sende haklısın ama ne bileyim özel mesajlaşma felan yok ki bizde.. aklıma gelmedi o yüzden kontrol etmek.. valla zor be gürsel, işten hadi çıktık diyelim o sıkışık trafikte gitmesi zor.. ama yarın konuşuruz. hayır birde ordan geri dönmek var eve karanlıkta.. bakalım nartık..
nevet herkes motor delisi buluşmasında anlaşılan..
Tekrar selam arkadaşlar;
Uzun zaman önce sohbet odalarından arta kalan nickimi motorcu camiasına yakışır bi nickle değiştireyim dedim..
Duvar gibi adam, pardon beton gibi beton, yok adam gibi adam, betonarme kardeşimiz kıllanmasın diye (malum zaten kıl bol kardeşimizde bende olduğu gibi ) onu da bahane ederekten yeni nickimin önce bana sonra hepimize hayırlı olmasını temenni eder, sevgilerimi sunarım
Nartık birazblues nok.. sadace melek var.. asfalt meleği
Bu arada geçen haftalarda aldığımız kararı uygulama koyarak bazı narkadaşlara hatırlatayım diyerekten fotoğraf da ekledik.
hocam kimsin ? eski nickin neydi ?
ah duvar kardeş.. sorma nicki değiştirdik nartık
Ulaş bak aklıma ne geldi istersen bizim şantiyelerden birinden beton resmi çekeyim senin için profilin az şekilli nolsun
ikinci üyelik almak tehlikeli bir iş forumda diye biliyorum gençler de inşalla terslik yapan olmaz :(
valla evren değiştirir misiniz dedim. değiştiremiyorlarmış.. ne yapayım dur bari diğerini sileyim nolmazsa..
baba bende ne donatılı beton resimleri var, aklıma gelmemişti bak fena fikir değil
ben şaka yapmıyordum ulaş cidden betonun kendine has bi görüntüsü var.. gözümüz mü alıştığındandır nedir.. yeterki ii açıdan bişi yakala..
evren adminlerden birine söyledim siler misiniz diye ama bilmiyorum artık.. hoş diğerini girip ben iptal edeceğim ama şifremi bile hatırlamıyorum. otomatik tanımlama olmasa her gün buraya da giremezdim zaten.
Selam Asfalt meleği.. Hayırlı uğurlu olsun yeni nickin güzel nick.
Betoooon.... Naber abi?
Siz iki asi genç akşam neredeydiniz bakayım?
baba ben çiftlige gittim, 45 dakka mal gibi bekledim, sora döndüm. henüz bir açıklama gelmedi. organizasyon mu eksik ben mi salagım anlamış değilim
yok ulaş dostum ya.... akköprüde buluşacaktı millet. yedibuçukta ordan hareket edeceklerdi çiftliğe doğru. bu arada senin fotoğrafa baktıkça benim sigara içesim geliyor.. bu arada sen de ii cesaret etmişsin akşam rezildir oranın trafiği..
sağol gürsel kardeş bir sen beğendin yani.. bir de ben..
topu topu 15 motorcuk mu katıldı şimdi?
valla ben de pimpiriklinin biriyim. inşallah birinin başına bi aksilik gelmez diye düşünüp durdum sürekli.
Betooon müjdemi isterim marushin kask Ankaraya gelecekmiş yakında....
iyide betonarmenin zaten ii bir kaskı var ki..
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)