selam genc
yakala;
"altın kaplama elbiseli adam mondial extreme incelemesi"
selam genc
yakala;
"altın kaplama elbiseli adam mondial extreme incelemesi"
Adam çizgisini hiç bozmuyor.
O balata da çöp ne yazık ki. Eğer yağ bulaşmış ise... Benzine yatırsa, çitilesen, çamaşur suyuyla yıkasan, Yunus usta gibi zımparalasan da o yağdan kurtulamayabilirsin. Okadar ağır motorum olsa ön fren balatasını riske etmezdim bu şekilde. Gerçi sizde çift disk var...
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:14 ----------
Mondi Xtreme denilince akan sular duruyor gördüğünüz gibi...
Yanlışlıkla diske gaz yağı sıkan adamın ızdırabını bilmiyon mu ?
Baya bir benzine vs, yatırcan, olmaz değil ama balata yağı vs, emiyor. Alt katmanlara kadar gidiyor. Şimdi benzin hepsini çıkartır mı bilemiyorum. Disk çok ısındığı zaman az yağlı balata hoş süprizler hazırlayabilir. Ama sen yine de ustana sor, biz daha önce yapmıştık, 1 gün benzinde yatırınca hiçbişeyi kalmıyor denedik diyorsa sen bilirsin tabi.
istanbuldan çıkarken usta balata spreyini sıkıp bi sıkıntı olur mu diye sorduğumda bişey olmaz dedi ama usta milleti işte..hepsi de bi sıkıntı olmaz dese bile adamın aklna bi kurt düşüyor anasını satayım...
lan peki takım halinde mi değiştirmek gerek, biri yeni biri daha az yeni olsa sıkıntı olur mu
Katılmılmıyorum. Diskin de yüzeyi aynı balata gibi aşınır, hep aynı yüzey üzerinde balatayı kaydırmaz. Muhakkak belli bir yol katettikten sonra yağdan iz kalmaz. sünger değilki bu anasını satim içine çekip hapis etsin..
Erhan abi nacizene önerim ustadan çıkınca motor test et, güzel bir asfatta ön amortisörün dibine inmeye çalış, bence normal performansından pek birşey kaybetmiş olamaz yağ damlamasıyla. yağ dolu haznenin içine bırakıp 3 ay bekletsen neyse..
(cbfye wd40 sıkmıştım saf gibi 3 gün garipleşti fren, manetteki his değişti, kaygan bir his veriyordu. ama 3 gün sürdü..)
Sadece sürerim
Dene de biz de bi görek la, noluyomuş
yok abi yaaa uğraş babam uğraş ön takım sökülecekse değiştirilir daha iyi ben uğraşmazdım şahsen, frenleri kendi yöntemlerimle denerdim, sert, hafif, hafiften sert alıştığım gibi durabiliyorsam hiç uğraşmazdım.. zaten konu fren diski, ilk denemede belli eder ne ayaksa. hani ilk başta normal tutupta sonradan bırakma gibi birşey yapmaz. (tabi herşey düzgün kaldığı taktirde ceterus paribus)
Sadece sürerim
Bence garanti olması için diskleri de ayrı ayrı söküp sağa-sola çekme yapıyor mu baksın. Arka tekeri gevşetsin Soykanın damperlisi gibi "lıkırdı" yapıyor mu baksın. Her tarafına baksın, ustaya güvenmesin, WD40 forever !!
Suzuki V Strom 1000 lik ve 650 lik farkı :
http://www.youtube.com/watch?v=Hbisjl2l9oE
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)