herşey çok güzel olacak
herşey çok güzel olacak
haftaya yapılacak organizasyona katılamaya bilirim seçimlerde bitti her an tatile gidebilirim eğer burada olursam gelirim
herşey iki teker için::xrock::
valla gitmek gerek.. gezmek gerek.. buluşmak gerek.. tanışmak gerek..
Buluşma Neredeyse ben varım. Tabi çok uzak olmazsa, Yeri ve zamanı söyleyin yeter.
Saat 2.30-2.40 arası Anatolia'daydım kimse yoktu.. Bu saate kadar kimse gelmemişse bundan sonra da gelmezler dedim.. Üstelik Ankamall'de işim olmasına rağmen "sonra hallederim,bi toplantıya gideyim,uzun zamandır uğramadım" dedim! Ve yine motorum yoktu,sadece sizi göreyim iki laf edelim die geldim..
En azından saatinde gelmeyecekseniz "Hadi toplanalım bu hafta da" , "Toplantı olsun koşa koşa gelirim" gibi sözler sarfetmeyin..
benim iki önerim var:
1.bence genel toplantılar neresi uygunsa(anatolyaysa anatolya,yok uymuyorsa daha merkezde)hafta içine alınsın(cumartesi pazar hariç).
2.hafta sonu canlı atraksiyonlar; motor üstü faliyetler olsun(şöle 50-100 km lik geziler gibi(ilçelere mesela)).hafta sonu anatolyaya ben gelemem(tabii ki bu benden başka kimseyi bağlamaz(gelmezsen gelme demeyin diye diyorum )
valla üzüldüm. demekki bir beş dakika daha beklesen karşılaşacak mışız..
chimeraby sert yapmış
ankara mt toparlanmalı görüşlerini , ankara mt yi toparlayacak bir büyüğümüz ak sakallı bir dedemiz lazımdır diye özetleyebilir miyiz
blues korku değilde rica ettiler oy kullancaz dışarı çıkıcaz şurda kaç ay beraberiz dediler kıramadım
gezi isteyenlere ve onura da buradan seslenmek istiyorum
beynam kesikköprü ahanda bu hafta sonu , hadi bakalım hodri meydan
not : pro cumartesi dicek sebebini ben biliyorum
bende 2 kişi yüksek ihtimal gelebilirim....
15 gün önce kesikköprü ye gitmiştik 5 motor.yolda çalışma var,mucur,taş,toprak,çukur,v.s...enduroculara bişey diyemem ama asvalt tipi motor kullananlar çok dikkat etmelidir.yol ara ara asvalt ara ara toprak oluyor.
bunu önceden farkedemeyenlerin vay haline.ben gece dönerken toprak yola girdiğimi farkedemedim,hız göstergesindede 95 km yazıyodu.az daha düşüyodum.gerçi ben gitmem oraya bi daha ama gidecekler için bilgi olsun dedim.
unutma oyun bitince vezirde piyonda aynı kutuya konur:bounce:
seçim yatırımı belkide bitirmişlerdir yol yapımını? 15 gün olmuş.
geçen hafta giden var mı?
akşam bir yerlerde otursak mı?
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
nevet nevet nevet...
uyarınız için sağolun motopirate, arkadaşlar yolu izi düzgün olsun lütfen gideceğimiz yerin olmazsa gölbaşına gidelim derim ben. tabi bu da bi fikir..
evren özür dilerim ya cidden takılayım demiştim
nevet arkadaşlar başka fikir beyanında bulunmak isteyen? beyin fırtınası yapalım diyoruz ama onda bile ses soluk çıkmıyor
haymanaya gidelim ...hamama girip çimelim....birbirimizi keseleyelim....
ank dan haymana kavsagına kadar kaç km bılmıyorum ama haymanaya dönunce 66(yozgat) km old bılıyorum....
asfalt meleği abi senın motor her yola girer sen nıye dert edıonki...
bahadinli ben sana bu hafta benle haymanaya gel dediydim ya ben gittim valla.kaplıcası kızılcahamamdan çok güzel(5 ytl);bir saate yakın durdum.çıkışta bir kaşarlı pideyle bir de ayran içtim(o da 5 ytl).
peşine de 2 soğuk soda (50 kuruş.).valla o kadar rahat döndüm ki.akşam ben dönerken tv de seçim sonuçlarına bile baktım pide yediğim yerde.ben haftaya beypazarı tarafına gidecem orda da kaplıca duydum yerini bilmiyorum gelirsen bu sefer en azından 2 kişi oluruz.
ilgilenenlere:
haymana yolunun yaklaşık 50 km si bölünmemiş gidiş geliş yol.yol bozuk sayılmaz(pürüzsüz asvalt da değil),giderken ve gelirken kimi kesimlerde erimiş asvalt kısımları var(toplamda 4-5 km),yol baya boş du(22 sinde seçim günüydü,normal zamanda doluysa bilemem.)
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)