ne zararımı gördün la doğaya? motor kullanmak falan dışında
ne zararımı gördün la doğaya? motor kullanmak falan dışında
ha şu altın elbiseli adamında dediği gibi klavyecilerden oda.. çok garip ya insanlar neden böyle yapıyor anlamıyorum, bir konu üzerine atlayıp, bir kişinin şahsına bir iki atıfta bulunup sonradan karşıdan gelen cevaba hiçbir tepki vermeyip başka konulara atlıyorlar anlam veremiyorum hakkaten. bazen kasıt arayasım geliyor
Sadece sürerim
Klavyeciler ne la ? Ne saçma bakış açıları var abi, beni anlamıyor olabilirsiniz ama klavyeci felan ne ? Ayrıca söylediklerimde hiç de enteresan bişey yoktu, sataşma, hakaret vs, vs, Hangi yazdığımı bana yakıştıramadınız ?
Kaldi ki konu gayet konuşuldu, bişey olmamış gibi kapatılma yada başka bir yere atlama olmadı. Başka forumlarda mı yazışıyoruz, ben niye çok farklı düşünüyorum ?
Merhaba abiler kardeşler
Ben scooter'ım için sağlam bir usta arıyorum acaba bakımdan anlayan,motor severi çok yolmayan bir usta varmıdır?
Ümitköy tarafında Apo ve Levent, Etimesgut da Recep Usta (Mert Motor), Yiba Çarsısının arkasında Efe Motor Emrah Usta benim önerebileceklerim. Emrah Usta ve Recep Ustaya bizzat gittim, bugüne kadar bi eksiklerini görmedim, gayet iyi ustalar, Apo ve Levent e de giden arkadaşlar var aramızda, onlar için de hiç kötü birşey duymadım.
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Bulent78
İkinizede çok teşekkürler yıba çarşısının arkasında dediğiniz efe motor(emrah usta)'ya giderim o zaman malum burdaki elimiz ayağımız oldu scooter iyi bakmak lazım.erro
Sen orda mevzuyu yanlis anladin olm, adam benim motorun ustun sportif durusundan etkilendiginden mutevellit, piste girecegimi sanarak daha dusuk hava basmaya calisti :D
Enteresan huylari var boyle ama scooter icin sorun olacagini sanmam, el isi gayet iyi, kaynaktan tutta, en ufak ivir zivir islere kadar herseyi yapar. Birsuru scooter gordum ona gelen, memnun olmayan simdilik duymadim. Biraz salas bir yerdir ama isini iyi yapsin da isterse seyyar usta olsun umrumda degil :D
Seni anlamak cok zor, bazen ben de seni anlamiyorum, neden boyle yapiyor acaba diye dusunuyorum, sonra amaannn koy.. rahvan gitsin diyorum, geciyor :D
Dün itibariyle 511 km olan motosikletimin ilk bakımını yaptırdım..
Motosikletin kurulumunu ve lastiklerini değiştirttiğim 2-3 defa yanına gittiğim.. sorularıma cevap vermeyen motordan çok cüzdanıma bakan ustadan kurtuldum çok şükür.. Gerçi hakkını yemeyelim ustanın, elini dahi vurmamıştı motosiklete.. Yanındaki çırağı yada kalfası montajını yapmış. Lastikleri değiştirmiş hiçbirşey anlatmamış, anlatamamıştı. Benim uyarılarımla 3-5 civatasını kontrol etmişti.
ve yine çok şükür motosiklete gereken özeni gösteren bir usta buldum... Rüzgar Mehmet in Yeri, Mehmet Beyin oğlu, Aydın Usta...
Yağı değişti, Tüm civatalar sıkıldı, zincir gerildi. Debriyaj ayarlandı gresle yağlandı. ayaklıklar yağlandı. Frenler kontrol edildi. Vites pedalı motora çok yakındı onu ayarladı. Motosikletle ilgili ilk ustanın yapması gereken ama yapmadığı kullanım şekli ve dikkat edilmesi gereken herşey anlatıldı. yaptığı herşeyi bana anlatarak nasıl olması gerektiğini söyleyerek yaptı ve özellikle görmemi istedi.. 1 saat ilgilendi. Saat 20:00 da yanından ayrıldım.. Bir daha ki sefere daha vakitli gelde iyice bi bakım yapalım dedi. Ücret 40 TL tuttu. Helali hoş olsun.. Aldığını fazlası ile hak etti.
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
S.a herkese...Forumu yıllardır takip ederim ama 2007den beri motorum yoktu üye olma gereği duymamıştım. Yeni motorumu (mt07) geçen hafta teslim aldım.Mt 07 Forumunu en baştan okudum ve bu modeli seçmemde forumun etkisi büyük...Bilgi veren,aydınlatan tüm arkadaşlar teşekkürler...Allah kazasız,belasız sürüşler nasip etsin hepinize.Buluşma, etkinlik tarzı durumlarda imkan olursa katılmak isterim.Hayırlı günler...
hamamönü için zekai tahir bulak hastanesini geçip sağa dönüyoruz yanlış hatırlamıyorsam google mapsden bakarım.Görüşmek üzere...
Bugün saat 16.00 civarı efe motor emrah ustaya scooter'ımı götürdüm tüm bakımlar isteklerim vs hepsini sorgusuz sualsiz yaptı.Fiyat konusunda biraz pahallıcı bence.Ama ustalığı ve her sorduğum soruya sıkılmadan cevap vermesi benden geçer not aldı.Motoru uzun zaman sonra adam etti sağolsun.Bende buraya kendi izlenimlerimi yazmak istedim hepinize iyi forumlar
Arkadaslar, mogan piknik alanina aracla giris 5 tl, motorla giris ucretsizmi?
Mavigolde motor ucretsiz , ama mogani bilmiyorum. Bilgisi olan var mi?
her yaz başında olduğu gibi polisler gene gördükleri motorları çeviriyor, eksik evrak, kask vs tedbirinizi alınız.
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)