cumartesi hava sıcaklığı 10 derece...
cumartesi hava sıcaklığı 10 derece...
perşembe cuma ve cumartesi tam motor havası. özellikle yarin turlayacak olan varsa katılmak isterim.
hafta içi kar geliyomuş. Allah kurye arkadaşlarımıza yarrdım etsinn..
Seni banlasınlar karşim, niye küfrediyorsun küçücük çocuğa
kardesim ben bir arkadasla gunubirlik cumartesi icin plan yapiyorum ama araba ile otobuslemi karar veremedim
duydum ki takip ediyorlarmiş !! tekrarımız yok iyi seyirler
beyler ankaradaki oto pazarlarında motor oluyormu? önerebileceğiniz bi ikinci el bayisi varsa onada açığım
HEEE
saka bir tarafa arkadalaslar bizi yari yolda birakti eger aranizdan fuara gidecek olan var ise elimdeki 3 adet davetiyeyi verebilirim
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:58 ----------
hocam en guzeli sahibinden takip edip oradan bakman bbenim kendi fikrim bu nasil bir motorsiklet ariyorsun marka model olarak
duydum ki takip ediyorlarmiş !! tekrarımız yok iyi seyirler
honda bakıyorum kafamın rahat edebileceği küçük cc bi motosiklet arıyorum. sahibindendeki honda cbr fiyatlarını çok şişirilmiş buluyorum açıkcası ve diğer ilanların yarısı yanlış adam çin malı motorunu ybr diye satmaya çalışanımı ararsınız. kazaları çekmeyenimi ararsınız hepsi var..
Merhaba. Arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım. 25 yaşındayım ve memurum. Son zamanlarda bir motor almayı çokça düşünmeye başladım. Fakat pek fazla bilgim yok forumlardan okuduğum haricinde; Ankara'da da motorla ilgilenen tanıdıklarım, çevrem olmadığından. O yüzden üye olmaya karar verdim. Bu konularda bilgilenmek ve karar verebilmek için.
Yamaha yzf R25 düşünüyordum hatta bi bayiye isim yazdırdım ancak fiyatındaki değişim beni tereddüte düşürdü. Motorlarla ilgili her konuda yardımlarınızı bekliyorum.
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)