Merhaba arkadaşlar, ekipmanlarımı yenilemem gerekiyor. İnternetten özellikle kask-mont alırken beden seçiminde genellikle sorunla karşılaştım. Bundan ötürü görerek ve deneyerek almak istiyorum. İnternette Ankara'da motosiklet ekipmanı satan bir tek motomax mağazasını görebildim, onlarda da pek seçenek yok. Var mıdır sizin bildiğiniz mağazalar ?
Motomax ın karşısında Hudson var. Onun biraz yanında bir mağaza daha var adını hatırlayamadım şimdi Tansu bey işletiyordu çok çeşitli kask var burda, ben burdan almıştım. Ayrıca Harley davidson'a çıkan ara sokakta bir mağaza daha var. Bir de Ulusan var.
2010 Kanuni Breton 21.000km|2013 Kuba XR 125 8.000km|2012 Hyosung GT250R 25.500km|2016 Bajaj Pulsar 200NS 14.500km|2018 Motolux Rossi 50(King 139)|2013 Mondial Mash 150 6.000km|2017 Mondial Drift 135 6000km|2021 RKS Azure 50|2022 Arora Freedom 50|2023 Hero Dash 125
Tavsıye uzerıne ulus motordan branda aldım 90 tl ye.
Sonra ınternette aynı brandayı 50 tl ye gordum.
Nerede bu AnkaraMt .. Hayırlı Bayramlar MT camiası,
savol ünal, siye de hayırlı bayramlar.
şşt hüop, beyler!
Beyler motorsiklet sürmeyi ogretebilecrk en azından muhabbet filan uapabilecegim biri var mi yasim 16 sincan etimesgut batikent filan varsa ekleyebilir mi beni
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...4274205/detay/
Safari Depoları satılıktır, motosikletin kendisi değil
pampa otobüse binip istanbula gidiyorsun 3-4 çanta dolusu ekipman aksesuar yedek parça alıp geliyorsun...
ve ankaradan aldıgından daha karlı oluyorsun...
2 defadır aynen böyle istanbula gittim... 2.de kıbrıstan dönerken uçak biletini direk istanbula almıştım... ordan da otobüsle gelmiştim :D :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:13 ----------
ben yıllardır hep ulus motordan alışveriş yaparım... tabi öncesinde alacağım çeyin diğer şehirlerdeki fiyatına bakarım... ona göre ordan alırım... pazarlık felan... geçenlerde hf138 yağ filtresi aldım... internette 25 tl idi... onlar da zaten internete bakıp 35 dediler ben de 30 verdim aldım... :D :D
4 teker gövdemi ,2 teker aklımı alır...
Ankaralı motosiklet üstadlarım bana bi motor alalım bi yardımcı olun be :D
heee alak da... ne tür birşey istiyon... kaç paralık...
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:19 ----------
yarın gezmeye gidecek arkadaş var mı acaba?
sen toplandınmı banditi?
bi akü şarj cihazı olsa ben de toplayacam ammaaa..
kamyonu getiriyim mi abi... 12 v 180 amper aki var ...
50 tane motur çalıştırır...
4 teker gövdemi ,2 teker aklımı alır...
Şu an bu konu içerisinde 48 kullanıcı var. (0 üye ve 48 misafir)