TR de yada Ankarada farketmez, yedek parça işi küçük bir macera. Kolay gelsin, ne diyeyim...
TR de yada Ankarada farketmez, yedek parça işi küçük bir macera. Kolay gelsin, ne diyeyim...
İyi akşamlar ankara kızılay bölgesinde yarın akşam bir gecelik 50 60 tlye konaklayabileceğim pansiyon varmı yada yakınındaki adreslerde şimdiden teşekkürler
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
kızılay kumrular sokakta meriç otel var, 80 TL idi.
fiyat bilmiyorum ama benim liseden arkadaşımın açtığı bir hostel var. oralar ucuz oluyor.. Deeps Hostel kızılay..
tektekerdeyken sürtmesin başkan?
kaçaymış fiyatı çamırlığın?
ben beğendim.
bizımlasın
Noluyo burda?
Çok para değil Fatih abi, bütün parçaları toplam 57 lira. Kalyoncu motorda yok ama, ben 1 aydır hergün arıyorum anca geldi. Şimdi yine bir arkadaşa lazım oldu yok demişler. Bağlantı için zinciri gererken baktığımız ölcü yapan demir parçasını sökmek gerekiyor yalnız, oraya demirciden ölçü alıp demir kestirmek lazım.
Tekere alma konusu değilde şöyle yüksek kaldırımlardan yavaş hızda inince vurmayım diye baya baya tekerin üstüne almaya çalıştık. Caner abi ve Recep ustayla beraber taktık, aslında biraz daha aşağıda olsaydı F650 gibi daha çok güzel oluyordu ama kesin kırarım diye yukarıya çektik. Henüz biyere sürtmedim, güzel oldu. Parça baya baya sağlam, muhakakkak tavsiye olunur. Bajaj KTM'den sonra Kawasaki'yede parça üretir oldu
Bir vatandaşta istemiş kendine, ellerinde sadece plastiği varmış, onu göndermişler adam mağdur oldu.. İskeletsiz işe yaramadı malum.
selam ahali aranızda sele ısıtma alan yada kendi yapıp kullanan varmı ? elcik ısıtmalarımdan çok memnunum yanına birde sele ısıtma yapayım diyorum önerisi olan varmı ?
selam millet, nihayet Ankara ya gelmiş bulunuyoruz..
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:24 ----------
zorunlu trafik sigortası yaptırabileceğim ucuz bir sigortacı var mı?
0 555 573 12-02 İsmi hakan
Yunusun arkadaşıyım de ünal usta bir fiyat al bakalım genelde uygun fiyat verir
ANGARAJ
benim ybr nin sigortasını 101 tl ye yaptırdı...tabi benim yaş biraz büyük, bu da etkili oldu.
ne çabuk unuttun yunus..aldığımın haftası çarşamba toplantısına gelmiştim, sende ordaydın.. motor başına falan geldin ya.. hatta ''aa marşa basınca farları yanıyormuş bunun'2 diyede birşeyler söylemiştin).
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:41 ----------
bencede çok çılgın..
Şu an bu konu içerisinde 67 kullanıcı var. (0 üye ve 67 misafir)