He burda pek öyle şeyler olmuyo. Büyükler büyüklüğünü küçükler küçüklüğü biliyo.
Selam motorumun yağını değiştirmek istiyorum 1,2 litre yağ gerekiyor mecburen 2 litre almak zorundayım 0,8 litre boşa gidecek bir daha ki yağ değişimine kadar o yağdan hayır gelmez bence döksem yazık olacak Ankara'da benim gibi buçuklu yağa ihtiyacı olan varsa alıp paylaşabiliriz. 4 litre alıp 3'e yada 3 litre alıp ikiye bölebiliriz.
Artan yağın ağzını kapatıp kaldır. İçine bir şey kaçmadığı müddetçe bozulmaz. Bir dahaki yağ değişiminde 1 litre alırsın.
5070579191 ekleyebilirsiniz benide
Yarın kırıkkaleden Ankara baydara gideceğim eşlik edebilecek varmıdır elmadağ ve çevresinde olupta
Halil abi ben sana demiştim. kişiler grupları kurup kendi tapulu arsasıymış gibi davranırlar. Kimileri 250 cc ayrımcılığı yapar, kimileri yüksek hız yapıp motosiklet kullandığını zannederler, grup sürüşü nedir anlamazlar.vs vs. Kafa dengi 3-4 kişi bulup ya öyle devam edeceksin ya da benim gibi tek takılacaksın
Bende boludayim burada pek hareketlilik yok güzel bir organizasyon yapılırsa bende dahil olabilirm
grup varsa alabilir misiniz 0554.436.03.31
Serhat kardeşime katılıyorum kendini bilmez kişiler grup kuruyorlar iki ay sonra cozutup düşük cc turlara gelmesin sorun oluyor yok şöyle yok böyle laflar doğuyor ortaya tabi orada durulmuyor biz dün Serhat kardeşim ile kazan Kızılcahamam turu yaptık gayet güzel gündü hiçbir sıkıntı ile karşılaşmadık devamı da gelecek daha bir sürü yer var gezmediğimiz. Katılmak isteyen arkadaşlar buradan bize ulaşabilirler
Arkadaşlar daha kplay ve hızlı tanışıp muhabbet etmek için bi grup kurduk whatsapp da isteyen mesaj atarak (05398752480 e) isteyen davet bağlantısını kullanaak katılabilir
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:07 ----------
https://chat.whatsapp.com/95xaS0ueetf6HlndxQzy2F
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:08 ----------
Grubun tek amacı kendi mizacımıza uygun takılabilceğimiz arkadaşlar bulmak, her gruptaki etik kuralların haricinde sıkı kuralımız yoktur
Kardeşim gezi için teşekkürler. Güzel bir geziydi, Nice gezilere
http://www.motosiklet.net/forum/moto...k-gezimiz.html
bugun aksam Barkın Bayoglu(A.E.A) icin Anıtpark'ta saat 20 de bulusuyoruz gelmek istiyen herkez gelebilir.
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)