artık o eski çocuklar kalmadı (abi vurma gelince )
artık o eski çocuklar kalmadı (abi vurma gelince )
yok yau kasti bir tavır olduğunu zannetmiyorum.
akşam uğrayalım madem, ben de epeydir kimseyi görmedim.
akşam tatlı getirecek olanlara şimdiden teşekkür ********
Tabiki kasti değil.. Sadece farkında değiller ) motorla gelecem ama yağış var gibi..saat 8 den sonra oradayım.
estafirullah, "la muşkul"
o bahsedilen yabancılıksılık birlikte zaman geçiren arkadaşların daha yakın olmasıyla ilgili bir durum, albert camus okuyarak aşılabilinir
ekiple ilgili herhangi bir sıkıntı yok, bilakis epeydir katılmamış biri olarak benim için iyi bir buluşmaydı.
yiyemesek de ziyade olsun.
bülentcim o konuya bi ara devam edelim.
öperim.
Sorun bendeymiş ozaman abi siz haklısınız. Hislerim artık beni yanıltmaya başladı demekki, hiç yapmazdı. Belkide anlık birşeydi abi neyse, önemsenip cevap almak bile güzel saolasın.
Albert Camus-Yabancıyı 2 kere dönmüş bir adam olarak hissettiysem ne yapmam lazım peki Fatih abi
Sadece sürerim
Dün incek yolunda tam karşı yoldan gelen gri R1 li kimdi
Dedim tamam haklısınız, tatlı su motorcusu olmıyayım.. hafif serpinti yağmurlarda dışarı çıkayım.. Ama bugünkü yağmurda dışarı çıkmak için yüzme bilmek ve üzerimize dalgıç kıyafeti şart.. öyle yağmurlukla falan olacak iş değil.
Birde 2. motor cruiser mi, touring mi derken.. En iyisi süpermoto olacak bu gidişle..
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
su birikintilerinin derinliğini kestiremeyenlere bir ipucu;
böylesi durumlarda "kendini gerçekleştiren kehanet" kuramından hareketle çukurun derin olmadığını öngörürseniz "pygmalion etkisi" icabınca daha az derin çukurlarla karşılaşacak ve daha konforlu bir yolculuk yapacaksınız.
bir ihtimal ben bu teoriyi kıçımdan anlamış da olabilirim
Hahaha
Peki 13-15 Haziran arası yapacağım gezide havanın yağışlı olmasının önüne "Plasebo Etkisi" ile geçebilir miyiz dersin?
Yeni değil bu yalnızlık . . .
ANKARA>Karabük>Safranbolu>Bartın>Amasra
Tersi yönde de dönüş yapmayı planlıyoruz.
Cuma akşamı Ankara'dan iki MT-07 çıkacağız. (@xismailaydin, @asomuncu) Karabük'te bir Cbr250 ile buluşacağız. (@cx571)
Pazar günü akşam Ankara'ya dönecek şekilde de dönüş saatini belirleyeceğiz.
Tabi dün ve bugün baktığım hava durumu raporlarında önümüzdeki Cuma için %50 yağış gösteriyor. Biz "yav yağmaz yağmaz" diyoruz ama görecez artık
Yeni değil bu yalnızlık . . .
Şu an bu konu içerisinde 81 kullanıcı var. (0 üye ve 81 misafir)