@umurcan, mesaj beğeneceğine yorum yap gardaaş Ne zaman geliyorsun?
3 gün oldu. Tanıdık bir çocuk çalışıyor diye Şaşmazdaki Cancan oto aksesuara gittim, beyaz çerçeve fransız app yaptırdım. 30 lira.. tanıdıkya bir hoplatacaklar illa. sanırım kendileri yapmıyor, komisyon alıp birine telefon edip getirtiyor. tam o şaşamaz pttye çıkan yolda plakacı bilmem ne tabelası vardı ama..
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:12 ----------
orjianli yazıları dışarıda kalıcak şekilde büktüm, motorla üstünden geçtim fazla yer kaplamasın hemde inandırıcı olsun diye attım topcase. çevirilirsem 'abi temde düştü, gidip aldığımda bu haldeydi' falan diye zırlayabileceğim
ben kazım karabekirde araba için 2 tane total 30 vermiştim...
Konu plakadan açılmışken, öğleden önce emniyette eski çatlak plakayı attım kafalarına, yarım saatte yenisini aldım. Gıcır gıcır damgalı yeni plakam oldu, içim rahat etti. Devlet baba da açtı kollarını, 15 TL aldı benden, insaflı çıktı.
FATİH ABİ plaka işi halloldu yani, teşekkürler
Ha oradaki adama plakayı deldiremedim o ayrı. Helal süt emmiş esnaf oldukları için plakayı delmeye bahane uydurdu, şuradaki altlıklardan al dedi. Sağolsun çok düşünceli.
çok da iyi hazırlanmıştım la,
sac kalınlığı, mukavemet, statik felan, öttürecektim.
sayın xismail, en azından emaneti bırakmak münasebetiyle ille geliyorum akşam.
elinde motora yapıştırmalık castrol mastrol sitikırı olan varsa alırım.
motoru toparladım epey, grenacı da taktım.
az boş yer kaldı sitikırlık.
Yapıştırmazsan da darılır...
evet onu söyleyen yapıştırmadı mesela,
çok darıldı çookk..
ankarada ne kadar çok hayvan var.
almışlar maymunu oturtmuşlar sürücü koltuğuna..
eski forumcudur kendisi kelime atlamaz.. hatta 100 sayfaya kadar belleğine bile kazır önemli başlıkları..
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)