Mototon nerede, benimde yazlık ceket ve motor kotu almam lazım yada yandan fermuarlı pantalon, oradaki çeşitlere de bir bakıyım.
Dün Mototan'dan Shark S900c kask aldım. Vade farkı olmadan karta taksit de yaptı.
Bedeni bulduktan sonra deseni sorgulamadan aldım kaskı. Çok da memnun kaldım.
Tükanı da çok beğendik. Arkadaşlar motosikletçiymiş zaten. "Ankara'da bazı şeyleri değiştirmek istiyoruz." dediler. Gayet güler yüzlülerdi.
Tavsiye ederim.
Yeni değil bu yalnızlık . . .
http://www.sahibinden.com/index.php?a=1004&b=1&list_type=1
motorsikletim satılıktır arkadaşlar..
İlan numarası: 169530499
URL: Sahibinden 2013 Hyosung GV250
Yeni değil bu yalnızlık . . .
Tesekkürler kardeş.. Url yi aradım nasıl olacagını bilemedim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:58 ----------
)) neyseki ismail vermiş...
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:03 ----------
İlan numarası: 169530499
URL: Sahibinden 2013 Hyosung GV250[/QUOTE]
Dün Mototon' a uğrayıp yazlık ceket ve pantalon aldım, ilgili bir firma ayrıca kaliteli ürünleri görerek deneyerek almak daha iyi. Hayırlı işleri olur İnşallah.
iftar sonrası bi gazlama yapmayalımmı beyler?
Ankara Sincan'da oturuyorum. Yamaha Crypton 2010 model motosikletim var. 2500 km filan. Almak isteyen varsa 0553 5917867den ulaşabilir.
özellikle buğrayı çılgın gecelerden kopartamıyoruz
Aprillia Pegsao- BMW F650- Kawasaki KLE500.
Sürücüleri değiştik, arçılı/artçısız/uzun yolda/şehir içinde/gaz açarak/sakin giderek bol bol denedik, yarım litre depoyu harcadık.
Ortak kanaatle sonucumuz;
-Güç, hafiflik, serilik, hız, gidon turu genişliği, yüksek manevra kabiliyeti= KLE500
-Oturaklılık, konfor, uzun yol ve artçı konforu= F650
Pegaso zaten bmwnin kopyasımıymış rotaksmıymış öyle birşey bmwden pek bir farklı yok, bmwde pegosada ağır motorlar, paralı otobana çıktımı 140 ile giderken yemek ye iç öyle söyleyim. Ama biraz hızlanayım, vites küçültüp araç sollayım diyince evde kimse yok. En azından kle kadar yok. BMW'de, amortisörün ön yüklemesimi deniyor ona bilmiyorum ama ön amortisörün hareket mesafesi neredeyse klenin yarısı kadar. Haliyle sert, 2 kişi hele iyice kapanıyor, çukuru, kasisi yutturuyor adama. Yavaşlamak gerekiyor. KLE ile 2 kişide olsa kasisten yavaşlamadan ve pek hissettirmeden geçiliyor. 'okul önündeki kasisler'
Kle'de ağırlık merkezi iskeletin ortalarında, buda muazzam manevra kabiliyeti veriyor. Bmwyi o denli yatırmak, slalomlar yapmak imkansız.
Yakı;
Pegaso tek kişi 4.5lt yaktı.
F650 2 kişi 5lt yaktırdık.
KLE500 2 kişi 5.7lt yaktırdık.
Max. hız;
Pegaso 160kmh gördük (tek kişi)
Bmw 155kmh ye sabitlenmiş gibi geçmiyordu, tek silindir yüksek surat yüksek hız kaldırmıyor.
KLE 180kmh ye 2 kişi görüyor.
Kendi motorumu övmek değil amacım, yada diğer motorların sahiplerine sataşmak, yada birileriyle sid.k yarıştırmak değil.
Fırsatını bulduk ve denedik, yukarıda yazdığım yorumlar 3 motorunda kendi sahiplerinin ortak kanaatleridir. Yalnız kle ye binenin içi gitti onuda söyleyim.
Verdiğimiz teorik bilgiler realiteyle aynı olmayabilir, zira bence düzgün kondisyonda bir f650 170kmhyi görebilirdi, ama bizim sürdüğümüz 150den sonra krank vuruyordu. Veya orjinal bir kle500 5.5 ltden az yakmalıydı. KLEde açık hava filtresi, performans egsozu falan var. Pegasonun karbüratör farklı falan. O yüzden bu karşılaştırma daha çok yürür aksam, konfor ve manevra kabiliyeti üzerine yapıldı.
Bu arada Eymir çok güzel olmuş beyler, bisiklet kiralayıp gezmeyi öneririm. Tabii 13:00 sularında pedallarsanız güneş kremi ve 3 litre su alınız
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:55 ----------
abi dur devamını yazdım geliyor
Sadece sürerim
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)