Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Ankara - MT]

REKLAM ALANI
    Pessimistyle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki kle 500
    Beyler adam boeingle stopie yapıyor
    https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    hasandogann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr125
    aradım aradım bulamadım, Ankara-MT olarak günlük, haftalık veya aylık bi buluşma yerimiz var mı acaba? katılmak isterim..

helin126 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BEYAZ YBR 125 ESD
    Biraz geç oldu ama bu pazar sabahı yani bu sabah atilanın oraya kahvaltıya gidecem. Bu bir etkinliktir, duyurulur)

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:57 ----------

Bir Kadının Motosiklet Güzellemesi..
    ''Ezcümle
    Aslında olayın üzerinden bir aydan fazla zaman geçti, ama ben yazmadan önce biraz beklemek istedim.

Achtung' u çaldırdık dostlar.

Elimizden gidenlerin her zaman daha iyisi için yer açtığına inanırım, bu yüzden dertlenmenin alemi yok. Motorun bir nevi kaskosu olduğu için maddi zarara da uğramadım. Sadece kız başıma bir süre kask takmayacakmışım gibi görünüyor.

Aslında çalınma ve sonrasındaki tuhaf dolandırılma macerasını anlatırım sanmıştım, ama şu an içimden başka türlüsü geliyor. Belki o macerayı da başka zaman anlatırım.

İlk motosikletimi bundan dört sene önce almıştım. Dört sene içinde değiştirdiğim üç motor, Titan(CG 125), YBR 125 ve F650 GS, yani Kalender, Yabar ve Achtung benim hayatımda neleri değiştirdi, bana ne kazandırdı, bunları yazmak geliyor içimden. Özellikle de tabii, bir kadın için motosiklet nedir, kendi gözümden anlatmak ve ezcümle şunu söylemek istiyorum: "Motosiklet kullanın."

Motosiklet kullanın, çünkü motosiklet sizi evinizin dışında akıp giden gerçek hayata bağlar. Evde oturmak yerine dışarı çıkarsınız, gezer, görmediğiniz yerler görürsünüz. Motosiklet sizi iki sokak ötede açılan yeni bir mekana ya da Katmandu' ya götürebilir. Sonbaharın muhteşem renklerini, düşen yaprakların kokusunu, ilkbaharın ılık güneşini ve portakal çiçeklerinin kokusunu, dört duvar arasından değil, kaportanın içinden değil, bizzat kalbinden alırsınız.

Motosiklet alın, çünkü motosiklet hayatınızı derinleştirir. Yaşantınızı yoğunlaştırır.

Paylaşırsınız. Tanışırsınız. Sever ve sevmezsiniz. Yaşarsınız. Motosiklet yaşatır.

Motosiklet sizi güçlendirir. 95 kiloluk Titan' ımı ilk aldığımda, orta sehpaya kaldıramıyordum. 200 kiloluk Achtung' umu son gördüğümde ise hop diye orta sehpaya alabiliyordum. Özellikle vücudunuzu doğru kullanmayı bilirseniz sakatlanmaz, aksine güçlenirsiniz. Bacaklarınız, kollarınız sıkılaşır, konsantrasyon ve hızlı karar verme yeteneğiniz artar, kısa sürede çok daha fazla koşulu görüp değerlendirmeyi öğrenirsiniz. Kazandığınız bu yetenekler motosiklet üstünde de kalmaz üstelik, size gündelik hayatınızda da eşlik eder.

Motosiklet kullanmak, kesintisiz bir akışı hedeflemektir. Gereksiz dur-kalklar olmadan, ani frenlere gerek bırakmadan, tehlikeyi daha uzaktayken tespit edip ona göre konum alabilmek, önlem almayı son ana bırakmamak, ayağını ikide bir yere koymadan seyredebilmektir. Aslında biliyor musunuz? Bu kesintisiz akış, hayatımızın hedefidir. Motosiklet üstünde bütünü görmeyi ve akışkan olmayı öğrendikçe, hayatta tıkanmadan, ani tepkiler vermeden, yumuşak, uyumlu ve kesintisiz bir akışta olmayı öğreniriz.

