Arkadaşlar ehliyet alıcam daha önce motor kullanmadım bana bildiğiniz bi kurs tavsiye ederseniz sevinirim. Ehliyetin ardından da Chopper'ri yapıştırıcam hemen.
Arkadaşlar ehliyet alıcam daha önce motor kullanmadım bana bildiğiniz bi kurs tavsiye ederseniz sevinirim. Ehliyetin ardından da Chopper'ri yapıştırıcam hemen.
Yapıştır tabi.... Herkesten neyin eksik.....
Şimdiden hayırlı olsun....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
e ninya hayırlı olsun sonunda...
dedin dedin o kadar aldın güle güle kullan...
tabudate motor aldın mı alacakmısın eğer alacaksan suzuki marauder verelim sana 250 cc...
ben satıyorum da
http://www.sahibinden.com/23_000_km_...QQdisplayitem?
al bakalım çinli mi alacaksın...
eğer çinli alacaksan alma benim dediğim gibi birşey al...
çok daha rahat edersin benden sölemesi...
hehehe..
benim motoru alsın demiyom yafu...
gitsin bunun gibi bişi alsın daha ucuzu var zate..
hehehe
alper, hayirli olsun motorun..
gule gule, kazasiz belasiz kullan insalla..
gecen rollhouse a ugradim, seni sordum ayrildi dediler.. simdi nerelerdesin ?
izini surelim, ziyaret edelim, kulagimiza uygun bisiler gelirse yardimci olalim ne tip bisilere bakiosun calismak icin ?
Shakulin
Selam yeni keşfettim burayı aranıza katılmak isterim şu an İstanbulayım ama Ankaraya donünce çok daha sık uğrarım buraya,iyi günler
e hoşgeldin
biz hep burdayız...
Benım yaşımda başka dınozorlarda varmı 40-50 yaş gurubu
1963 doğumluyum ama kendimi dinazor olarak kabul etmiyorum.
" Hayat üçbuçukla dört arasındadır.
Ya üçbuçuk atarsın ya da dört dörtlük yaşarsın..."
Tamam kızma ben 53 doğumluyum kabul etmek yada etmemek etmıyorum demekle olsa keşke ama hissetmıyorum dersen tamam bende öyle ama bence motosıkletcılerın hepsı 17 yaşındadır (ondan önce ehlıyet vermedığıne gore devlet kabul etmıyor yani) Ankaralı dostlarla bırlıkte olmak guzel guzel muhabbetlerde ve suruşlerde bırlıkte olmak dıleğiyle
evet evet 1963 ü hatırlıyorum. serin bir kış olmuştu. Daha ortada küresel ısınma falan da yoktu.
kardeşim teşekkür ederim ben Koçnet te işe basladım zaten o yüzden ayrıldım asıl işim network üzerine ben sistemciyim oradan bir arkadasım iş teklif etti daha iyi şartlarda işe basladım. zaten baslar baslamaz motoru alabildim o yüzden cok teşekkür ederim. Gezmelere bulusmalara gelirim bundan sonra Kask ve Mont eksiğim var ama idareten bi arkadastan aldım şimdilik ileride daha iyilerini alıcam insallah.
Benide Yazin Yaf Kötü Bi Scooturum Var Bu Garibide Yazin:d
sl m
Şu an bu konu içerisinde 38 kullanıcı var. (0 üye ve 38 misafir)