buyrunuz.
Shakulin
Arkadaslar selam uzun zaman oldu gelemiyordum siteyebir selam vereyim dedim umarım iyisinizdir Bir ara bulusmaya gelıcem ben hala motor alamadım kredi kartım yok ya kimse satmıyor illa kredi kartı istiyolar kaldık acıkta işte o yuzden gelemıyorum bulusmalara
yaw şaku bugün temsa totemini çektim ama becerememişim galiba
alp tunay kardeşim BAŞKENT i şereflendirecek oraya geliyor gerekli karşılama komitesi tarafından karşılanacağından ve iyi bakılacağından fazla ilgiden şımartılacağından hiç şüphemiz yok kendisi İZMİR grubunun değerli elemanlarındandır şu andan itibaren size emanetimizdir ona iyi bakın
prodan uzak tutun bozmasın bizim yakışıklıyı
not; huysuzlanırsa ER 5 resmi gösterin yada sesini dinletin sakinleşir kedi gibi olur
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Arkadaşlar yarın pazar. Yine anatoliada davet varmı?? İşler biraz hafifledi. Gelecek varsa saat belirleyelim. Görüşmek üzere...
eeee bugun nereye gıdıyoz arkadaslar....
yarın olmasında bugun olabılır....
1.böluk 2.takım 4.manga
fırat bektas yozgat emret komtanım
yahu gunduz bıseyler yoksada aksam bıyerlerde bulusalım....yarın olmazda....
acıcık eskerden kactımda kimseye sölemeyın haa....
2,5 gun evcı ıznıne cıktım normalde konya sınırları dısına cıkmak yasak ama....yasaklar çiğnenmek ıcındır dımı....
Nevet millet,
yarın varmı buluşma gezi etkinlik felan anatolia çevresinde?
yahu geçen hafta 3 e kadar dikildim orda bi allahın kulu da gelmedi. neyse arada yemeğimizi yemiş olduk ama ben onu oturur işte de yerdim yani.. nolmadı valla, tek başıma bıraktınız beni..
bu hafta saat 14 00 diyormuyuz yine? e hadi ben diyeyim bakalım.. bakalım kim gelcek?
NEVET ANATOLIA PAZAR 14:00
GELENLER ARA GAZI VERSİN BAKEM :p
Betonarme, Gürsel in işlerin yoğunlaştığı sıralar bu aralar.. Ben de belki bir aydır görmüyorum vatandaşı belki daha fazla zamandır..
yarını bilmiyorum da bugün saat 10 da buluşup geziye gittiler
alper abi ne zaman geliyor imiş
madem kış geldi şu toplanmalarımızı da bir güne sabitlesek ne güzel olacak
erginbay, başlık açıldı abi
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
Selam millet....
Hadi hadi zamanınız varsa hiç ikiletmeyin buluşup bişeyler yapın. Gezin, tozun,eğlenin.
Ben malesef bu aralar çalışıyorum hatta yarın sabah 08:30 da başlayıp akşam 22:00 da bırakacağım işi. iki haftadır motora binemiyorum, kahroluyorum yafuuuu.....
Ula Betonu kızdırmayı bile çok ama çok özledim.
Gencay dostum geçen hafta için tekrar kusura bakmayasın. Uyumak değildi benimki direk baygınlık geçirmekti ciddi ciddi kalkamadım be...
Merhaba arkadaşlar
Benim henüz motosikletim olmasada hatta dengeli bir artçı bile olamasamda henüz ( ama affedilir yanı daha yeni ilgi duymaya başladım)aranıza katılıp cahilliğimi gidereyim dedim.Asfalt Meleği korkma anatolia ya gelmeyeceğim ama şimdilik Herkese tekrar merhaba ve görüşmek üzere...
valla sen bilirsin demo kardeş.. ama seni artçı yapacak kadar tecrübeli değilim bende.. yani yaparım yapmaya da.. ikimizdeki bu acemilikle her halde güzel bikaç hasar anımız olur
Valla onu unu bilmem.. ben anatoliadayım gelecek olan varsa..
Şu an bu konu içerisinde 54 kullanıcı var. (0 üye ve 54 misafir)