Motosikletimle şehir içi ve şehirlerarası yolculuklarımda pek çok insana, pek çok da kadına dokunmuş olduğumu görmek beni çok mutlu ediyor. Beni motosiklet tepesinde gören erkeklerin çeşitli reaksiyonları olmuştur, bunların çoğu cesaretlendirici, pek azı da rahatsız ediciydi. Ama kadınların yüzlerinde gördüğüm o gülümseme, o aydınlanma, o gözlerin büyüyüp parlaması, bana sallanan eller, havaya kalkan baş parmaklar, çalınan kornalar, facebooktan gelen mesajlar o kadar özel ve unutulmaz ki. O yüzden siz de motosiklet kullanın. "Kız gibi" ya da "adam gibi" değil, kendiniz gibi kullanın. Varlığınızı dayatın ki size yer açılsın, varlığınızı dayatın ki, sizin gibi olmak isteyenlere yer açılsın.

Dört sene önce evinden az çıkan, içine kapalı biriydim. Motosiklet aldığım günden beri hayat önümde, iştahla yenmeyi bekleyen bir ziyafet gibi.

Sürüş antrenmanı yapmak için sabah dörtte, yollar boşken kalkıp Beşiktaş' tan Sultanahmet' e gidişlerim. Bilmediğim yokuşlarda kalıp soğuk terler döküşlerim.

Kabataş' ta sabah ezanını dinlerken termosumdan sütlü çay içişlerim.

Boğaz Köprüsü' nü ilk geçişim. Gece, köprü ışıkları, şehir ışıkları, rüzgar, gökyüzü ve kalbim mutluluktan taşarken, o an kendimi hayatta hiç sevmediğim kadar sevişim.

İliklerime kadar donup ısınmanın mutluluğunu yaşamak. Her yerim yorgunluktan dayak yemiş gibi ağrırken yatağa uzanmak.

Soğuk bir havada motor sürerken, çay molasında göğsümde saklayıp ısıttığım eldivenlerimi sıcacık takışım.

Yalnız yolculuklarımda, kaskın içindeki o dünyayı uzun uzun dinleyişim. Yol gittikçe yola giren düşünceler. İçten söylenen şarkılar. Vizörü açıp bağıra bağıra söylenen şarkılar. ( vizörü açmadan söylersen buğu oluyor çünkü ) Bir bahar günü İznik' e giden dağ yollarında sayılan 84 adet kelebek. Artçılarım. İlk kez motosiklete binen artçıların heyecanı. Kısa bir tur attırdığım insanların taşkın mutluluğu. Kadrolu artçım Sinem' in ben motosikleti sürerken arkamda İngilizce çalışması, kaskıma ingilizce kelimelerini yazdığı post-it leri yapıştırması. Kaybedilen yollar ve bulunan yeni yollar.

Motosiklet alın ya da almayın, ama bana sorarsanız hepimizin yolunu kaybetmeye ve yeni yollar bulmaya ihtiyacı var.
    Hepimizin birbirimizle başka türlü ilişki kurmaya ihtiyacı var.
    Hepimizin yaşamaya iştahla, dünyaya aşkla bağlanmaya ihtiyacı var.

Ben bir süre motorsuzum. Ama iyi ki geçtiğimiz dört sene boyunca motorluydum.
    Hadi bu arada siz motor alın ve yazmaya başlayın. ''
    dombay35 bunu beğendi.

Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Ostimli Fatih... Fatik abi,,, ;

http://www.dx.com/p/55w-3000k-2400-lumen-1-led-warm-white-light-car-fog-halogen-lamps-dc-12v-pair-107075#.U_pgwPl_u31

KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    H3 demiş la buna.
    ben bi sis üzerinde çalışıyorum, bitti bitecek.
    olursa çifti 35 tl, deliği büyütüp h4 çakıyosun, bağlama aparatınıda alüminyumdan gendim işledim.
    orcinaale fantastiko.

Motosikleti
    DR-Zurna 400
    H3 olunca bişey farkediyor mu bilmiyorum, sonuçta sistemden dışarı 2 kablo çıkıyor, sanırım onları bağlıyorsun. Kendi içinde H3, H4 neyse takılıyor. Gerçi H3 te uzun-kısa sitemi var mı onu da bilmiyorum.

