelli mandrakaru almıstım kar kış demiyo cok iyi lastik işe gidip gelirken kullanıyorum karda buna dahil bir kez karda düştüm onun dısında gayet iyi şu ana kadar sizlere bir selam vereyim dedim.
Not : Cumartesi ve pazar aksamı 5-6 dan sonra bir programınız varsa kesin gelirim sevgiler Alper
Karmı var ankara da?...........
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
şu an bile yağıyor 2 gün hava güzel gecti yine basladı kar gecen ki daha berbattı ama buda gecenki yagışı pek aratmıyor
gül bahçesine girenler gül olmasalarda gül kokarlar ( SUZUKİ --- KATANA )
Umarım çok fazla sıkıntı çıkarmaz
Eveeeettttt
Kardan adam yapalım mı
( Belki 3. kişi düşünen ya da yeni eve çıkacak olan tanıdıklarınız vardır. Ev arkadaşı ya da
ev arkadaşları arıyorum. Aklımda birkaç alternatif var ama sizlerin de haberi olsun istedim. )
Heyyyy miletttt bu akşamüstü ya da yarın falan
gezi mezi toplaşma moplaşma buluşma muluşma
olursa telefonumu tuşlarsanız sevinirim
Malum internete şimdilik sadece iş yerimden giriyorum,
yarın da evdeyim yani TATİLLLL
yarın Çamlıdere Kızılcahamam yada bir ihtimal Çubuk Karagöl taraflarında balık mangal yapmayı düşünüyorum katılmak isteyen olursa bilgi versin. Hava oldukça elverişli gibi görünüyor
"inandığın gibi yaşamazsan, yaşadığın gibi inanırsın"NE MUTLU, TÜRKÜM DİYENE
Ben gelirdim de benim Asya burada değil kiiiiii
Hem burada olsa bile ben sizi yavaşlatırım, en fazla 80-90
Ama yok illa gel, plan yaptık hepberaber sen de artçı ol falan
derseniz sizi kırmam Onur da telefon numaram var
Boşver sen bizle gel....
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...tml#post933788
gül bahçesine girenler gül olmasalarda gül kokarlar ( SUZUKİ --- KATANA )
sadece atabay geliyor zaten 80-90 dan fazla hız yapmıyor oda. Benim makineninde en rahat hızı 80-90 yavaşlatma olmazdı yani. Artçı alırdık ama Onur gelmiyor ekti bizi
inşallah halledersin Musa
saat 11 de Etimesgut - Sincan yolu üzerindeki petrol ofisinden hareket ediyoruz
rotamız bazı nedenlerden dolayı değişti. Buluşma yeri saat 12:00 sancak ulusan motor. Eymirde balık yemeye gidiyoruz
Hadi Ankara...Duy sesimizi ......
Duyarsız kalmayacağınızdan eminiz.....
http://www.motosiklet.net/forum/tazi...yaretimiz.html
slm angaralı dostlar :D motor camıasına ve aranıza yeni katılıyorum inşalla ilerde sizlerle güzel seyler yaparız gerci başlangıcımız biraz kücuk oldu ama (honda titan 2000) :( ilerde daha iileride olcak inşalla :D
archeus hoş geldin. Honda titan dediğin kadar küçük değil marifeti çok. Küçük felan deme öyle alınır valla
Ya ben elimdeki çinliyi vereyim japon honda alacam archeus titan diyip geçme bende vardı Titan sattığıma pişman oldum... Japon alcaksan sorun deil
O.Z.Y.
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)