http://www.worldweatheronline.com/An...Ankara/TR.aspx hava böyle yokmu gelen
http://www.worldweatheronline.com/An...Ankara/TR.aspx hava böyle yokmu gelen
o şuanki sıcaklık biraz aşarı in saturday yazıyo ona bak 7 derece uygun
Alem buysa kralda bi sıkıntı var müdür
Beyler zaman kötü herkez motoruna binsin
merhaba arkadaslar aranızda scooterlarada yer var mı :D eski yazılara bakıyorum en düşük 500 lük KLE heralde birde 250 mondi :D
Motorun hacmiyle alakalı sınırlama yok hatta motorunuz olmasa da sorun yok
askerden sonra ankaraya geldim saygılar efendim .
arkadaşlar ankarada egzoz ustanız varmı cihazın orjinal egzozu üzeride oynama yapabilecek ?
beyler organizasyon var mı ? bahar gelsin abanta çadır kuracam kimler geliyor
Lan Fatih abiyi niye banlamışlar! İnsan adamın forumda geçirdiği sürelere, açtığı konu ve yazdığı mesaj sayısına, üyelik tarihini göz önünde bulundurarak öyle bir terbiyesizlik yapıp banlamaya utanır aq!
Banggood diye bir site var.. motosikletle ilgili malzemeler çok uygun.. bu tür sitelerden alışveriş yapmanın ne gibi bir dezavantajı vardır? ayrıca vergi, gümrük vergisi ödeniyor mu ayrıca? bu bilgiyi edinemedim siteden..
Syanür kardeş sanırım bu konularda usta.. cevaplarını bekliyorum )
teşekkürler şimdiden..
Arkadaşlar merhaba, Ankara'da ross marka ekipman deneyip bakabileceğim bir mağaza var mı?
Ya da genel olarak nereden ekipman almamı önerirsiniz?
Paypal ile ödeme yapıyorsan bir dezavantajı yok. Ürün belirtilen gün içinde gelmezse şikayet ediyorsun, site inceliyor ve paranı geri veriyor. Sanırım aliexpress gibi çalışan bir site. Oraya da bak.
Gümrük normalde yok, takılmıyor pek. Çünkü çoğunlukla 100$ / 75€ limitinin altında alışveriş yapıyorsun. Bir de China post ile gelen ürünler daha az kontrol ediliyor, olurda 120 $ lık bir saat alırsan da pek gümrüğe takılacağını sanmam. Takılsa bile artık bişey yapmıyorsun, kapıda postacı senden gümrük ücretini alıyor, eskiden taa gümrüğe gidip uğraşman gerekiyordu.
Bir de böyle siteler pazar yeri mantığında oluyor. Aynı ürünü satan çok sayıda satıcı olabiliyor, üretici bir tane ama bir çok mağza varmış gibi. O yüzden bazıları geç gönderiyor, ne bileyim mesaja cevap atmıyor vs,vs,. O yüzden aradığın ürünü en ucuz kim satıyor değil de bazen en çok kim satmış, en çok olumlu yorumu kim almış ise o satıcılardan alışveriş yapmak daha iyi olabiliyor.
#sürenadam
arkadaşlar motor fuarına gitmek için herhangi bir plan vea düşünce varmı acaba?
Kardesim bende yeni aldım 250 cc suanlik bende tekim haberleslm seninle
Rüzgar çok şiddetli arkadaşlar, dikkatli olun. Eşkişehir yolunda yandan rüzgar öyle bir çarptı ki bir buçuk metre öteledi motoru.
arkadaşlar motor fuarına gitmek için herhangi bir plan vea düşünce varmı acaba?
Selam,motorumu yeni aldim Ankarada yasiorm ama pek pratigim yok,etlik te oturan arkadaslarla irtibata gecebilirsem memnun olurum yada yardimda bulunabilecek kisiler
Şu an bu konu içerisinde 36 kullanıcı var. (0 üye ve 36 misafir)