Kendin yapıyorsan en güzeli tabi. Bu arada bunlar da sana gönderdiğim şeylerin TR fiyatı

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-motosiklet-universal-mercekli-sis-fari-ucretsiz-kargo-142574424/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-motosiklet-mercekli-sis-fari-motorsiklet-sis-fari-araba-sis-fari-universal-143804602/detay

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:09 ----------

Bu da sarı sarı iyi giderdi aslında

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-ticari-araclar-sis-fari-hella-tipi-orta-boy-cazip-kargo-114751950/detay

Dr.MZÇ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki DL650 + Hero Xpulse 200
    Alıntı helin126 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Biraz geç oldu ama bu pazar sabahı yani bu sabah atilanın oraya kahvaltıya gidecem. Bu bir etkinliktir, duyurulur)

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:57 ----------

Bir Kadının Motosiklet Güzellemesi..
    ''Ezcümle
    Aslında olayın üzerinden bir aydan fazla zaman geçti, ama ben yazmadan önce biraz beklemek istedim.

Achtung' u çaldırdık dostlar.

Elimizden gidenlerin her zaman daha iyisi için yer açtığına inanırım, bu yüzden dertlenmenin alemi yok. Motorun bir nevi kaskosu olduğu için maddi zarara da uğramadım. Sadece kız başıma bir süre kask takmayacakmışım gibi görünüyor.

Aslında çalınma ve sonrasındaki tuhaf dolandırılma macerasını anlatırım sanmıştım, ama şu an içimden başka türlüsü geliyor. Belki o macerayı da başka zaman anlatırım.

İlk motosikletimi bundan dört sene önce almıştım. Dört sene içinde değiştirdiğim üç motor, Titan(CG 125), YBR 125 ve F650 GS, yani Kalender, Yabar ve Achtung benim hayatımda neleri değiştirdi, bana ne kazandırdı, bunları yazmak geliyor içimden. Özellikle de tabii, bir kadın için motosiklet nedir, kendi gözümden anlatmak ve ezcümle şunu söylemek istiyorum: "Motosiklet kullanın."

Motosiklet kullanın, çünkü motosiklet sizi evinizin dışında akıp giden gerçek hayata bağlar. Evde oturmak yerine dışarı çıkarsınız, gezer, görmediğiniz yerler görürsünüz. Motosiklet sizi iki sokak ötede açılan yeni bir mekana ya da Katmandu' ya götürebilir. Sonbaharın muhteşem renklerini, düşen yaprakların kokusunu, ilkbaharın ılık güneşini ve portakal çiçeklerinin kokusunu, dört duvar arasından değil, kaportanın içinden değil, bizzat kalbinden alırsınız.

Motosiklet alın, çünkü motosiklet hayatınızı derinleştirir. Yaşantınızı yoğunlaştırır.

Paylaşırsınız. Tanışırsınız. Sever ve sevmezsiniz. Yaşarsınız. Motosiklet yaşatır.

Motosiklet sizi güçlendirir. 95 kiloluk Titan' ımı ilk aldığımda, orta sehpaya kaldıramıyordum. 200 kiloluk Achtung' umu son gördüğümde ise hop diye orta sehpaya alabiliyordum. Özellikle vücudunuzu doğru kullanmayı bilirseniz sakatlanmaz, aksine güçlenirsiniz. Bacaklarınız, kollarınız sıkılaşır, konsantrasyon ve hızlı karar verme yeteneğiniz artar, kısa sürede çok daha fazla koşulu görüp değerlendirmeyi öğrenirsiniz. Kazandığınız bu yetenekler motosiklet üstünde de kalmaz üstelik, size gündelik hayatınızda da eşlik eder.

Motosiklet kullanmak, kesintisiz bir akışı hedeflemektir. Gereksiz dur-kalklar olmadan, ani frenlere gerek bırakmadan, tehlikeyi daha uzaktayken tespit edip ona göre konum alabilmek, önlem almayı son ana bırakmamak, ayağını ikide bir yere koymadan seyredebilmektir. Aslında biliyor musunuz? Bu kesintisiz akış, hayatımızın hedefidir. Motosiklet üstünde bütünü görmeyi ve akışkan olmayı öğrendikçe, hayatta tıkanmadan, ani tepkiler vermeden, yumuşak, uyumlu ve kesintisiz bir akışta olmayı öğreniriz.

