06Serhat adlı üyeden alıntı
6 yıldır Ankara Mt sayfasını takip ediyorum. Zamanında etkinlikler oldu toplanıldı gidildi. İş ne zamanki WhatsApp gruplarına döndü sadece Ankara Mt değil forumun canlılığı gitti, etkinlikler azaldı, motorcular arasındaki birlik beraberlik bitti. Çok değil birkaç sene öncesine kadar yollarda motorcular birbirine selam verirdi. Oda kalmadı şimdi. Zamanında WhatsApp gruplarına katılmış biri olarak motosiklet adına bakım, eğitim, sürüş, vb konular konuşulmamaya başlanıyor, grup amacı dışına çıkıyor. Ondan sonra kafasını indirip maşadan bakınca karşısındaki yuvarlak şeyin korna olduğunu bilmeyen, bunu da forumlarda, sosyal medyalarda soran cahil kullanıcılar çıkıyor maalesef.
Whatsapp gruplarında paylaşılan bilgiler forum gibi internet sitesi olmadığı için arama yapılamıyor geçmişe dair bilgi ve tecrübe paylaşımları görülemiyor. Bu edinilen bilgi ve tecrübelerin kalıcı olması için forumlarda paylaşılması gerektiğine inanıyorum. Bu şekilde paylaşımlar olursa Ankara Mt nin eskisi gibi canlanacağına; yapılacak etkinlikler, edilen tecrübe ve bilgi paylaşımları yapılacağına inanıyorum.