O zaman bu hafta boş dururuz. Önümüzdeki cuma saat 15 te söylerim nere gideceğimizi
O zaman bu hafta boş dururuz. Önümüzdeki cuma saat 15 te söylerim nere gideceğimizi
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
tamam , ama mail grubuna da at söylemediler diye kızmasınlar tuncer bu lafım sana gelsin
ne güzel safranbolu önermiştim bilmediniz kıymetimi
sırf sizin yüzünüzden satacam cruiserı alacam er12-13 bişiler
satsam R3N alır, o zaman da pastane pastane dolaşırsınız
Anatolya özlü, sonradan ormancı çekirdek ekibi çitliyorum huzurlarınızda
boğazına kaçmasın dikkatli çitle
senin motorun üzerine oturunca anladım ki cruiserı özlemişim
ama 250 cc yetmez gibime geliyor
ben köye gıdemıom malesef....bugun yada yarın sabah denızlıye gıdecem....
ben askere gıtmeden guzel bı bulusma falan yapalım yahu....bu ayın 20 sınde askere gıdıom....ondan önce guzel bı pıknık falan yapalım....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
izmire yerleşsem keşke , tembel abi bu ankara mt
arkadaşlar ankarada komple çıkma motosiklet motoru bulabileceğim bir yer varmı yada tüm illerde bilen varsa bizahmet yardımcı olursa sevinirim bu kış kendi motosikletimi yapmaya kara verdim koca bir garajım var komprösörden tutunda aklınıza gelebilecek her türlü alet edevatım mevcut elimde iki adet şase var sadece motor ve şanzımana ihtiyacım var bilgilerinize
herşey iki teker için::xrock::
abı ıstersen bosuna toplama ıle ugrasma sana hazır toplanmısını vereyım...istersen gs500 u vereyım ıstersen jawayı vereyım....ben bu ay askere gıdecem motoru koyacka yerım yok...evde bırakırsam babam hurda fıyatına satar...en ıysıımı ben satayım...zararın neresınden dönersek kardır....
abı msn mı ekle bakalım....firat_gs500@......
Bu arada bugün asfalt meleği gencayın doğumgünüymüş; doğumgünün kutlu olsun gencayım; sana motorlarla(her iki türlü de anlaşılabilir) dolu uzun bir ömür diliyorum dostum...
Build A Fire A Thousand Miles Away To Light My Long Way Home
I Ride A Comet My Trail Is Long To Stay Silence Is A Heavy Stone
Teşekkürler arkadaşlar
hep birlikte daha nice motosiklet dolu yılları görebilmek dileği ile
bu arada bir hafta sonra yıllık iznime ayrılıyorum ve eğitim almayı düşünüyorum. Aklında olan olmayan arkadaşlara duyurulur.
bu aralar çok yazamıyorum, iş güç bayağı yoğunlaştı. geçi doğumgünümde bile işten çıktığımda saat 11 di siz tahmin edin artık gerisini.. Motosiklet bi haftadır bi benzinlikte yatıyor, debriyaj teli kopunca oraya bırakmak zorunda kalmıştım. bugün halledecektim güya lakin uyumaktan kafamı kaldıramadım. Bakalım artık ne yapabileceğiz helga ile.. sevgiler, saygılar arkadaşlar
Gencaycım teli kopamaz onun.....Daha yeni değiştirdim ben......
Aynı şey benim başımada geldi...Bende öyle sanmıştım.....
Şöyle yumruk büyüklüğünde taşı al....Debriyaj telinin motora girdiği yerin yakınına hafif sertlikte taşla vur....
Şaşırıcaksın ama eski haline kendiliğinden gelicektir......
Bikeresinde ben de mamaktan ostime 2.vites hiç durmadan vites değiştirmeden gitmiştim.....Metin çekici tık yaptı....
Bazan debriyaj takılı kalır bunlarda..... Sen tel koptu zannedersin....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Aslansın abi sen İnşallah öyle bişidir..
valla sabah deneyeyim o zaman.. en fazla şaşmaza git gel yaparız.
abı ben sana motoru komple vereyım...sen sök tak kır parcala....ne bılıyım motorunu al sınyalllerını al karbüraötrunu al..tekerını lastıgını...yaw al kullan işte heriiii
bundan 1 ay önce bızım arkadas 200 ytl ye bı 251 mz aldı.....200 e aldı ama cok ama cok temız bı motor...bıraz yatmıs okadar...bıde masası ecık yamuk baska bıseysı yoook....ondada aynı sey oldu...bızde tel koptu sandık...söktuk sagını solunu ama genede debrıyaj telıne ulasamadık....ona ulasmaya calısırken kendı kendıne eskı halıne gelıverdı....abı bu mz ın debrıyaj telı nerde yahu...
nereye sokmusler o telıııı
Şu an bu konu içerisinde 34 kullanıcı var. (0 üye ve 34 misafir)