Motosikletimle şehir içi ve şehirlerarası yolculuklarımda pek çok insana, pek çok da kadına dokunmuş olduğumu görmek beni çok mutlu ediyor. Beni motosiklet tepesinde gören erkeklerin çeşitli reaksiyonları olmuştur, bunların çoğu cesaretlendirici, pek azı da rahatsız ediciydi. Ama kadınların yüzlerinde gördüğüm o gülümseme, o aydınlanma, o gözlerin büyüyüp parlaması, bana sallanan eller, havaya kalkan baş parmaklar, çalınan kornalar, facebooktan gelen mesajlar o kadar özel ve unutulmaz ki. O yüzden siz de motosiklet kullanın. "Kız gibi" ya da "adam gibi" değil, kendiniz gibi kullanın. Varlığınızı dayatın ki size yer açılsın, varlığınızı dayatın ki, sizin gibi olmak isteyenlere yer açılsın.

Dört sene önce evinden az çıkan, içine kapalı biriydim. Motosiklet aldığım günden beri hayat önümde, iştahla yenmeyi bekleyen bir ziyafet gibi.

Sürüş antrenmanı yapmak için sabah dörtte, yollar boşken kalkıp Beşiktaş' tan Sultanahmet' e gidişlerim. Bilmediğim yokuşlarda kalıp soğuk terler döküşlerim.

Kabataş' ta sabah ezanını dinlerken termosumdan sütlü çay içişlerim.

Boğaz Köprüsü' nü ilk geçişim. Gece, köprü ışıkları, şehir ışıkları, rüzgar, gökyüzü ve kalbim mutluluktan taşarken, o an kendimi hayatta hiç sevmediğim kadar sevişim.

İliklerime kadar donup ısınmanın mutluluğunu yaşamak. Her yerim yorgunluktan dayak yemiş gibi ağrırken yatağa uzanmak.

Soğuk bir havada motor sürerken, çay molasında göğsümde saklayıp ısıttığım eldivenlerimi sıcacık takışım.

Yalnız yolculuklarımda, kaskın içindeki o dünyayı uzun uzun dinleyişim. Yol gittikçe yola giren düşünceler. İçten söylenen şarkılar. Vizörü açıp bağıra bağıra söylenen şarkılar. ( vizörü açmadan söylersen buğu oluyor çünkü ) Bir bahar günü İznik' e giden dağ yollarında sayılan 84 adet kelebek. Artçılarım. İlk kez motosiklete binen artçıların heyecanı. Kısa bir tur attırdığım insanların taşkın mutluluğu. Kadrolu artçım Sinem' in ben motosikleti sürerken arkamda İngilizce çalışması, kaskıma ingilizce kelimelerini yazdığı post-it leri yapıştırması. Kaybedilen yollar ve bulunan yeni yollar.

Motosiklet alın ya da almayın, ama bana sorarsanız hepimizin yolunu kaybetmeye ve yeni yollar bulmaya ihtiyacı var.
    Hepimizin birbirimizle başka türlü ilişki kurmaya ihtiyacı var.
    Hepimizin yaşamaya iştahla, dünyaya aşkla bağlanmaya ihtiyacı var.

Ben bir süre motorsuzum. Ama iyi ki geçtiğimiz dört sene boyunca motorluydum.
    Hadi bu arada siz motor alın ve yazmaya başlayın. ''
    Pek duygusal yazı olmuş be ya
    Keşke şu güzel havalarda vakit olsa da bir iki tur atabilsem.
    Eskiden motor yoktu binemiyoruz şimdi zaman yok binemiyoruz.
    helin126 bunu beğendi.

Motosikleti
    xt 600
    Alıntı Syanur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    H3 olunca bişey farkediyor mu bilmiyorum, sonuçta sistemden dışarı 2 kablo çıkıyor, sanırım onları bağlıyorsun. Kendi içinde H3, H4 neyse takılıyor. Gerçi H3 te uzun-kısa sitemi var mı onu da bilmiyorum.

