Merhaba ben yeni taze bir üyeyim.
Siz değerli forum üyelerine bir sorum olacak
Ankara motosiklet DYNO ölçümü yapılıyormu?
Bu test ne kadar doğru sonuç verir.
Şimdiden Teşekkür ederim.
http://honda.com.tr/motosiklet/hfc/etkinlikler/guvenli-surus-semineri
Motosiklette Güvenli Sürüş Semineri
Honda Fan Club, tüm motosikletseverleri aynı çatı altında buluşturuyor, bu seminerle herkes güvenli sürüşün püf noktalarını öğreniyor.
Tarih: 24.12.2014
Saat: 18:30
Yer: Bilkent Üniversitesi Merkez Kampüs, Mithat Çoruh Amfi
Katılım tüm motosikletseverlere açıktır.
KÜR ŞAD
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...wPreferences=t rue
arkadaşımındır, ilgilenen olursa yardımcı olabilirim.
Ankara Mt çatısı altında buluşan tüm motosiklet hastalarının yeni yılını kutlarım. Yeni yılın bol gazlamalı bir yıl olması dileğiyle tekerleriniz düz bassın..
merhaba arkadaşlar ankaradan selamlar
ankarada oturan/ankarali,
motorcu+ bilgisayarci,
bilgisayarla ilgilenen/bilgisayar programcisi arkadaslar,
SQL, asp, veya baska sorgulama yazilimlari bilen, bu islerden anlayan bir arkadasa ihtiyacim var.
bana finans/borsa ile ilgili bir sorgulama yazilimi gerekiyor.
zamaniniz varsa, ilgilenirseniz detaylari goruselim.
tesekkurler
Bizim bi tane bilgisayar mühendisi almış tekniker kılıklı bir arkadaş var. Bi söyleyim ben ona..
Merhaba arkadaşlar.
Sanırım bizim makinanın akü cortladı. acaba akü yü hangi marka ve nereden almalıyım?
motosiklet aküsünde yuasa kraldır.
yuasa'yı ankara'da "entel enerji" satıyor.
selamın aleyküm dostlar.....
epydir sesim soluğum çıkmıyordu, tanıyan arkadaşlar bilir ufak bir kaza geçirdim çocuk oldu falan fıstık derken araya bayram girdi bana çarpan bit yavrusu ödeceyem dedi hasarı bizde oruç ağız inandık bi de öyle gol yedik. sonra elimden geldiği kadar motoru toplamaya başladım şu sıra boya badana işleri üzerinde çalışıyom. sabah bi çıkardım hayvanı az nefes alsın diye bir iki karda döndük falan. Neyse İnşallah havalar toplayana kadar ben de hayvanı hazır ederim. Tekrar buluşup kaynatmak ümidiyle herkese selam olsun.
Bende ne kadar dolduysam artık...
Aküyü bosch marka almaya karar verdim. fiyat daha uygun ayrıca değerleri daha iyi.
yardım eden arkadaşlara teşekkür ederim.
Arkadaşlar herkeze iyi akşamlar saygılar sevgiler öncelikle.Aranıza bi yakışıklı ile katılmaktan mutluluk duyuyorum yarın hava bugünkü gibi müsait olan varsa biraz gezip bir çay kahve birşey içmek tanışmak isterim çıkacak olan varmı ?
Hayırlı olsun. Allak kaza bela vermesin.
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)