Ankaralı arkadaşlara benden de merhaba.
Maalesef hocam. 250 cc üstü muhabbeti canımı sıkıyor. Ne yani 250 cc altı sizin gibi 160-180 km hızlara ulaşamayacağı için küçük mü görüyorsunuz? Veya konu maddiyat mı? Herkes ihtiyacına göre motor alır. Ortalama hız ile grup halinde bir yerlere gidilip sürüş yapılamayacaksa grup olmanın anlamı nedir? Şurada sıklıkla yüksek hızlara çıkıp kaza yapanları görüyoruz hiç mi ibret almıyoruz? Gerek yok bu işlere. O yüzden ya tek başına ya da belli kurallar çerçevesinde sürüş yapabilen birkaç arkadaşın olsun yeter. Neyse açmayın yaralarımı
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:21 ----------
Tek tabanca devam
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:24 ----------
Ve aleyküm selam gardaş. Kabileye hoşgeldin
ekleyin beyler whatsapp grubuna 05332567979 yaş 20 eryamandayım bu yaz yakıp yıkalım ankarayı
Yaz gelsi güzel bi piknik ayarlanır elbet. Gideriz güzel bi yere mis gibi.
Whatsapp grubuna gelebilirsiniz (05398752480) arkadaşlar her cc den arkadaşımız var fikrinize uyanşa muhabbeti geliştirirsiniz
Selamlar Ankara'daki faaliyetlerinize bende katılmak isterim tabi uygunsa.. yaş 32 hero karizma 250 lik motor olması sorunsa yazmadım sayın ( küçük hacimli motor vb )
koskoca ankarada kimse yokmu arkadaşlar whatsapp gruplarına bende dahil olmayı isterim. haftasonları filan gezebiliriz.
Arkadaşlar whatsapp grubu için 05398752480 e mesaj atınız orda muhabbete devam edelim
Yarın Bajaj test sürüşü etkinliğine gelen var mı?
Hacı abi ben denedim. Oturuş pozisyonu ve selesi çok rahat. Yüksek torku sayesinde kalkışları cok iyi. Yokuşlarda bayılmıyor hemen kendini toparlıyor. Üstündeki dandik lastiklere rağmen frenleri çok iyi. Beni en çok şaşırtan eksozu oldu. Çift silindir makina gibi sesi çıkıyor. Titreşim çok az var. Benim için cbf ile 200 ns arasında. Motomekanik te test motoru var mutlaka test etmeni tavsiye ederim. Çok farklı bir motor ben beğendim.
motomekanik yıldız tarafındaki eski motoart mıydı?
kaç beygir bu? beygiri önemli benim için.
benimkinden kuvvetliyse deneyip de ağzımızın tadını kaçırmayalım durduk yere
Şu an bu konu içerisinde 25 kullanıcı var. (0 üye ve 25 misafir)