Kendin yapıyorsan en güzeli tabi. Bu arada bunlar da sana gönderdiğim şeylerin TR fiyatı

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-motosiklet-universal-mercekli-sis-fari-ucretsiz-kargo-142574424/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-motosiklet-mercekli-sis-fari-motorsiklet-sis-fari-araba-sis-fari-universal-143804602/detay

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:09 ----------

Bu da sarı sarı iyi giderdi aslında

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-ticari-araclar-sis-fari-hella-tipi-orta-boy-cazip-kargo-114751950/detay
    ohaaa bunların ticaretini yapmaklazım lan kota mota koydulardı bi ara, kalktı mı?
    h3'de uzun kısa hüzmesi olmuyo,
    h4'ün yuvası ondan büyük, ampulü ondan uzun.
    ben uydurana kadar epey uğraştım, hala ufak tefek eksiği var.
    bu sefer tamam gibi ama.
    o sislerin bağlanmışına bi bak derim birinde varsa.
    çünküm aydınlatma performansı hiç beklediğin gibi olmayabilir.
    göz alabilir ya da yoldan gayrı heryeri aydınlatabilir.
    ayık ol genc.
    parola başak.

Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Ya en büyük sıkıntı da o zaten... Acaba nasıl bir aydınlatma perf. var... Mesela şu başlıkta adam bişeyler yapmış ama bilemiyoruz tabi;

http://www.thumpertalk.com/topic/550945-new-headlights/

Sadece işlemi yapan adamın yorumlarını okudum. Oldukça görünür ve orjinaline göre çok daha parlak demiş. Ama sonraki yazdıklarında "geceleri gayet görünür ama yolu aydınlatmıyor" diye belirtmiş. Yani illa orjinal tarzı bir kafa alcaz

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:18 ----------

Bir de bu çalışma var, burada yorumları okumadım, sadece baktım

http://www.thumpertalk.com/topic/906347-how-to-twin-piaa-headlight-install/

Elin oğlu yapii Fatih ağa, göster angarajın gücünü sen de

Motosikleti
    xt 600
    Alıntı Syanur adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Elin oğlu yapii Fatih ağa, göster angarajın gücünü sen de
    onlar çok güçlü,
    lanet olası lazer kesimcileri ve sac bükümcüleri var!
    bizimse titreyen ellerimiz,
    bu ellerle mi yapacağız ha bu ellerle mi??!!

xismailaydin ve Pessimistyle bunu beğendiler.

Motosikleti
    Honda cb125e simdilik :)
    Ben bugün sattim...

Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Alıntı fatihasl adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben bugün sattim...
    Hayırlı olsun, keşke haber etseydiniz satılık olduğu dönemde, okadar da yazmıştık

siyahlimuzin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    AS 150 T - I
    Yıllar sonra tekrar selam. Facebook çıkalı unutmuştuk buraları. Hem ziyaret hem ticaret diyelim. Herkese iyi akşamlar...
    xismailaydin bunu beğendi.

xismailaydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Voge 525 DSX
    Alıntı siyahlimuzin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yıllar sonra tekrar selam. Facebook çıkalı unutmuştuk buraları. Hem ziyaret hem ticaret diyelim. Herkese iyi akşamlar...
    Yıllar sonra hoş geldiniz öyleyse

Biz ticaretten pek anlamayız Yiyiciz, biniciyiz...
    Yeni değil bu yalnızlık . . .

Motosikleti
    xt 600
    Alıntı siyahlimuzin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kendinizi tanıtır mısınız biraz

GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    Alıntı KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kendinizi tanıtır mısınız biraz
    Vay be

siyahlimuzin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    AS 150 T - I
    @xismailaydin

Hoşbuldum... Ticaretten anlamanıza gerek yok. Siz alıcı durumundasınız zaten

@KUVVETMİRA

nereden başlasam bilemedim valla

@GaCCaLL

vay be derken

Pessimistyle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki kle 500
    Hep denildiği gibi cidden 'baktığın yere gidiyorsa' bu meret bende çok acayip yerlere bakar kaçarım

xismailaydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Voge 525 DSX
    Alıntı Pessimistyle adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hep denildiği gibi cidden 'baktığın yere gidiyorsa' bu meret bende çok acayip yerlere bakar kaçarım

http://i.hizliresim.com/vYWDLp.jpg
    Keçilerle aynı açıya koysaymışsın
    Yeni değil bu yalnızlık . . .

GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    Alıntı Pessimistyle adlı üyeden alıntı Mesajı göster

http://i.hizliresim.com/vYWDLp.jpg
    Ahmet şimdiye kadar motoru değiştirmişsindir diye düşünmüştüm ama hala aynı motor
    çok beğendin sanırsam kle'yi?
    ANGARAJ

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)

Bu Konudaki Etiketler