Arkadaşlar facebook grubunun linkini atabilir misinz
Arkadaşlar facebook grubunun linkini atabilir misinz
Hepinize teşekkür ederim gerçekten hızlı bir şekilde yardımcı oluyorsunuz. Sonuç olarak binerek gelmeye karar verdim dün biraz ekipman aldım mont ve kaskı da motorla beraber alıcam uymazsa ordan alırım artık.
Bu gece 22.30 otobüsü ile yolculuk başlıyor motoru alınca dönüşte foto eklerim artık Aydın - Denizli - Afyon güzergahlarından bi isteğiniz varsa bana yazın ister siteden ister cepten 0530 9776951 bende size yardımcı olmak isterim döndüğümde görüşmek üzere..
Hem ucuz olsun hem de on numara is olsun beklentisi herkeste olan ama hicbirzaman sonuca ulasamayan bir beklenti ne yazik ki:D
Ulus ta Yiba carsisinin 2 arkasindaki sokakta moto efe var, emrah usta, kaynak boya islerinde iyidir, eli cabuktur, fiyatini bilemem, gidersen eger konusursun once, icine sinerse yaptirirsin. Metal depo yapip boyadigini gordum, ben hasarli depo oldugunu anlayamadim valla o derece yapmisti ki lokal boya yapmisti yani komple boyamamisti.
Herkese selamlar;
Adım Levent 30 yaşındayım, emekte oturuyorum ilk motorumu aldım Cbr 125, eğer kabul ederseniz ilk fırsatta sizlerle tanışmak istiyorum, tecrübeli arkadaşların yardımına ve tecrübelerine ihtiyacım var, ilk efa vitesli motor kullanıcam heyecan dorukta.
Kazasız belasız sürüşler dilerim.
Çok teşekkür ederim, hepimiz İnşallah kazasız belasız.
Merhaba, sonunda bi CBR250 alabildim o kadar aydına gidecem dedim de otobüsün kalkmasına 1 saat kala aynı fiyata ankarada bulmam ve yarım saat içinde el sıkışmamız nasipten başka bişey olamaz gönül isterdi bi foto ekliyim buda benim diye ama beceremedim en kısa zamanda aranıza katılacam hatta yarın varsa buluşma gelebilirim. yazdıklarım anlamsız oldu farkındayım sadece mutluluğumu sizlerlede paylaşmak istedim. Hepimize kazasız sürüşler.
Teşekkür ederim, bilet bulmuştum evden otobüse diye çıktım alışkanlık olmuş artık telde ilanlara göz gezdirirken şimdiki motorumu gördüm aradım bilet yandı ama olsun. görüşürüz inşallah toplu sürüş daha keyifli olur. (bu arada lastikler denildiği kadar varmış özellikle arka lastik insan frene basmaya korkuyo)
Hayırlı olsun omertsen, güle güle kullan
Hoşgeldin levent, sanada hayırlı olsun
omertsen;
Hayırlı uğurlu ossunn...
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
Hoşbuldum teşekkürler
Dün İlk defa motoru kullandım dönüşler zorladı ama çalışarak alışırım. Çok keyifliymiş baya üşümeme rağmen inmek istemedim motordan.
Bu arada bahçeli 7 caddede çoğunlukla gördüğüm gri r6 ve kırmızı honda 600f sahipleri buradamı
Merhabalar hafta sonu harlel tırı ırğanuzasyonura katılacak var mı ben pazar 17 de buldum
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)