Cbr 250 genel bakım için usta tavsiyesi verebilecek olan var mı?
Cbr 250 genel bakım için usta tavsiyesi verebilecek olan var mı?
Merhaba,herkese mutlu bayramlar,
Bayramda ufak gezintiler yapabilecegim birseyler ogrenebilecegim motorcu dostlarla gezinti/egitim yapmak isterim veya tatilde egitim alma dusuncem de var,motorum ekipmanim mevcut. Ankarada yonlendirebileceginiz yer/kisi ozel ders vs varsa simdiden tesekkurler...
İçime mi doğdu bir bakayım dedim? Eski dostlar buradaymış. Ne haber Gaccal? Ne haber MotoGT?
Selam gençler
A.slm Sinan hocam. Türkiyedesiniz sanırım
merhaba arkadaşlar. aranıza yeni katıldım. tecrübesizim ve tavsiyelerinizi bekliyorum
Selamlar, ankaradan bie motor almayı planlıyorum. Yardımcı olabilecek biri var mı.
En azından motoru görüp denese..?
Herkese Selamlar;
Ankara'ya yeni taşındım.
Motosikletle alakam:
- motorhikayesi.com adlı web sitem var, buradan özellikle eğitim ve sürüş güvenliği içerikli yazılar yazıyorum ve motosiklet tanıtımları, özel yapım (custom) motosikletler, yabancı sitelerden çeviriler paylaşıyorum.
- İzmir Motosiklet Derneği'nin kurucularından birisiyim; uzun süre eğitim sorumlusu olarak yönetim kurulunda bulundum. İki sene önce dernekten ayrıldım.,
- Motosiklet Acemisinin El Kitabı adında bir kitabım var.
Bahçelievler Çankaya'ya bir dershane ve dijital ajans açmak üzere iki ay kadar önce Ankara'ya taşındım.
Arada motosiklet eğitimi, güvenlik konularında sohbetler düzenlesek, katılır mısınız? Ofis akşam saat yedi-sekizden sonra boş boş duruyor, çayımızı-kahvemizi demler bir iki saat sohbet ederiz, öğrenmek isteyen acemi arkadaşlarımıza da faydamız olur.
İlgili olanlar buraya yazabilirler ya da benimle iletişime geçebilirler.
Ve de son olarak: tekerinize taş değmesin.
"Acemisi olduğunuz tekniği önce kapalı alanda, tedirginlik geçtikten, tekniğe hakim olduktan sonra yolda deneyin ve yavaş yavaş yol sürüşüne aktarın." motorhikayesi.com | "Motosiklete Binmeyin, Motosikleti Sürün"
Vay vay.. Tekrar Ankara Mt toplaniyormus,uyanir uyanmaz foruma geliyormusuz,aksamlari yine toplasip sohbet muhabbet,ilk toplantiya gelene baklava aldiriyomusuz yine hayale bak hayale :/
Buralar eskiden dutluktu
Simdi bana mi kaldi buralar ? Napsam burayi kendime gunluk mu yapsam acaba
Merhabalar. Hayır kendinize günlük yapmayın. T
Koskoca Ankara'da şöyle organize bir ekip olamıyorsak yazık bize. Kaç gündür internetin altını üstüne getirdim, sürüşüne devam eden, kültüre hakim insanlar arıyorum ama bulamıyorum. Hepsi yer yarılmış yerin dibine girmişler. Eskiden ne kadar güzel geziler yapılmış, muhabbetler yapılmış bilgiler paylaşılmış. Şimdi bunu daha da artmış olması gerekirdi!
Havalar güzelleşiyor. Karantina şartları var ama bu evde rahatça planlamalar yapma, araştırma yapma, rotalar oluşturma çalışmalarımıza engel değil. İletişime geçelim, birbirimizi tanıyalım ve sokağa çıkma yasağının bitişini birlikte iple çekelim. Eğer tanıyorsanız eski kullanıcılara ulaşır mısınız, neden kullanmıyorlar, motor sürmeyi mi bıraktılar, taşındılar mı? Arkadaşlarımıza haber verelim. (Benim hiç motosiklet süren çevrem yok maalesef)Bu postu görenler lütfen silkelenin. Yollarda sıkça görmeye başlıyorum iki tekerleri, nüfusumuz artıyor, hadi internet ortamında da ortaya çıkalım artık.
Gaza getirici bir mesaj yazmaya çalıştım. Umarım faydalı olur. Herkese sağlıklı günler.
Kesinlikle katılıyorum,havaların ısınmasıyla bu kötü günlerden ancak motosiklet sürerek kurtulabiliriz.Motorunun cc önemi olmadan kafa dengi güzel arkadaşlıklar kurulabilir...
Şu an bu konu içerisinde 51 kullanıcı var. (0 üye ve 51 misafir)