bugünlerde bir buluşma varsa bende gelebilirim motorum yok ama biyerlerde oturup muhabbet etmeye ugrarım planınız varsa bana uyar
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
bugun turan güneş teki kazadan haberi olan varmı arkadaşlar....
siyah zx11 di umarım bireşeyi yoktur...
motor kötü durumdaydı kendisini de gaziye kaldırmışlar ...
haberi olan varmı?
Allah rahmet eylesin...
de o kadar sürat sonucu ne olması bekleniyor ki
kendisine , ailesine yazık
hepimiz yapıyoruz ama riskleri mümkün olduğunca azaltarak kullanmak lazım
ders olur , benzer sürenleri vazgeçmeye sevkeder umarım
başımız sağolsun
başımız sağolsun bence ramazan çarpmıştır alkolden ( kimse kusura bakmasın )
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
yav arkadaşlar o yolda zaten millet geceleri yarış yapıyo zaten olacak şey değil , tehlikeli bir yol bence lüften dikkat... allah rahmet eylesin...
Gerçekten üzüldüm, Allah rahmet eylesin.
bu yıl 9 ay içinde kaç arkadaşını kaybettin kaç cenazeye katıldın kaç acılı aileye taziyeye gittin kaç aileden kötü bir bakış yada söz işittin motorcu olduğun için, bu yorum tamamen acı tecrübelerle yazılmıştır
bende alkol alıyorum bende yerinde sürat yapıyorum benim tepkim önce sürate sonra alkole ramazan bahane içinde olduğumuz ayda en azından alkollü olduğunu yazmasanız benim kızım dahil bir çok yeni motor sevdalısı bu sitede yazılar okuyor ve kendince örnekler çıkarıyor benimki bir anlık öfkeydi fakat hala yazdığımın arkasındayım en azından alkol kazaları bir ay olmasın ve umarım sürat içinde bir bahane bulunur sürat kesme bayramı falan yapılır SAYGILAR
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Hepimizin başı saolsun... Bu hafta motorumla İstanbul'dan Ankaraya geliyorum. Bir organizasyonunuz varsa ben katılmak isterim İstanbullu olarak... Tanışmış oluruz...
Şu an bu konu içerisinde 82 kullanıcı var. (0 üye ve 82 misafir)