valla dün bi arkadaş bakmış hala yatıyomuş.. yok kilitli felan..
valla dün bi arkadaş bakmış hala yatıyomuş.. yok kilitli felan..
bısey olmaz abı yaaa.....sen oraya gıderken elıne bıtene cekıc al..yok yok cekıc az olur...balyoz al....muhahahahahaa
giriş helganın sagına soluna....o sopaya alıskındır yanı....alper abıden alıskındır yanı....motor bozuldun mu alacaksın elıne cekıc balyoz artık elınıze ne gecerse gırıseceksınızkı hırsınızı sınırınız alınız....
allaha sukurkı benım cavam öyle bı hata yapmadı....
ama gs500 yaptı...zopasınıda yidi....datlı datlıı....
ya arkadaslar gecen basımdan bı oaly gectı....
gs500 u yaptım bınıodum...depo kucuk bı delık acılmıs...ordan benzın akıtıo...bende görmedım...arkadasın yanına gıtım...onların evde apartumanın en ust katında...cıktım oraya...ben cıktıktan 2 dakka sonra kapı caldı...motorcu ordaysa hemen asagı geldın depodan benzın akıo dedı...koptum baktımkı benzın akıoo...hemen calıstırdım motoru bastım eve gıtım..kapının önune geldım motoru stop ettım yan kapagı bı actım herhalde acarken kıvılcım cıktı..motor bırden alev aldı...zaten kapı acıktı koptum ıcerı bı kova su aldım hemen söndurdum...bı 5 sn yanmıstır motor....depoda doluydukı sormayın....ıyıkıde kötu bısey olmadıo yaw.....bıdahakıne sanırım evıde yakarım ben....
Bahadinli
Bak sana yaşça büyük bi kardeşinden tavsiye
Kucağına aldığına, üstüne bindiğine el kaldırılmaz
OK?
Çok teşekkür ederim Gürsel kardeşim. Hep birlikte nice güzel yıllara..
Allah hepimize sağlık, mutluluk dolu güzel yıllar versin
kutlu mutlu olsun doğumun
güzel bir nick bulduk mu tamamdır olay
yine mi beğenmedin?
kahramanı rakıcı bi böcük adam olan biri beğenmese de olur.. sorun değil inşaatçı adam
arkadaslar bu ayın 20sınde askere gıdecegım....hatta baslık bıle actım....
gecende burda dedım....ben gıtmeden guzel bi gezı pıknık falan yapalım dedım...kımse takmadı bıle.....
acılın bıraz yahu...canlanın silkinin kendınıze gelın....
bıseyler yapalım hadi....
mesela bu hafta ıcı herhangı bı aksam toplanalım...gezi için program falan yapalım....
anaaaa....angarada kımse kalmamıs....
suna bak yaa...3 gundur kımse ugramamıs bıle....
valla sız naparsanız yapın....
ben bugun kızılırmaka gıttım balık tutmaya....
2 tane balık tuttum....tam 3.yü tutuyodumkı işten aradılar ....
Ankara yıkılıyooo
O değil de. Bu Melih Gökçek zerzavatını istifaya çağıran bile olmuyor. Susuzluktan kokan kenar mahalleler ilk seçimde gidip yine buna oy verecek. Şu ülkede bi iş düzgün yürüse şaşarım.
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
Vay be bir haftadır yurtdışındaydım ve tam anlamıyla daha iki sayfa bile ilerlememiş forumda. Hey millet nerelerdesiniz ve neler yapıyorsunuz ya? Hadi silkinin artık!!!! Geride kalanlarla yarın bişeyler yapalım mı?
Build A Fire A Thousand Miles Away To Light My Long Way Home
I Ride A Comet My Trail Is Long To Stay Silence Is A Heavy Stone
ben sahsen sehirdisindayim ,baskanimin sozunu dinliyorum
st senin gibi toprak ve su politikasi olmayanlarin duasi da kabul olmaz
ankara mt icin bi vardi bi yoktu denecek sanki,ankarali dostlarida buraya toplayalim madem
evren umarim forumda kalici olursun...
akşam nabıyon mobiletlen gezelim mi...?
Motorsiklet kazalarına karşı bir kampanya başlatmış arkadaşlar. Benim umudum 4-5 kişiyle sınırlı açıkcası ancak yine de bi umut işte duyarlılıkla ilgili... linke tıklayın bir imza da siz atın : http://www.bodrumajans.com.tr/protesto2007/view.asp
Bilkent tepe yönetimi çimleri gölden gelen suyla suluyor (kokmasına rağmen), spor salonunu da mecbur kalıp kapattılar. Her eve mektup gönderdiler suyu idareli kullanın, bulaşığı şöyle yıkayın, akıtan musluğunuz varsa şu numarayı arayın, hemen gelip tamir etsinler diye. Her işi Allah'a havale edip kaçmaya çalışan dingiller tarafından yönetilmiyor burası "Allah'a şükür".
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
Bugün için bir program varmı.Yoksa yapalım ve buluşup biryerlere gidelim ben boşum haber bekliyorum
" Hayat üçbuçukla dört arasındadır.
Ya üçbuçuk atarsın ya da dört dörtlük yaşarsın..."
ben işteyim
25 iş
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
Sana iyi çalışmalar.Kader böyleymiş
" Hayat üçbuçukla dört arasındadır.
Ya üçbuçuk atarsın ya da dört dörtlük yaşarsın..."
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)