Levent. yeni moturun hayırlı olsun. Bu işe başlamadan önce gidip ders almanı öneririm. Özellikle de işin başındayken ders alırsan senin için daha hayırlı olacaktır.
Levent. yeni moturun hayırlı olsun. Bu işe başlamadan önce gidip ders almanı öneririm. Özellikle de işin başındayken ders alırsan senin için daha hayırlı olacaktır.
Çok doğru söylüyorsunuz, Honda ya gitmek istiyorum aslında ama bir fırsatını bulamadım.
Selamlar Herkeze Aramıza yeni katılan arkadaşlarada öncelikle hoşgeldiniz diyorum ve Motorlarınız hayırlı olsun tekerinize taş degmesin en kısa zamanda görüşmek gezmek dilekleri ile :D
merhaba arkadaşlar haftasonları küçük cc gezi düzenleyenler varsa katılmak isterim bilgilendirirseniz sevinirim 5324930569
hayatı motor yapmışım biniyormuşum...
Tekrardan hoş geldiniz.Motorunuz hayırlı olsun Kazasız belasız sürüşler
Hayırlı olsun Selim kazasız belasız sürüşler dilerim
hayırlı ossun..
Bende dün yeni aldığım motosikletle çevre yolundan bi Sincan a gidip geleyim dedim.. dönüşte yağmura yakalandım.. :(
Allahtan Lastikleri değiştirmiştim.. Çevre yolunda durup bekleyecek yerde yok..
bir süre gittikten sonra sığınacak bi Köprü altı vardı mecburen oraya sığındım..
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
Arkadaşlar,
yarın (pazar günü) Çubuk karagöl'e gezi yapıyoruz.Sabah 09:30 da ankamall otoparkında buluşup,saat 10 da yola çıkacağız.Katılmak isteyenleri bekleriz.
Sağol inş. hepimize kazasız belasız sürüşler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:17 ----------
Teşekkürler, dün yağmur sıkıntısını bende yaşadım mesai bitince eve nasıl geldiğimi hatırlamıyorum. İnş. sezon güzel geçer..
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:24 ----------
teşekkürler
Hoş geldin Selim. Motorun hayırlı olsun, Kazasız belasız dikkatli sürüşler...
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:38 ----------
Bu arada yarın hava güzel olacak gibi. Her türlü gezi ve etkinliğe acigim. Gezi yapcak arkadaşlar varsa haberleri bekliyorum.
abi burdan katılan yok heralde,Facebook üzerinden Anmos grubundaki arkadaşlarla gidiyoruz genelde. Saat 4 gibi döneriz.Çubuk karagöl e gidilecek.
Merianne, çok güzel olurdu lakin yarın için başka bir program yapmıştım, bir sonrakine kesin katılırım
Bugun turlayacak olan varsa arkadaşlık edebilirim
Bhceli tarafina geciyorum smdi. Gel istersen ;)
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:56 ----------
Bu gece sunu anladm ki. Benm arka lastik on lastikten hoslaniyo sanirim.😁 Hep bi yanina gelme cabasi hep bi yanyana gitme cabasi icinde. Her virajda birlikte donmeye kalkiyolar. Orjinal lastikler kotu derlerdi de hep sicakta surdugumden farkedemedm yol tutusu. Bu gece anladm ama. Gerci iyi lastikte motor nasi davranir bi fikrm yok. Daha oyle bi tecrubem olmadi. iyi yanlarida var gerci. Epey hakim oluyorum motora. G.tu basi ayri oynasada topluyabildm hep rahatca. Neyse hadi ii geceler herkese ;)
Şu an bu konu içerisinde 88 kullanıcı var. (0 üye ve 88 misafir)