Kızılcahamam gezimizden birkaç foto, piknik yaptık, zincir bakımı yaptık, eğlendik gezdik.
Kızılcahamam gezimizden birkaç foto, piknik yaptık, zincir bakımı yaptık, eğlendik gezdik.
Abi cok iyi yaa... Bir dahakine beni de yazin insallah
Merhaba, ankarada etkinlikleri nerden nasıl ögrenebiliriz.
motosiklet.net olarak herhangi bir etkinlik olmuyor ancak. whatsap grupları veya facebook üzerinden geziler yapıyoruz. benimde içinde bulunduğum sadece geziler yaptığımız grubumuz var. facebook üzerinden ''Ankara motosiklet gezi grubu'' olarak bulabilirsiniz.
Kızılcahamam gezimiz, sezon açılışımız, Whatsupp grubumuza ekleyelim sizde katılın, motor ve cc ayrımı yapmıyoruz, motora değil insana değer veriyoruz,,,
https://www.youtube.com/watch?v=3L0g...ature=youtu.be
buda geziden kamerama yansıyanlar
Koyu sohbetler ettigimiz, her yas grubundan, her zumreden dostlarimizla biraraya geldigimiz, gezilerimizi organize ettigimiz whatsapp grubumuz var. Numaranizi gonderirseniz sizi ve baska arkadaslarimizi da aramizda gormekten mutluluk duyariz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:51 ----------
Konunun ozeti. Herkesi davet ediyoruz.
Shadow düşünenler için kaçırılmayacak fırsat. Satan kişi forumdan da herkesin tanıdığı Gürol abi. Motor tertemizdir satıcısı da dürüst birisidir.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...89419657/detay
MERHABA arkadaşlar ANKARA dan günübirlik gidip gelinebilecek gezilecek yer tavsiye edermisimşz
Kardesim eyvallah görmemisim çok teşekkür ederim
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:09 ----------
Bu rotalardan Başka tavsiye si olan varmı
Arkadaslar bugun karagol e gidip geldim ayni yoldan
Fazla tecrubem yok ama yol cok hosuma gitti asfalt yeni, yollar bos ve guzel virajlar vardi
Tavsiye ederim ;)
Karagol kapalıydı, tadilat vs. Açılmış mi acaba??
Gruba benide eklermisiniz. 5343058000
arkadaşlar benide eklerseniz sevinirim 0554.436.0331
23 Nisan Kortej sürüsüne katılmak için whatsupp grubumuza ekleyelim, üye alimlarimiz devam ediyor.
Selamlar,
Acaba bu sene 23 nisan korteji olacak mı eğer olacaksa saat kaçta ve nerde toplanılacak ayrıca güzergah konusunda bilgi alabilir miyim? Herkese iyi günler
Merhaba beni de whatsapp grubuna ekleyebilir misiniz? 05412014991
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)