Ama eve nasıl getircem? Olmadı araba ehliyetimi boynuma asayım diyorum belki güler polisler geçerim hani boynuma astım size iş çıkarmıyorum babında??? Kandırıktan yani...
Ama eve nasıl getircem? Olmadı araba ehliyetimi boynuma asayım diyorum belki güler polisler geçerim hani boynuma astım size iş çıkarmıyorum babında??? Kandırıktan yani...
hayırlı olsun arkadaşım güle güle kullan ama ehliyetsiz pek bahçelide dolaşma sakın çekilmesin motorun.kazasız belasız ve polissiz bol keyifli sürüşler.bende tandoğandayım beklerim buralara......
Kalbim Rapim Nefretim Cezam sah ve mat [COLOR="Red"][B][/B][/COLOR]
Bu fuarda buluştuğumuz arkadaşlar nerde onlardan ses seda yok bu hafta sonu herkes gelsin artık buluşalım ANKARA uyuma hadi canlanalım artık zaman gelip geçiyor bu günleri ararız walla
Birgün alacağım DL650
Teşekkür ederim Arkadaşlar...
Ehliyet tamam olunca aranıza katılıcam...
Kazasız, Belasız sürüşler dilerim...
Valla görünen o ki herkesin her hafta mutlaka işi oluyor.
May the Force be with McLaren Mercedes
ya bu haftayı erteleyelim madem KPSS var ben unuttum onu tabi neyse 09. temmuz 2006 ya erteleyelim mangal olayını ama buna katılım olsun bari . Bu haftdada KPSS dedik buluşamadık hadi hayırlısı.
arkadaşlar gerçekten iyiolur ama başka bi zaman dediğin gibi mangal uyar bende katılırım tanışırız.
ninya istersen şimdiden arkadaşlara da mail at.
Kimse o gün için program yapmasın.
Fuar ekibi de çıksın artık ortaya.Yok öyle bir görünüp,kaybolmak.
RR'cu, hondacı arkadaşları da görmek isteriz aramızda
baco,ahmet siz de kaybolmayın,piknikte tam kadro olalım.
ya gençler şu toplanmaları neden hafta içi sabahtan yapmıyoruz hafta sonu çalışanları( yani beni) düşünelim birazda dimi....
hafta içi sabah gelebilecek arkadaşlarda vardır aramızda....
9'u bana uyar bir sorun çıkmazsa kesin ordayım.....
ugur arkadaşım hafta içi çoğu arkadaşımız çalışıyor hafta içi zor be dostum bir gün izin al sende işten be hafta sonu daha zevkli olur..ugurozvar adlı üyeden alıntı
Kalbim Rapim Nefretim Cezam sah ve mat [COLOR="Red"][B][/B][/COLOR]
kendi işim can bırakmam zor
aslında birde ehliyet sorunum var ağustosta alabileceğim ...çok cevirme oluyormuş...
ugur dostum bir yönden haklısın ama ehliyet sorun olmuyor bence kaskını takıp trafik kurallarına uyarsan çeviren yok ben tam 2 aydır kullanıyorum daha bir kere çevirmediler..(aman çevirmesinlerde çünkü bende de ehliyet yok daha) ama bu ara o kadar çok sorumsuzca motor kullanan varki o yüzden mimlendik..ya geçen bir motora 3 kişi binmişler görünce gözlerime inanamadım hemde scotter 125'lik küçük birşey bide hiçbirinde kask yok e polis bunu çevirmesinde kimi çevirsin..işte bunlar yüzünden hepimiz mimlendik..her motorcu kötü olarak algılanıyor..bunlar yüzünde trafikte az sıkıştırılmıyoruz herkez bize tuhaf gözle bakıyoruz.yaya bile bizi ciddiye almıyor...en kısa sürede serseri şekilde gezen motorcuları uyarmamız gerek arkadaşlar..yoksa hepimizin canı yanacak...
ankaralı arkadaslarrr cumartesı sabahhh saatt kacta ve nerde bulusupp emok festivalıne gitmeyi düsünüorsunusss uygun olursamm katılllcammm, slm herkeseee tabııı
2006 honda cbr600rr+yoshı rs5
giden arkadaslar ya da bılen arkaıler cabukk cvb yazarsa sevınırımm hemen cıkmam lasımm
artık yarın tanısırısss omer bennn,acıkyol arkadasamı sız gitceksınıss galıbaaaa???
Gerçi arakdaş gitmiş ama yine de yazayım. Nerede buluşulacağıyla falan ilgili başlıbaşına bir topik var zaten
Motoru şimdi almaya gidiyorum, eve kadar kendim getiricem.
hakkınızı helal edin...
Ankara uyuma. Pro'nun mirasına sahip çık
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
yek, resim isteriz...
pro, işte ahval ve şerait böyle. kendin gördün...
açıkyol ben herzaman hazır bekliyorum olsada gitsek toplanamadık bir türlü hayırlısı 09/07/2006 liste başı benim
Birgün alacağım DL650
Afedersiniz yolumu kaybettim, Konya Mt ye nereden çıkılıyor?
Free Motorcycle Team
diyarbakır'a kadar düz git, orada sor, gösterirler
Şu an bu konu içerisinde 25 kullanıcı var. (0 üye ve 25 misafir)