Arkadaşlar merhaba
Ankara grubunun facebook hesabı var mı buluşmalar nerede nasıl oluyor?
Dışarıdan yabancı motor sevdalısı kabul ediliyor mu ?
Ankarada öğretmenim motorum yok ama tanışmak sohbet etmek isterim
Kazasız sürüşler
ankara motosiklet sevdalıları
ankara motosiklet kulübü
başkent motosiklet kulübü gibi var bi kaç tane...faceden bulubilirsin...
ankara motosiklet kulubü her salı hamamönünde düzenli buluşuyor sanırım...
bunların dışında bi de angaraj var ki offf..)
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:30 ----------
Valla aletin normal fren performansını bilmediğim için pek bi karşılaştırma yapma imkanım yok..kötüleştimi ya da değişmedi mi..direkt olarak patlak keçeli aldım...
tabi lan manyak cbf kadar nası olsun...
not: videoyu izleyemedim maalesef..
CBF 1000 ile VStrom 1000 i sonuna kadar test ettik, kıyasladık. Bir VStrom sahibi olarak üzülerek söylüyorum : CBF 1000 biraz daha üstün :( (Dayanıklılık hariç)...
Merhaba Ankara-Gebze arası gidilecek batıkentten çıkılacak ve hgs mız malesef yok hangi yolu kullanmam uygun olur ?
hocam şimdi bu yol ücretsiz demi ? hgs ye falan ihtyacmz yok
Sırt koruma; Omur iliğini, belinizi, sırtınızı, kuluçlarınızı, böbreklerinizi korur, sportif bir görünüm katar. Gerektiğinde gergin bir bağlama halatı görevi görerek yükünüzü sabitler. Eğer birtane yoksa muhakak edininiz
Bugün yediği yağmuru hiçbir zaman yememiştir sanırım, Etimesgut dominosta yemek yerken gördüm, fırtınaya kafa tutarcasına gidiyordu
Sadece sürerim
Merhabalar,
Hazır Ankaradaki forumdaşları bulmuşken nereden motosiklet montu, eldiveni gibi şeyleri alabilirim sorayım. Herkese kazasız bol keyifli sürüşler dilerim.
Bütçeye göre Ulus tarafında YIBA çarşısı yada yıldız tarafında Motomax var, yine Yıldızda MotoTan ve Ulusan var.
Çok teşekkürler, çok makbule geçti.
ankarada ekipman alışverişi yapabileceğimiz bir yer varmı?
üst mesajlarda cevap varmış .teşekkürler
Selam. Ankarada Shark satan mağaza var mı? ben bulamadım. Ta istanbula mı gidecez bi kask için
Bende bakmıştım zamanında ama Ankara'da bulamamıştım. Sanırım BRN motor satıyor şuanda. Balgatta yerleri.
onların internet sitesinde iconla arai var. bi arayım olmadı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)