Off 1 inden sonra yıllık iznim başlıo
Yazın benide :D
Off 1 inden sonra yıllık iznim başlıo
Yazın benide :D
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
Valla arkadaşlar ben küçük bi şehir dışı etkinliğine katılmayı düşünüyorum. olurda sanah uyanıp ona katılamazsam gelirim sanırsam anatolia a.. ama zor valideye bile tembihledim beni uyandır işe gitcem diye..
önümüzdeki haftasonu günübirlik gezi için "safranbolu" uygun mudur
gerede yol ayrımından sonraki yolun durumunu bilmiyorum ( mıcır , yapım , vs )
onun dışında ankara - safranbolu - 231 km , 80 km civarı ortalama hız ile gidebilirsek üç üç buçuk saat sürecektir , bir o kadar zamanda dönüş alır
http://mercedes.infotech.com.tr/rtext.asp normal en kısa süre ankara safranbolu yazınız
bu resim ile karşılaşacaksınız , sihir gibi değil mi
otobandan gerede - yeniçağ , sonra eskipazar - karabük - safranbolu
.......bir fikir
bu arada safranbolu amasra arası da 85 km imiş
Umarım iyi bir gezi duzenlersiniz.
Ankara içinde olan bir buluşma planınıza katılmak isterim.
Saygılar...
R3N, abi taa bu zamandan plan yapılır mı, o gün gelsin düşünürüz
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
arkadaşlar imreniyorum vallahi sizlere..böyle motorsiklete ve katılanlarla arkadaşlığa,güzel bi güne plan yapılması çok şahane...benim motorsikletim yok olmasını çok istiyorum ve hatta olsa keşke de sizlerle beraber katılabilsem bu aktivitelere..günü birlik demişken acaba Ankara'da motorsiklet kiralayabileceğim bir yer var mı?bana yardımcı olursanız sevinirim.
Niye yapılmasın olm alla alla fikirler ortaya cıkar en azından..
R3N Safranbolu güzel Gerededen sonrada yollar çok iyi degil ama fenada değil. Ayrıca oraya kadar gitmişken yola devam edilip Amasrayada yukardan bir bakış atılabilir.
Benim asıl teklifim Nevşehir olurdu fakat gecen gün araba ile gittiğimde yollar full+full calışmalarla doluydu her yer tek yön
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
arkadaslar ben ankaradan eray (radyo programı gbi oldu ama nese:D)
15 yasındaım bi mondial 151 rs motorum war acaba bu bi yerlere gtmeye ktlsm motorum yolda kalırmı buna bi cwp yzrsnz ii olr tekrar meraba
sevgili metalik A, öncelikle hoşgeldin , eğer yanlış anlamazsan motorun ile çok fazla dolaşmak için biraz daha beklemeni tavsiye ederim motora bişey olmaz , sabır konusunda abin sayılabilecek redragon var onunla konusabilirsin bi de senle aynı yaşta gitarcı vardı ama ortalarda gözükmez oldu
nick güzel olmuş takıldığıma bakma
bakış atmak sorun değil de dönüş yolu çok uzuyor , gelmeyi düşünen arkadaşlar bir yazsınlar bakalım da gelecek gruba göre yolu değiştiririz olmazsa
hatta olmazsa yolu değiştiririz sıkıldım bu esprili olmayan laftan bana yenisini bulsanıza
İzmir yapın...Çay ısmarlayım size................
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
bana uyar kendi önerdiğim geziyi satıp gelebilirim
yarın erken kalkmam lazım yatayım bari
(gezi yok mt kan falan kaybediyoruz,1000 motosikletlik muhteşem organizasyonlar yapalım dediniz, yapıyoruz işte diyorum , ehehehe )
şuan iki alternatif rota var haftasonu için , başka arzusu isteği olan
1 safranbolu
2 izmir
hadi dellenelim izmire basıyoruz da denilebilir , len adam gibi safranbolu yapalım gelelim de
çarşambaya kadar tartışalım , çarşamba akşamı gezi duyuru başlığımızı açarız
Buraya gelin... Kuşadasında moto camping var...Orda camp yaparsınız....
Şakü yüde ziyaret edersiniz......
guccuk bir ihtimal de olsa eger adanadan donersem bende gelebbilirim o gerede gezisine ordan bi karadeniz turu da yapsak olmaz miii acabaa....
la arüçen ayıp deel mi la arıyonuz biz geziyoruz diyonuz cık cık cık...
yahu zaten katılabilirsem babamla katılacağım:D tek basıma yemez zaten su motor ilk 1000 bakımına gtsn de bklm snra bi de ehliyet yası 17 mi 18 mi motor için?
sen mı ısmarlayacan abı cayları....
ben izmire geldımde ne oldu...40km cık gelemedın yanıma....
arkadaslar bendede bı plan...hemde cooook ıı bı plan....
bızıom köyde bu hafta sonu senlık var....
bızım köyde 280 km....ben 3 saate gıdıom...yollarda bı sorun yok....ben cuma gunu gıdıp pazar gelecem....
yarın kayserıye gıdecem iş için...cumaya gelırsem cuma gıderım yoksa cumartesı gıderım....
keske cumartesı gunu hep beraber gıtsek....
kalacak yer dıyınce...benımde köyde kalacak yerım yook...babam olacak adam evı sattı parayı yıdı....
ilçede termal otel var...ben gıttımde orda kalıom gene orda kalcam...hem hamama gırıom hem yatıom....
bıde cuma gunu aksam ustu ank-kurtulus parkından beleş otobusler kalkacaktır bızım köye....yanı BAHADIN a
bence köye gıdelım...kaçmaz yanı öle bı ortam...helede cumartesı gecekı ortam....sanatcılar gösterıler...daha neler neler ...
en önemlısıde kızlar ....
pazartesi itibari ile safranbolu yoklaması :p
r3n ( gelir heralde )
just_life ( ben varım der )
pro ( çok yakıyo olm senin motor )
Dedim ben ona.... İnanmadı...Az yakıyo abi didi.....
Benide yazın listeye....Bu tarafa gelecekseniz eğer....
ulen motorsuz kaldık dıye apar topar gezıler org.edersınız ha..!durun ama gorursunuz sız.. ınsanın canı cekıyor yaaw.
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)