Arkadaşlar motoru aldık.. Olurda arıza yaparsa hangi ustaya gitmem gerekir.. Bi kenara not edeyim..
Yiba arkasındaki ustaları pek gözüm tutmadı.. ilk ücretsiz servis sonrası para vereceğim bir durum olursa güzel bi ustaya gideyim istiyorum...
Bildiğim birtek Rüzgar mehmetin yeri var.. Kazım karabekirde opet arkası..
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
İlk acı tecrübemi yaşadım bugün Asfalt yolda ortalama 90 km hızlarında ilerlerken öndeki arabanın lastiğinden fırlayan taş geldi göğsüme çarptı. Afalladım bi süre geçti sonrasında. Tek sanssızlığım bu olur inş
Arkadaşlar bugun de akşam iş çıkışı turluyoruz. gelmek isteyen haber verebilir.
xismailaydin Kask vardı da o taş kaskın camına gelse patlatırdı büyük ihtimal. Takmadım bu ufak olayları. Herşeyi göze alıp almışım motorumu Hiç bişey hevesimi kaçıramaz
kuter Sağol dostum konuşuruz ;)
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
Yiba arkasında efe motor du sanırım Emrah ustanın yeri, Yibanın yanından girince birinci değil ikinci sola dön, şahin köftenin hemen iki dükkan ilersinde, öyle salaş durduğuna bakma, elinden her iş gelir ve eli çabuktur. Diğerlerini bilmiyorum. Bir de Etimesgut ta meşhur Recep Ustamız var, Mert bisiklet diye google maps de aratırsan çıkar, o da iyidir, gönül rahatlığıyla gidebilirsin.
Şehiriçinde trafikte bu tarz şeyler olma ihtimali daha az tabii ama yine de olabiliyor illaki, sağlam bir montun olursa sıkıntı olmaz, ya da bazı arkadaşların yaptığı gibi göğüs koruma da takabilirsin montun altına. Geçmiş olsun. Uzun yolda vizöre gelse bile kırma ihtimali düşük, vizör oldukça esnek olduğundan düşündüğümüzden çok daha dayanıklı aslında bu tarz darbelere. Orda darbeden çok senin ani tepki verip de kaza yapmaman önemli, ne olursa olsun yolunda gitmeye devam edip, kendine geldikten sonra kenara çeker kontrol edersen daha sağlıklı olur.
Lastik konusunda da, paranın yettiği en iyi lastiği al, hatta yetmediği lastiği al, bir sene taksitle öde, kötü lastik ile bir süre kullandıktan sonra o iyi lastiğe geçince kendi kendine diyeceksin ki, eski lastiklerle ben motor falan kullanmıyomuşum. Lastik ve frenler ki ikisi de birbirine oldukça bağlı, sağlığın için çok önemli, tabii ki şu anki lastikler ile de kullanabilirsin ama iyi bir lastik ile arasındaki farkı gördüğünde ne demek istediğimi daha iyi anlarsın emin ol Hiçbişey canından daha değerli değil.
Yeni değil bu yalnızlık . . .
Şuan bahçeli 7 de olan varmı.
Az önce 4 motor gördüm cbr 125 250 600 ve ninja 250
Taşlara alış bişi olmaz, 140 ile kafam kadar çulluğa patladım boynum kırıldı sandıydım Conkbayırın'dan inerken Bişi olmadı...
iyi akşamlar; Ankarada motosiklet tamiricisi önerebilecek var mı ? yamaha dragstar650 ve suziki intruder800 götürcez.
saolun varolun.
Beni goren her kurye tek teker yapiyo neyn ispati bu :D
ENDO motoru tavsiye etmem, öncelikle pek ilgilenmiyorlar, yoğun bir yer zaten, ikincisi motorunuzu içeri alıyorlar ama sizi sokmuyorlar, benim içime sinmiyor şahsen, son olarak da motorda yağ filtresi var mı-yok mu bilmeyecek kadar yetersiz bir teknik kapasiteleri var, seçim sizin..
Live to Ride, Ride to Live...
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)