hazreti metin bakıyosa bilir kilometresini milimetresini.
arayıp sormak lazım kime götürdüğünü.
Helal olsun Ankara MT 'e hala aktif olarak motosiklet.neti yaşamaya ve yaşatmaya devam ediyorsunuz tanıdıklarımız var tanımadıklarımız var herkese selam olsun Boludan
bugün çok afedersiniz atletime kadar ıslandım
zor iş motorculuk zoor!
Selam gençler veya genç kalanlar... Fuara giden var mı burdan...
Ne çektim şu Ankara'dan. oyy oyyy
https://www.youtube.com/watch?v=RSwwvRT2Z3k
Arkadaşlar madem grupça geziler olmayacak bari söyleyinde tek başıma nereleri gezebilirim?
ben fuara gittim. ilk defa bir cafeden yemeğini yediniz hadi kalkın diye kovuldum. oraya dinlenmek için oturmuştum halbuki.
Bu Cumartesi veya pazar Ankara dışı yaylalara gitmek istiyorum sorgun veya eğriova yaylalarına. Eşlik etmek isteyen var mı? (Max: 250 cc ye kadar)
Vay arkadaş 1 aydır grupta kimse konuşmamış. En son yazdığım mesaj duruyor. Kışta değil ki sessizlik olsun. Grubun bereketini kaçırıyorum galiba
Arkadaşlar Suzukinin test günleri var. Katılmayı düşünüyorum. Hangi modelleri test edeceğimizi bilmiyorum yinede incelemek için orada olacağım.
Testten kareler. İlgi için Suzuki Herter e tesekkür ederim. Kolaçan motovlogger ile de karşılaştım
Değerli arkadaşlar yakın zamanda Kırıkkale gezisi yapan var mı? Gezilip görülecek yerlerden mi? Bayramdan sonra gezmeyi düşünüyorum.
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)