Herkese iii bayramlarrrrrr.........
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
hoca yok mu bi toplantı bugün yarın, beşevlerdeyim ben de, salı falan dönücem, bu sefer bi kaç sima tanımadan dönmeyeyim, patlıyorum evde otur otur. dün vatan bilgisayara gittim fena değildi. Sony nin mini notebook una hayran kaldım, fiyat da tuzlu tabi 4000 tl dan fazlaydı. Bir de vatan ın reklamlarını anlamadım, afiş asmış, "istesek bu mağazayı 1736713697 tane cep telefonu sığdırabiliriz" yazıyor bir diğerinde "istesek bu mağazayı 163581268 tane notebook la doldurabiliriz yazıyor". Nedir yani kocaman mağazamız var devasa boyutlarda biz büyüğüzün reklamı mı bu çözemedim.
Comfirmation Bias
tüm Gaziantep MT adına geçmiş ramazan bayramız kutlu olsun
Hadi bugün buluşalım. Akşam biyerlerde 2 yudum çay içelim ne dersiniz ?
tamam pazar aksamı bulusalım bı yerlerde valla süper olur saati kararlastıralım da bulusalım artık.
ankara mt olarak 29 ekım,de veya bır gun oncesı pazar gunu teröre karşı
her hangı bır eylem olucakmı acaba??bilen varmıı
Başkalarının kusurlarından bahsetmek istediğin vakit, kendi kusurlarını hatırla. O zaman başkalarının kusurlarıyla alakadar olmaya hakkın olmadığını hatırlarsın.
Valla çok güzel olur ben istiyorum ama motorum yok ayarlanırsa ve beni artçı olarak kabul eden olursa ben seve seve herzaman varım
:bestmt:
Selam arkadaşlar;
Ya şu buluşma yerini ZODİAC olarak değiştirsek, ne dersiniz? Hem daha merkezi hemde eğlenceli biyer bence. Görüşlerinizi bekliyorum...
merhaba arkadaşlar bir ankaralı motorcu olarak bende aranıza yeni katılıyorum
29 Ekim günü bir organizasyon yapılması çok ii olur netleştirip bilgi verirseniz sevinirim
29 Ekim'de İstanbul'da düzenlenecek olan kortej çok anlamlı olucaktır diye düşünüyorum.orada yazılmış "haydi İzmir size yakışmıyo" falan çok yanlış.Haydi Türkiye tüm MT il grupları aynı gün tek kalp olalım
Bence her şehrimizde aynı gün tüm motosiklet tutkunlarını kortej içinde bulundurmak en güzeli olacaktır.Bu olay sadece İstanbul ve İzmir'de tıkanıp kalmamalı.Her fırsatta yakınmasını biliyoruz:
-Bizleri farkedin artık!" diye.
Eğer ki bu kortej olayını tüm şehirlerimizde aynı gün içerisinde yaparsak; artık bizlerin serseri motorcular olmadığımızı da anlarlar...
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
Arkadaşlar biz de teröre dur demek için teker döndürmüyecekmiyiz ...
Ayakları Yere Basmayan İnsanların Yazdıkları Senaryoda Figuran Olunmaz :bounce:
Teröre Dur demek için Ankara da niye toplanmıyoruz niye kimse birşeyler yapmıyor,Bu grubun başkanı,yöneticisi,lideri yokmu? kimi neyi bekliyoruz arkadaşlar.... Nerdesin Proooo
Şu an bu konu içerisinde 59 kullanıcı var. (0 üye ve 59 misafir)